Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

KAI ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ..ΕΙΠΕ Ο COACH !!


Η ΑΕΚ με την χθεσινή της εμφάνιση και νίκη, κατάφερε να κερδίσει πάλι τα κολακευτικά σχόλια των φίλων της που είδαν σημαντική βελτίωση σε άμυνα και επίθεση απέναντι στον Αρη. Ο Νίκος Κωστένογλου που είδε τους παίκτες του να κάνουν τα περισσότερα από όσα τους είχε ζητήσει εντός γηπέδου, ήταν αρκετά ικανοποιημένος αν και το ζητούμενο είναι πλέον η σταθερότητα σε ένα τέτοιο καλό επίπεδο για μια ομάδα που αρέσκεται στα σκαμπανεβάσματα…
Ο προπονητής της ΑΕΚ σήμερα στα Σπάτα μίλησε για το ματς με τους Θεσσαλονικείς και υπογράμμισε ότι ήταν σημαντικό ότι η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ και ότι από εκεί… ξεκίνησε η νίκη. «Συγχαρητήρια σε όλους όσους παίξατε χθες. Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ετσι ήρθε η νίκη αφού κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Μπράβο σας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν σταματάμε εδώ» είπε ο 41χρονος Ελληνας κόουτς.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα δύο επόμενα σημαντικά ματς σε Ευρώπη και Ελλάδα τονίζοντας χαρακτηριστικά «Ξεκινά σήμερα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Την Πέμπτη εντός με την Λοκομοτίβ που πρέπει να φανούμε αντάξιοι του ονόματος που έχουμε και την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Και όλοι σας πρέπει να είστε έτοιμοι. Ολοι θα χρειαστείτε, να το ξέρετε».

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ..

Το aek365.gr εγκαινιάζει σήμερα μία καινούργια στήλη. Μετά από κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ θα προσπαθούμε να αναλύουμε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που παρουσιάζει η Ένωση στην απόδοσή της, στις στιγμές της. Τι μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε δηλαδή στους αγώνες, περιμένοντας και τα δικά σας σχόλια, τις επισημάνσεις, τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας. Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας έκανε θετική εντύπωση χθες απέναντι στον Άρη και τι όχι:
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:
@ Η αποφασιστικότητα των παικτών για τη νίκη! Έπεφταν με δύναμη πάνω στη μπάλα, υπήρχε πάθος στις προσωπικές μονομαχίες, σωστή τακτική και κοντά οι γραμμές. Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο όταν και η ΑΕΚ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 2-0.
@ Η καλή αμυντική τακτική, εξ ου και κρατήθηκε το μηδέν στην άμυνα έπειτα από καιρό. Δεν έλειψαν τα λάθη, όμως φάνηκε πόσο σημαντικό για την ΑΕΚ είναι να παίζει ο Μάκος (ένα καθαρό αμυντικό χαφ δηλαδή, το μόνο που έχει) στην ενδεκάδα. Ο Άρης είχε την κατοχή σε μεγάλα διαστήματα παιχνιδιού, όμως τακτικά η αμυντική διάταξη της ΑΕΚ ήταν θετική κλείνοντας τους χώρους.
@ Ο Νίκος Λυμπερόπουλος: Τρομερό πάθος από τον Λύμπε. Σαν να... ξανάνιωσε χθες. Για λίγο δεν του χρεώθηκε το πρώτο γκολ, σε αυτόν πιστώθηκε το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ. Δεν ήταν μόνο αυτά: Πίεζε ψηλά, έκανε τάκλιν, "έσπαγε" το παιχνίδι, όταν έπαιζε με πλάτη προς το τέρμα κέρδιζε (στη... χειρότερη) φάουλ, ενώ με φάτσα προς την εστία του Άρη δημιούργησε σοβαρές καταστάσεις.
@ Ακόμα και όταν το παιχνίδι ήταν 3-0 η ΑΕΚ πίεζε και κυνηγούσε και τέταρτο γκολ. Δεν το παράτησε το παιχνίδι. Οι παίκτες της έδειχναν να το χαίρονται και τούτο είναι το πιο σημαντικό.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:
@ Το «νεκρό» διάστημα της ΑΕΚ από το 50' έως το 79' όταν και έκανε το 3-0. Η ΑΕΚ ήταν κάτω από τη σέντρα, έδωσε χώρο στον Άρη και τακτικά αυτή η πολιτική της μέσα στο γήπεδο θα μπορούσε να είχε αποφέρει καρπούς αν χτυπούσε στην κόντρα. Δεν το έκανε όμως, αφού ήταν στιγμές που ο Λυμπερόπουλος έπαιρνε τη μπάλα και δεν είχε κοντά του ένα στήριγμα, αλλά 10 συμπαίκτες πίσω από τη μπάλα.
@ Παρατηρήθηκε και χθες σε κάποιες φάσεις: η μπάλα στα πλάγια και η αντίπαλη περιοχή με έναν ή μάξιμουμ δύο παίκτες της ΑΕΚ. Όταν μπήκαν τρεις παίκτες μέσα στην περιοχή του Άρη η έκανε το 1-0!
@ Οι εύκολες κίτρινες κάρτες που βγάζουν οι διαιτητές στους παίκτες της ΑΕΚ, παρατηρήθηκε και χθες. Με το πρώτο φάουλ κάρτα, με την πρώτη κουβέντα κάρτα. Και όλα τα ήταν λογικά, αν το ίδιο γινόταν και στις άλλες ομάδες... Ο Κάκος και χθες έδωσε κάρτες σε παίκτες της ΑΕΚ με χαρακτηριστική ευκολία (Κάλα, Μάκος, Λεονάρντο)!

