Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ..

Η ΑΕΚ δεν έχει γκολτζή!!! ( ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ !! )

Το σύνολο του Τύπου, αλλά και οι πρωταγωνιστές του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Λοκομοτίβ Μόσχας εστίασαν στο πρόσωπο του Στιβ Μπέλεκ, αποδίδοντάς του τον χαρακτηρισμό του μοιραίου. Όχι άδικα. Η φάση του 16' είναι από τις κλασικές που καθορίζουν την εξέλιξη ενός αγώνα. Αν ο νεαρός επιθετικός είχε καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (είχε όλη την άνεση χώρου και χίλιους τρόπους για να το κάνει, αλλά επέλεξε τον λάθος), η ιστορία της χθεσινής αναμέτρησης θα ήταν εντελώς διαφορετική. Φυσικά, στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να στήσεις στον τοίχο έναν επιθετικό για μια χαμένη ευκαιρία. Αν δεν σταθείς όμως μόνο σε αυτή τη φάση, ο προβληματισμός γίνεται πολύ μεγαλύτερος.
Τον Μπέλεκ δεν περιμέναμε να τον γνωρίσουμε χθες. Τον ξέραμε από την θητεία του στον Πανθρακικό, ενώ υπάρχει και ένα δείγμα γραφής του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Είναι ένας φορ με ελπιδοφόρα φυσικά προσόντα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι την δεδομένη στιγμή αυτό που λέμε «εκτελεστής». Είναι πιθανό μέσα από την τριβή κάποια στιγμή να γίνει, όμως δεν έχει κανένα νόημα για την ΑΕΚ να παίξει τον ρόλο της... σχολής, εφόσον ο Καμερουνέζος είναι ουσιαστικά «φιλοξενούμενος» και σε λίγους μήνες θα επιστρέψει στην Ουντινέζε. Γι' αυτό και εξ αρχής είχαν δημιουργηθεί απορίες με την απόφαση του δανεισμού του, καθώς μια ομάδα του επιπέδου της ΑΕΚ, με πρωταγωνιστικούς στόχους, έχει νόημα να αποκτήσει 18χρονο ποδοσφαιριστή ως δανεικό μόνο αν αυτός είναι απόλυτα έτοιμος. Ωστόσο, δεν υπάρχει ομάδα παγκοσμίως που θα δανείσει έναν παίκτη τέτοιας ηλικίας σε σύλλογο κατώτερου πρωταθλήματος αν τον κρίνει έτοιμο, αφού είναι σαν να ρίχνει από μόνη της τις μετοχές της επένδυσής της.
Ομως, το δυστύχημα της υπόθεσης είναι ότι πλέον η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να μην παίξει τον ρόλο του... προγυμναστή για τον Μπέλεκ. Ο Γκούντγιονσεν θα παραμείνει στην εξέδρα για όλη τη φετινή σεζόν και ο μόνος άλλος διαθέσιμος σέντερ φορ είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, από τον οποίο -όσο πολύτιμη και αν είναι η εμπειρία του και η παρουσία του στην ενδεκάδα- δεν μπορεί να περιμένει κανείς ότι στα 37 του θα ξεπεράσει κατά πολύ τον μέσο όρο των 12-13 γκολ ανά σεζόν, που έχει στην μέχρι σήμερα καριέρα του. Γκολ που δεν είναι αρκετά.
Εν ολίγοις, οδηγούμαστε στην τραγική διαπίστωση ότι η ΑΕΚ δεν έχει κλασικό γκολτζή. Η ομάδα που ανάγκαζε πάντα ακόμη και τους αντιπάλους της να αποδέχονται και να παραδέχονται το μότο: «ΑΕΚ σημαίνει επίθεση», δεν διαθέτει στο ρόστερ της έναν σέντερ φορ-«killer», ο οποίος θα εμπνέει τη σιγουριά πως, όχι κλασικές ευκαιρίες σαν τη χθεσινή, αλλά τις... μισές φάσεις θα τις μετατρέπει σε γκολ.
Η διαπίστωση γίνεται ακόμη πιο τραγική στην σκέψη ότι πέρσι τέτοια εποχή, αυτή η ομάδα είχε στο ρόστερ της τον Ρέφικ Τζιμπούρ και τον Ισμαελ Μπλάνκο. Και ιδικά τον Αργεντινό «δολοφόνο» τον έχασε λόγω καθαρά δικών της τραγικών χειρισμών. Μάλιστα, την ίδια στιγμή ένα σημαντικό κομμάτι του κόσμου, αντί να σκέφτεται πόσες φορές τον έχει αναγκάσει αυτός ο παίκτης να πανηγυρίσει, έπαιζε τον ρόλο του... λογιστή, κρίνοντας τις οικονομικές απαιτήσεις του. Και μάλιστα, του κακού λογιστή, αφού αυτή η μερίδα των οπαδών είχε αποδεχθεί την εκτίμηση της διοίκησης πως με τα ίδια λεφτά η ΑΕΚ βρίσκει καλύτερο...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002