Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2011

ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ...ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΔΑΜΙΔΗ...

Οι ζωντανές εκπομπές πολλές φορές παρουσιάζουν απρόοπτα. Το είχαμε ζήσει στην... περιβόητη συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη, το έχουμε δει σε ανάλογες περιπτώσεις στο εξωτερικό, το βιώσαμε και σήμερα με την συνέντευξη του Σταύρου Αδαμίδη στη Nova. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αφού έκανε συνεχείς αναφορές στην ειλικρίνεια με την οποία έχει σταθεί απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ, ότι δεν λέει ποτέ ψέματα και ότι πάντα έπαιρνε αποφάσεις με γνώμονα το καλό της ομάδας, κάτι που επανέλαβε πολλάκις, θέλησε να κλείσει τα λεγόμενά του, με τις παραπάνω ατάκες. Ωστόσο, όπως φάνηκε, δεν ήταν απολύτως ειλικρινής, τουλάχιστον σε ένα από τα θέματα στα οποία κλήθηκε να απαντήσει. Αυτό που είχε να κάνει με την εκδίωξη του Ράφικ Τζιμπούρ.
Ο Αδαμίδης ρωτήθηκε για το αν έχει μετανιώσει για αυτή του την απόφαση και απάντησε: «Δεν πιστεύω πως έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί σε εκείνη την υπόθεση. Ευτυχώς που υπήρχε τρίτος άνθρωπος στο γραφείο και ήταν ο μάνατζερ του. Συμφωνήσαμε για συγκεκριμένα πράγματα και δύο εβδομάδες μετά μας ζήτησε αναπροσαρμογή με 30% αύξηση. Η συμφωνία με τον Τζιμπούρ ήταν για 900.000 ευρώ και ήρθε και ζήτησε 1,2 εκατ. Δημιουργείται το επεισόδιο, λέω στον προπονητή, υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, σίγουρα υπάρχει. Συζητάω ξανά με τον Χιμένεθ και συζήτησα και με τους αρχηγούς, τι να κάνω και είπαν. Να φύγει και έφυγε».
Η τελευταία πρόταση ήταν και αυτή που εξόργισε τους δύο αρχηγούς οι οποίοι παρενέβησαν τηλεφωνικός στην εκπομπή. Πρώτος ο Τραϊανός, ο οποίος είπε: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση των αρχηγών της ομάδας, σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης του Ρέφικ Τζιμπούρ από την ομάδα. Ακουσα τι ειπώθηκε και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είχαμε καμία συζήτηση με τον πρόεδρο. Αυτά τα αποφασίζει ο πρόεδρος και ο προπονητής. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν έγινε ποτέ τέτοια συζήτηση, δεν μας ζητήθηκε η άποψη και δεν είπαμε κάτι εμείς ως αρχηγοί και το λέω εκπροσωπώντας όλους τους αρχηγούς».». Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του «Λύμπε», ο οποίος με ακόμα πιο σκληρή γλώσσα, είπε: «Καταλαβάινω την πίεση που δέχεται ο κ. Αδαμίδης. Ουδέποτε υπήρχε ανάμειξη δική μας, των τριών αρχηγών σε καμία υπόθεση πλην των αρμοδιοτήτων μας και ειδικά στο θέμα του Τζιμπούρ. Εμείς τον βρήκαμε στην ομάδα, δεν ήρθε μετά από εμάς», για να προσθέσει ο Δέλλας: «Η ιεραρχία στην ομάδα είναι διοίκηση, προπονητής, παίκτες». Η δυναμική παρέμβαση των δύο αρχηγών ανάγκασε τον Αδαμίδη να αναδιπλωθεί και να διαψεύσει τον... εαυτό του λέγοντας πως ουδέποτε είπαν οι δύο αρχηγοί να φύγει ο Τζιμπούρ.
Αναφορά έγινε και στο θέμα με την απαίτηση του Νίκου Κωστένογλου να καθαρίζουν οι μικροί τα παπούτσια των μεγάλων με τον Λυμπερόπουλο να τονίζει: «Αν το δούμε καθαρά ποδοσφαιρικά, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν θέλω να μου καθαρίζουν τα παπούτσια, ούτε θέλω να με σέβονται. Ο προπονητής ήθελε να περάσει ένα μήνυμα με αυτό που είπε πιστεύω εγώ», είπε ο «Λύμπε» για να συμπληρώσει ο «Τράι» ότι: «Το έχουμε αναγάγει σε μείζον θέμα. Μακάρι να ήταν αυτό το θέμα της ΑΕΚ. Και στην Αγγλία συμβαίνουν αυτά», για να καταλήξει ο αρχηγός της Ενωσης λέγοντας για το μέλλον της ομάδας ότι: «Δεν θα έχει πρόβλημα η ΑΕΚ, δεν κινδυνεύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002