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ..

Ως μία απόδειξη ότι η ΑΕΚ είναι οικογένεια (παρά τα προβλήματα) είδε την σημερινή νίκη και εμφάνιση ο MVP του αγώνα (όπως ψηφίστηκε) Χουάν Κάλα. Στις δηλώσεις του ο Ισπανός είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, η εικόνα αυτή είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς και δείξαμε ότι είμαστε μία οικογένεια. Είχαμε κάνει καλή εμφάνιση και στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι χάσαμε άδικα από τον ΟΦΗ. Το σημαντικότερο είναι ότι το ξεπεράσαμε και τώρα κοιτάμε κοιτάμε τη Λοκομοτίβ και τον Παναθηναϊκό». Για το γεγονός ότι στο ματς με τον ΟΦΗ ήταν στον πάγκο και τώρα έπαιξε βασικός ο Ισπανός είπε: «Η δική μου αποστολή είναι να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Στην Κρήτη ήμουν στον πάγκο, σήμερα έπαιξα. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις του».
Αναφορά έγινε και για το γυάλισμα των παπουτσιών, με τον Κάλα να λέει: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου, στα τέσσερα χρόνια που παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε Σεβίλλη και Καρταχένα πρώτη φορά το αντιμετωπίζω. Αλλά όπως είπαμε και πριν πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του προπονητή».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ..ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ..ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΩ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ * ΑΧΡΗΣΤΟ * ΚΑΛΑ ΤΟΝ * ΑΧΡΗΣΤΟ * ΚΟΝΤΟΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ !! ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..!!

Για το θέμα με τα παπούτσια και τη γενική του φιλοσοφία απέναντι στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη. Ο προπονητής εκθείασε την προσωπικότητα των παλαιών και πιο έμπειρων παικτών, τονίζοντας ότι "...οι μικροί πρέπει να τους ακολουθήσουν". Αρχικά είπε για το ματς: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία και χρειαζόμασταν και γι' αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ήταν μία ξεκάθαρη νίκη. Πέρα από τα τρία γκολ που πετύχαμε δεν δεχθήκαμε μετά από καιρό γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τόσο την Πέμπτη όσο και την Κυριακή και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι». Στην πορεία ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφου:
Στο δεύτερο γκολ και στην ευκαιρία του Λαγού, είδαμε ομαδικό πνεύμα από τους παίκτες, είναι ένα σημάδι καλύτερης εικόνας;
«Παιχνίδι με παιχνίδι, πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι. Βέβαια, δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα τη σταθερότητα που χρειάζεται. Με μία νίκη δεν πρέπει να τα ξεχνάμε όλα. Οφείλουμε να κοιτάμε πίσω και να βλέπουμε ό,τι πρόβλημα υπήρχε με τη διάρκεια στο παιχνίδι μας.  Δεν θέλω να ωραιοποιούμε την κατάσταση όταν κερδίσουμε και να είμαστε απογοητευμένοι όταν χάνουμε. Θα πρέπει να αποκτήσουμε σταθερή συμπεριφορά. Όσο για την ομαδικότητα, προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να συμμετέχουμε όλοι μάζι. Πέρα από το 3-0, δεν είμαι ακόμα ευχαριστημένος. Θα συνεχίσουμε όμως και ελπίζω ότι στο εγγύς μέλλον θα έχουμε καλύτερη ανάπτυξη. Έχουμε ένα θετικό κλίμα, σίγουρα όπως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και εξαιρέσεις».
Μετά το 3-0 σας είδαμε να φωνάζεται να βγει η ομάδα μπροστά. Το σκεπτικό σας εκείνη τη στιγμή;
«Ανεξάρτητα από το παιχνίδι και το αποτέλεσμα, θα πρέπει πάντα να έχουμε σωστή κατανομή στο γήπεδο. Οι γραμμές θα πρέπει να είναι κοντά και μέσα στην απόσταση να υπάρχει σωστή κατανομή. Γι' αυτό το λόγο φώναζα να βγούμε πιο μπροστά. Να έχουμε πιο σωστή διάταξη».
Θεωρείται ότι η ομάδα αποκτά άλλη προσωπικότητα στο παιχνίδι της, όταν οι πιο έμπειροι παίκτες της παίζουν καλά;
«Η προσωπικότητα των παικτών, των παλαιών, ξεκινά από τα αποδυτήρια. Γι' αυτό είναι ευχάριστο ότι οι έμπειροι παίκτες μας είναι πρότυπο επαγγελματιών. Συνήθως οι παλιοί παίκτες, σε κάποιες ομάδες είναι αδιάφοροι. Σε μας δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα. Γι' αυτό και ίσως γίνομαι πιο σκληρός με τους μικρούς σε ηλικία παίκτες. Ακόμα και ο Γκούντγιονσεν, είναι τώρα τραυματίας, αλλά είναι και καλός χαρακτήρας και επαγγελματίας. Αυτά τα άτομα έχουν πετύχει στη ζωή τους και πρέπει να δίνουν θάρρος και δύναμη στους μικρούς. Γι' αυτό και ίσως με είδατε σκληρό μέσα στην εβδομάδα απο τους μικρούς. Θα δείτε στη συνέχεια και μικρούς παίκτες να παίζουν».
Στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβ υπάρχει σκέψει για ροτέισον;
«Θα διαχειριστούμε σωστά το ρόστερ θα συμμετέχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ενδεκάδα. Θέλω να χρησιμοποιήσω αρκετούς νέους παίκτες. Η δυναμική του αντιπάλου με φοβίζει όμως. Από τη μία είμαστε η ΑΕΚ που είμαστε σοβαροί και πρέπει να παρουσιαζόμαστε έτσι στο γήπεδο. Και από την άλλη αρκετοί παίκτες που έπαιξαν σήμερα πρέπει βρίσκονται εκτός αποστολής. Πιστεύω να πάρω την καλύτερη απόφαση».
Η αλλαγή του Βάργκας στο ημίχρονο για ποιο λόγο έγινε και, ένα σχόλιο για τον Μπέλεκ σαν δεξί εξτρέμ;
«Ο Βάργκας είναι παίκτης που έχει παίξει σε όλα τα παιχνιδιά. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Τον έκανα αλλαγή. Είναι από τους ικανούς μας παίκτης. Είχε γίνει το παιχνίδι ήδη 2-0 και τον ξεκούρασα. Όσο για τον Μπέλεκ δεν θέλω να κάνω ατομική κριτική. Ούτε θετική ούτε αρνητική. Όλοι είχαν καλή απόδοση. Θέλω όμως ακόμα πιο καλή και ποιοτική ανάπτυξη από την ΑΕΚ».
Ο προκάτοχός σας έκανε αλλαγή στον Λεονάρντο στο 70' και έκανε λόγο για κούραση του συγκεκριμένου παίκτη. Το ίδιο κάνετε κι εσείς. Θα το βλέπουμε σε όλη τη σεζόν;
«Στον ΟΦΗ έπαιξε 90λεπτο. Και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ζήτησε εκείνος αλλαγή, γιατί δεν είχε ακολουθήσει όλο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Μπορεί να είχε σήμερα δυνάμεις. Αλλά επειδή άρχισε να ρισκάρει ο Άρης, έκρινα ότι εκείνο το σημείο έπρεπε να μπει ο Λαγός. Νομίζω ότι βοήθησαν οι αλλαγές. Αυτό λέω και στα παιδιά: οι παίκτες που μπαίνουν σαν αλλαγή έχουν τεράστιο ρόλο».
Σχετικά με το θέμα με τα παπούτσια κάποιο σχόλιο κι αν θεωρείτε ότι έγινε μεγάλη κουβέντα;
«Σίγουρα έγινε πολλή συζήτηση. Επίσης δεν γνωρίζουν αρκετοί τι μετέφερα και πως το μετέφερα. Διάβασα ότι έκανα «καψώνι». Έστειλα ένα μήνυμα για το πως πρέπει να πορευόμαστε στη ζωή, πρώτα σαν άνθρωποι και έπειτα σαν ποδοσφαιριστές. Διαστρεβλώθηκαν κάποια πράγματα. Όχι ότι δεν το ανέφερα! Το είπα και το πιστεύω»

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ !!

Στα πολλά διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, ήρθαν να προστεθούν και τα αγωνιστικά, με την Ένωση να προέρχεται από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και δύο ήττες από Λοκομοτίβ και ΟΦΗ, σε Μόσχα και Κρήτη, αντίστοιχα. Η αλλαγή προπονητή δείχνει να μην έχει φέρει ακόμα τα αποτελέσματα που προσδοκούσε η διοίκηση, παίρνοντας αυτή την απόφαση (αφού σύμφωνα με την διοίκηση η αλλαγή δεν έγινε για οικονομικούς λόγους). Ωστόσο, σήμερα, η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να επιστρέψει στις νίκες καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποδειχθεί οδυνηρό και θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα εντός της ομάδας, που δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με τα διοικητικά.
Το παιχνίδι απέναντι στον Άρη δεν είναι εύκολο, όπως δεδομένα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια τη φετινή περίοδο, ακόμα και αν αυτά γίνονται στο ΟΑΚΑ παρουσία του κόσμου. Η ΑΕΚ έχει επαφή με την κορυφή, ακόμα και αν ηττήθηκε στο Ηράκλειο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο για να τη διατηρήσει, θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να πάει με μεγαλύτερη ηρεμία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (μεσολαβεί και το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ), που θα κρίνει πάρα πολλά για το μέλλον και τις βλέψεις που υπάρχουν για φέτος. Η αρχή όμως θα πρέπει να γίνει σήμερα.
Ο Νίκος Κωστένογλου έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, ενώ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, πλην των γνωστών απόντων (Γεωργέας, Γκούντγιονσεν). Όσο για το βασικό σχήμα, αν και στη χθεσινή προπόνηση δεν έγινε κάποιο δίτερμα για να υπάρχει εικόνα της τελευταίας στιγμής, όλα δείχνουν ότι η «πρόβα» της Παρασκευής θα είναι και αυτή που θα δώσει την ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αραμπατζής, δεξιά θα παίξει ο Κοντοές, στο άλλο άκρο της άμυνας ο Καράμπελας, με τους Δέλλα (ή Μανωλά) και Κάλα να συμπληρώνουν την τετράδα της οπισθοφυλακής. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Μάκος, Γκέντσογλου και Βάργκας, ενώ στην επίθεση οι Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος και Σιαλμάς δείχνουν να έχουν το προβάδισμα, την στιγμή πάντως που και ο Μπέλεκ αξιώνει θέση στο βασικό σχήμα.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ !! ..

Το ιδιοκτησιακό παραμένει το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ αυτή την περίοδο και όπως είναι γνωστό, με τον πιο επίσημο τρόπο, από τις αρχές του Οκτώβρη έχει μπει «πωλητήριο» στην ΠΑΕ. Από τις 7 του μήνα, όπου η Ένωση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, διοίκηση και Νίκος Νοτιάς βρίσκονται σε αναζήτηση επενδυτή ή συμπαίκτη, που θα θέλει να εμπλακεί με την εταιρία. Οι διαπραγματεύσεις με την Petit Chateau, που ήταν και οι μοναδικές για τις οποίες υπήρχε επίσημη ενημέρωση, δεν καρποφόρησαν καθώς οι «Ιταλοί», με ρωσικά κεφάλαια, έδειξαν αναξιόπιστοι ως προς τις εγγυήσεις που έπρεπε να δώσουν. Προφανώς όμως, για να σώσουν την υστεροφημία τους, έφεραν τον Αδαμίδη σε απευθείας επαφή με τον Ρολάντ Ισάεφ (ο άνθρωπος που ήταν από πίσω) ή ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρέκαμψε εντελώς την Petit Chateau και πήγε κατευθείαν στον Ρώσο.
Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι πως ο συγκεκριμένος Ρώσος πολυεκατομμυριούχος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Σταύρο Αδαμίδη. Όπως αναφέρουν πηγές, ο πρόεδρος της ΑΕΚ κατάφερε να βρει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ισάεφ και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, είτε με τον ίδιο προσωπικά, είτε και με τους στενούς και άμεσους συνεργάτες του, τους οποίους ο Ρώσος εμπιστεύεται πάντα σε νέα... ανοίγματα που κάνει στις επιχειρήσεις του.
Το όνομα του Ισάεφ δεν εμφανίστηκε ξαφνικά. Πρόκειται για τον ίδιο πολυεκατομμυριούχο που είχε αναφερθεί σε προηγούμενες μέρες και σας είχαμε αναλύσει τα δεδομένα πως είχαν για την συγκεκριμένη περίπτωση. Τότε, η ΑΕΚ και κυρίως ο Σταύρος Αδαμίδης, ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τις εν λόγω επαφές, θέλοντας να κινηθεί στο... παρασκήνιο. Και εν μέρει το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αφού όσο καιρό τα «φλας» είχαν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, ο πρόεδρος της Ένωσης συνομιλούσε με τον Ρώσο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το aek365.gr, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη των επαφών, αφού ακόμα πολλά πράγματα δεν έχουν γίνει γνωστά.
Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το που θα καταλήξουν οι συγκεκριμένες συζητήσεις και αν θα υπάρξει τελικά το επιθυμητό deal, όμως είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μία υπαρκτή ιστορία, με έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να αγοράσει την ΠΑΕ σε μισή ώρα (και όχι μόνο αυτή την περίοδο που πωλείται δωρεάν) και αμέσως να την κάνει τεράστιο μέγεθος. Βεβαίως, λόγω του ότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες των συζητήσεων, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για το τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Ισάεφ. Δηλαδή αν σκοπεύει να επενδύσει κάποια λίγα χρήματα και να μπει στην μετοχική σύνθεση της εταιρίας ή διαπραγματεύεται ακόμα και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Πράγματα που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες, όταν και θα κορυφωθούν οι επαφές (αν τελικά γίνει αυτό και δεν υπάρξει οριστικό ναυάγιο).
Αν τελικώς ο Σταύρος Αδαμίδης καταφέρει να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή και παραδώσει την ΑΕΚ στα χέρια του Ισάεφ, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την... επόμενη μέρα της Ένωσης, θα πρόκειται ασφαλώς για μία μεγάλη επιτυχία. Ανεξάρτητα με το αν θα παραμείνει σε κάποιο πόστο (αν και ο ίδιος δήλωσε ότι οι παραιτήσεις είναι οριστικές και αμετάκλητες), το μέγεθος του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου για το «αύριο» της ομάδας, θα είναι το καλύτερο δυνατό αυτή τη στιγμή και για αυτόν τον λόγο προσπαθεί να το φέρει εις πέρας ο Αδαμίδης.
Η Patero D και ο Ισάεφ
Ο Ρολάντ Ισάεφ είναι ο ένας εκ των τριών μετόχων της εταιρίας Patero D. Πρόκειται για μία εταιρία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και διαχείριση κτηρίων και συγκροτημάτων, κυρίως σε χώρες που έχουν ανάγκη από αναβάθμιση. Ένα από τα μεγάλα έργα τους βρίσκεται στην Ρουμανία, όπου η Patero D έχει δραστηριοποιηθεί για την κατασκευή ενός οικιστικού συγκροτήματος 202 διαμερισμάτων σε μία έκταση 42,5 στρεμμάτων στο Βουκουρέστι, ενώ αρκετά έργα τους υπάρχουν και στην Βουλγαρία (όπως ο εμπορικός χώρος του Ιλιάντσι). Εκεί όπου στις αρχές του 2013 αναμένεται να ολοκληρωθεί και το μικρό «θαύμα» της.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Paradise Centrer, ένα έργο που όμοιό του δεν υπάρχει στη Βουλγαρία και αναμένεται να... αλλάξει όλη τη βουλγαρική πρωτεύουσα. Βεβαίως, η συγκεκριμένη εταιρία δραστηριοποιείται και στη... βάση της, καθώς στην Ρωσία υπάρχουν πολλά έργα της. Όσον αφορά τώρα τον Ισάεφ, εύκολα κανείς μπορεί να βρει το οικονομικό μέγεθός του. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ρωσικό Τύπο, η περιουσία του υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην 444η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη χώρα του, ενώ για την περασμένη χρονιά, ήταν στην 374η θέση. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι εφόσον ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος αποφασίσει να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο, τότε θα μπορούσε να αγοράσει την οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα και όχι μόνο την ΑΕΚ.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ..ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..ΝΕΟ  ΠΑΡΑΜΥΘΙ ;; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ !! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ..ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ;;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΘΕΟ-ΘΩΜΑ !!

Έτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ από κάποιο πόστο και όχι να κάνει την... προβολή του δηλώνει για πολλοστή φορά δημόσια ο Θωμάς Μαύρος. Ο εκ των κορυφαίων φορ που πέρασε από την ιστορία της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στον «Τύπο της Κυριακής» και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, αναφέροντας παράλληλα ότι έχει κουβεντιάσει με την διοίκηση της ΠΑΕ:
«Έχουν γίνει πολύ κακοί χειρισμοί τα τελευταία χρόνια και για το λόγο αυτό έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Έγιναν λάθος επιλογές σε παίκτες και προπονητές. Όλα αυτά είχαν επίπτωση στην εικόνα της ομάδας, καθώς οι επιλογές των προσώπων, ακόμα και για άλλες θέσεις, είναι το πιο δύσκολο αλλά και το πιο σημαντικό κομμάτι σε ένα σύλλογο. Υπήρξαν και υπάρχουν και άνθρωποι σε διάφορες θέσεις που δεν ξέρουν καλά το ποδόσφαιρο και αυτό δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:
«Πραγματικά έχουμε κάνει μία κουβέντα που ήταν από μέρους της διοίκησης μία διερευνητική επαφή για να διαπιστώσουν τις προθέσεις μου. Πρέπει, όμως, να υπάρχει η ενεργή συμμετοχή των μετόχων για να πάει μπροστά μία ομάδα. Δεν γίνεται τίποτα χωρίς αυτό. Η κεφαλή μιας ομάδας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αυτή είναι η ουσία».
Για την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης: «Δεν είναι δυνατό να είσαι σε μία ομάδα, να σου ανήκει και να μην είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις που υπάρχουν. Να μην πληρώνεις τους παίκτες και μετά να ζητάς από αυτούς να είναι συνεπείς στις δικές τους υποχρεώσεις. Αν δεν είσαι σωστός εσύ, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την καλή λειτουργία της ομάδας».
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι χωρίς πρωτάθλημα 17 χρόνια: «Σίγουρα τότε κάποια στιγμή υπήρχε καλύτερη ομάδα από αυτή που έχει τώρα η ΑΕΚ. Αλλά και τότε από ένα σημείο και μετά αντί να ανεβαίνει επίπεδο άρχιζε να κατεβαίνει. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και τα τελευταία χρόνια τη μικραίνουν οι κινήσει που γίνονται. Αν είσαι στη διοίκηση και δεν επιτυγχάνει η ΑΕΚ τους στόχους της, τότε έχεις αποτύχει. Είναι «άλογο κούρσας». Δεν κέρδισες, τελείωσες. Έχει 17 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και πάει για 18. Δεν είναι δυνατό.
Βράζω, όπως έβραζα κι όταν ήμουν παίκτης. Όταν χάνουμε, δεν το αντέχω. Αισθάνομαι άσχημα όταν βλέπω την ΑΕΚ έτσι. Παρακολουθώ τους αγώνες και δεν ξέρω τι να κάνω. Την ομάδα αυτή την αγαπάω και δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις. Βέβαια, δεν γίνεται να μην την παρακολουθώ».
Για την φιλοσοφία του Νίκου Κωστένογλου: «Για μένα δεν είναι λύση αυτή. Αν ο Κωστένογλου έχει διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα ιεραρχίας και σεβασμού ανάμεσα στους παίκτες, πρέπει πρώτος απ' όλους να δίνει αυτός το παράδειγμα. Αν όντως δεν υπάρχει σεβασμός, θα έπρεπε να τους μιλήσει και να βρει έναν άλλο τρόπο για τους δείξει πιο είναι το σωστό. Όχι να τους πει, «γυαλίστε τα παπούτσια των παλιών». Αντίθετα ήταν πολύ σωστή η απόφασή του για έξτρα προπόνηση των παικτών που χρειάζονται ατομική βελτίωση. Αυτό το επικροτώ. Μάλιστα, ο Κωστένογλου ίσως να αδίκησε τον εαυτό του, γιατί μία πολύ σωστή απόφαση επισκιάστηκε από το γυάλισμα των παπουτσιών».
Για τις τηλεοπτικές παρεμβάσεις των αρχηγών που «άδειασαν» τον υπό παραίτηση πρόεδρο: «Όπου φτώχεια και γκρίνια. Αυτό ξέρω εγώ. Δεν είναι εικόνα αυτή. Να αντιδικούν οι παίκτες με τον πρόεδρο. Πρέπει ό, τι θέλουν να πουν να το λένε μεταξύ τους κι όχι με αυτόν τον τρόπο».
Για το ενδεχόμενο να εμπλακεί ο ίδιος ή/και άλλοι παλαίμαχοι στην ΠΑΕ: «Αν υπάρχει ρόλος και θέση που μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως θα το έκανα. Μόνο όμως με αυτές τις προϋποθέσεις. Όχι για οτιδήποτε άλλο που δεν το θέλω. Προβολή και τέτοια πράγματα. Και για να γίνει αυτό, πρέπει κάποιος να με καλέσει. Δεν θα σηκώσω εγώ το τηλέφωνο για να το ζητήσω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου αυτά. Σίγουρα συζητάω με πρώην παίκτες τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο και δεν έχει σημασία να πω ποιοι είναι αυτοί. Πολλά παιδιά, με τη δική τους ιστορία ο καθένας. Δεν είμαστε όμως καρεκλοκένταυροι. Θέλουμε να πάμε για να βοηθήσουμε και να υπάρχει στήριξη από τους μετόχους. Βέβαια, το θέμα έχει πάει πλέον σε δύο μετόχους που μόνο αυτοί απέμειναν, αλλά δεν θα πληρώσει η ΑΕΚ ασυνεννοησίες του παρελθόντος.
Αν είναι να εμπλακούν, θα πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. Να γίνει αυτό για να βοηθήσουν, αλλά το ζητούμενο είναι τι κάνει η κεφαλή μιας ομάδας. Να μπει κάποιος μπροστά και να στηρίξει οικονομικά. Αυτό είναι βασικό».

ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΚΟΛ !!

Με τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς έκανε το 0-1 στο 23', με την Λοκομοτίβ Μόσχας ο Σίτσεφ έκανε το 1-0 στο 47', όπως και με τον ΟΦΗ άνοιξε το σκορ ο Μάντζιος στο 12'. Η ΑΕΚ και στις τρεις περιπτώσεις με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της βρέθηκε να κυνηγά το σκορ. Ο Ελληνας τεχνικός δουλεύει (ξανά) εντατικά πάνω στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ για να σταματήσει το φαινόμενο να κυνηγά στο σκορ συνέχεια. Ακόμα και απέναντι στον δύστοκο Αρη που έχει σκοράρει δύο φορές σε πέντε 90λεπτα στην Σούπερ Λίγκα. Και αυτό διότι η ΑΕΚ έχει δεχθεί 20 τέρματα σε 11 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα, η Ενωση όταν κρατά το μηδέν στην άμυνα κερδίζει. Κάτι που το έκανε με την Ντιναμό Τιφλίδας και τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ και τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη (0-1 ισάριθμες φορές).

Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ..

Με τους Κώστα Μανωλά και Παναγιώτη Λαγό να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ματς με τον Άρη την Κυριακή, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής για την ΑΕΚ στα Σπάτα. Αμφότεροι όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή, κάτι που δεν θα συμβεί με τον Νίκο Γεωργέα ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και σήμερα. Επίσης, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση λόγω μιας ίωσης στο αναπνευστικό σύστημα.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην του Έιντουρ Γκούντγιονσεν γυμνάστηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 16.30

ΑΝΤΕ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ !!

Ακόμα και την πώληση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα, προς κάθε ενδιαφερόμενο που φυσικά φανεί συνεπής στους όρους της αγοραπωλησίας, έχει σκεφτεί ο Νίκος Νοτιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα του GOAL. Η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ έχει διαπιστώσει καιρό τώρα το μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας που επικρατεί με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να τηρήσει κατά γράμμα το συμβόλαιο με την Μεσογαία ΑΕ και δεν θα καταβληθεί το ενοίκιο.
Τούτο έχει ως αποτέλεσμα κάθε μήνα να μπαίνει «μέσα» κάθε μήνα, αφού όχι μόνο δεν εισπράττει ευρώ, αλλά έχει να πληρώσει και τους τόκους του δανείου που πήρε προκειμένου να κατασκευάσει το έργο.
Αυτό που σημειώνει το GOAL είναι ότι ο Νοτιάς είναι ενοχλημένος και με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος δεν έκανε εγκαίνια και δεν έδωσε το όνομα του πατέρα του Χιώτη επιχειρηματία, Χάρη Νοτιά, ώστε να του δώσει μια ηθική ικανοποίηση.
Για την ώρα δεν φαίνεται να βρίσκεται κάποιος ενδιαφερόμενος, ελέω κρίσης, ωστόσο ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων από τον Νοτιά για να διασφαλίσει τα ενοίκια, μια και με αυτόν τον τρόπο (την πώληση του συγκροτήματος) δείχνει να θέλει να αποκοπεί από ότι τον συνδέει με τη θητεία του ως διοικητικό στέλεχος ή μέτοχο της ΠΑΕ.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΡΩΣΣΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..20 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2011

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ..

  Χθες το πρωί η προπόνηση είχε οριστεί στις 11:00, αλλά ο Νίκος Κωστένογλου είχε ζητήσει από τους παίκτες που θέλουν να κάνουν έξτρα προπόνηση και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους να πάνε νωρίτερα. Ετσι  περισσότεροι από 15 παίκτες της ΑΕΚ ήταν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα μια ώρα νωρίτερα για να ξεκινήσουν το ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης.
Σήμερα έγινε μια πρώτη «εισαγωγή» στο πρόγραμμα βελτίωσης με ζέσταμα στο γυμναστήριο (δεν βγήκαν σήμερα στο γήπεδο). Οι παίκτες έκαναν συγκεκριμένες διατάσεις, ασκήσεις με τον γυμναστή Στέλιο Μπίσμπα και δούλεψαν και με βάρη (όχι πολύ γιατί ακολουθούσε προπόνηση).
Εκεί βρέθηκαν όχι μόνο οι μικροί σε ηλικία (Τσουκαλάς, Τσίτας κ.α.), αλλά και μεγαλύτεροι όπως ο Μάκος, ο Λεονάρντο, ο Κοντοές, ο Μανωλάς, ο Γκέντσογλου, ο Χοσέ Κάρλος, ο Κάλα, ο Σιαλμάς, ο Καράμπελας, ο Χέλγκασον, ο Λαγός και ο Μπέλεκ, δείχνοντας ότι οι παίκτες συνειδητοποιούν ότι έτσι τους δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψουν τις αδυναμίες τους και να εμφανίζονται καλύτεροι στα παιχνίδια της ΑΕΚ.
Οι παίκτες θα δουλεύουν με τους προπονητές (Κωστένογλου, Αλεξόπουλο) και τους γυμναστές (Μπίσμπα, Βαμβακά), πάνω σε ειδικές ασκήσεις που θα αποφασιστούν αύριο τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο γήπεδο. Σήμερα  θα βγει και το οριστικό και αναλυτικό πρόγραμμα που θα δουλεύει ο κάθε παίκτης της ΑΕΚ, με σκοπό να δουλέψει εξειδικευμένα τις αδυναμίες του.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 TO SXEDIO ΝΟΤΙΑ..Ο ΑΝΤΖΕΛΟΣ ..ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ..ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ..ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2011

ΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..!!

Τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την χθεσινή, ζωντανή, συνέντευξη του Σταύρου Αδαμίδη στο συνδρομητικό κανάλι, με την παρέμβαση των Δέλλα και Λυμπερόπουλου, μόνο στα... ψιλά δεν θα μπορούσαν να περάσουν. Λίγες ώρες μετά, ο υπό παραίτηση πρόεδρος της ΑΕΚ, που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του, κάλεσε τον Τραϊανό Δέλλα προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να λυθεί η παρεξήγηση. Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Αδαμίδης επισήμανε στον «Τράι» ότι στην τότε συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς, τους είχε απλά ενημερώσει για την απόφασή του να αποχωρήσει ο Τζιμπούρ και σε καμία περίπτωση δεν ζήτησε την άποψή τους. Κάτι βεβαίως που διαψεύδεται αυτόματα από το video με το επίμαχο σημείο, όπου ακούγεται ξεκάθαρα η πρόταση: «Συζητάω και με τους αρχηγούς. Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια; Τι πρέπει να κάνουμε;(...) Ζήτησα και από τους αρχηγούς τη γνώμη τους και από τον προπονητή».
Επειδή λοιπόν αυτό το θέμα έχει τραβήξει αρκετά, καλό θα είναι η ανακύκλωση αυτής της ιστορίας να σταματήσει. Ότι εντυπώσεις ήταν να δημιουργηθούν, δημιουργήθηκαν και κάποια στιγμή πρέπει η ίδια η διοίκηση να βάλει ένα τέλος. Η ΑΕΚ έχει πολύ πιο σημαντικά προβλήματα από ένα ψέμα του Αδαμίδη, όση έκταση και αν πήρε αυτό, όπως και ο ίδιος ο -υπό παραίτηση- πρόεδρος της ΠΑΕ, έχει πολλά περισσότερα και σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να φέρει εις πέρας, από το να προσπαθεί να αλλάξει τις εντυπώσεις. Που δεν αλλάζουν.
 

ETOIMOΣ AGGELOS !!

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΟΚ ΤΟΥ κ. ΑΔΑΜΙΔΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ !!

ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ...ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΔΑΜΙΔΗ...

Οι ζωντανές εκπομπές πολλές φορές παρουσιάζουν απρόοπτα. Το είχαμε ζήσει στην... περιβόητη συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη, το έχουμε δει σε ανάλογες περιπτώσεις στο εξωτερικό, το βιώσαμε και σήμερα με την συνέντευξη του Σταύρου Αδαμίδη στη Nova. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αφού έκανε συνεχείς αναφορές στην ειλικρίνεια με την οποία έχει σταθεί απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ, ότι δεν λέει ποτέ ψέματα και ότι πάντα έπαιρνε αποφάσεις με γνώμονα το καλό της ομάδας, κάτι που επανέλαβε πολλάκις, θέλησε να κλείσει τα λεγόμενά του, με τις παραπάνω ατάκες. Ωστόσο, όπως φάνηκε, δεν ήταν απολύτως ειλικρινής, τουλάχιστον σε ένα από τα θέματα στα οποία κλήθηκε να απαντήσει. Αυτό που είχε να κάνει με την εκδίωξη του Ράφικ Τζιμπούρ.
Ο Αδαμίδης ρωτήθηκε για το αν έχει μετανιώσει για αυτή του την απόφαση και απάντησε: «Δεν πιστεύω πως έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί σε εκείνη την υπόθεση. Ευτυχώς που υπήρχε τρίτος άνθρωπος στο γραφείο και ήταν ο μάνατζερ του. Συμφωνήσαμε για συγκεκριμένα πράγματα και δύο εβδομάδες μετά μας ζήτησε αναπροσαρμογή με 30% αύξηση. Η συμφωνία με τον Τζιμπούρ ήταν για 900.000 ευρώ και ήρθε και ζήτησε 1,2 εκατ. Δημιουργείται το επεισόδιο, λέω στον προπονητή, υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, σίγουρα υπάρχει. Συζητάω ξανά με τον Χιμένεθ και συζήτησα και με τους αρχηγούς, τι να κάνω και είπαν. Να φύγει και έφυγε».
Η τελευταία πρόταση ήταν και αυτή που εξόργισε τους δύο αρχηγούς οι οποίοι παρενέβησαν τηλεφωνικός στην εκπομπή. Πρώτος ο Τραϊανός, ο οποίος είπε: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση των αρχηγών της ομάδας, σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης του Ρέφικ Τζιμπούρ από την ομάδα. Ακουσα τι ειπώθηκε και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είχαμε καμία συζήτηση με τον πρόεδρο. Αυτά τα αποφασίζει ο πρόεδρος και ο προπονητής. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν έγινε ποτέ τέτοια συζήτηση, δεν μας ζητήθηκε η άποψη και δεν είπαμε κάτι εμείς ως αρχηγοί και το λέω εκπροσωπώντας όλους τους αρχηγούς».». Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του «Λύμπε», ο οποίος με ακόμα πιο σκληρή γλώσσα, είπε: «Καταλαβάινω την πίεση που δέχεται ο κ. Αδαμίδης. Ουδέποτε υπήρχε ανάμειξη δική μας, των τριών αρχηγών σε καμία υπόθεση πλην των αρμοδιοτήτων μας και ειδικά στο θέμα του Τζιμπούρ. Εμείς τον βρήκαμε στην ομάδα, δεν ήρθε μετά από εμάς», για να προσθέσει ο Δέλλας: «Η ιεραρχία στην ομάδα είναι διοίκηση, προπονητής, παίκτες». Η δυναμική παρέμβαση των δύο αρχηγών ανάγκασε τον Αδαμίδη να αναδιπλωθεί και να διαψεύσει τον... εαυτό του λέγοντας πως ουδέποτε είπαν οι δύο αρχηγοί να φύγει ο Τζιμπούρ.
Αναφορά έγινε και στο θέμα με την απαίτηση του Νίκου Κωστένογλου να καθαρίζουν οι μικροί τα παπούτσια των μεγάλων με τον Λυμπερόπουλο να τονίζει: «Αν το δούμε καθαρά ποδοσφαιρικά, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν θέλω να μου καθαρίζουν τα παπούτσια, ούτε θέλω να με σέβονται. Ο προπονητής ήθελε να περάσει ένα μήνυμα με αυτό που είπε πιστεύω εγώ», είπε ο «Λύμπε» για να συμπληρώσει ο «Τράι» ότι: «Το έχουμε αναγάγει σε μείζον θέμα. Μακάρι να ήταν αυτό το θέμα της ΑΕΚ. Και στην Αγγλία συμβαίνουν αυτά», για να καταλήξει ο αρχηγός της Ενωσης λέγοντας για το μέλλον της ομάδας ότι: «Δεν θα έχει πρόβλημα η ΑΕΚ, δεν κινδυνεύει».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΞΕΦΤΙΛΑ..ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΖΙΜΠΟΥΡ...Ο ΑΝΤΖΕΛΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΑΧ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2011

ΓΥΑΛΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ !!

ΜΑΣΤΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ !!

ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!

Η προσπάθεια του Νίκου Κωστένογλου να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και να κάνει τους παίκτες να νιώσουν το αίσθημα ευθύνης, τον οδηγεί σε κινήσεις και αποφάσεις προ φτάνουν στο όριο της παρεξήγησης.
Δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν προπονητή, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο προπονητικό backround, να μπορέσει σύντομα να αλλάξει τα πράγματα στα αποδυτήρια μιας ομάδας με ειδικό βάρος. Ειδικά όταν αυτή η ομάδα ζητάει άμεσο recover από... χρόνιες ασθένειες.
Το έργο του Νίκου Κωστένογλου στην δεύτερη προπονητική του θητεία στην ΑΕΚ ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολο από την αρχή. Τα στραβά αποτελέσματα της ομάδας στα πρώτα του ματς στο πάγκο απλώς τον έκαναν να σιγουρευτεί ότι με ημίμετρα δεν γίνεται δουλειά. Για αυτό, ο 41χρονος προπονητής στην προπόνηση της Δευτέρας (24/10) προχώρησε στην ατάκα περί γυαλίσματος των παπουτσιών από τους νέους στους παλιούς ποδοσφαιριστές.
Μία κίνηση που αποκαλύπτει πολλά σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα και τις προθέσεις του τεχνικού της ΑΕΚ. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ατάκα του Κωστένογλου εμπεριέχει και κινδύνους εφόσον οι «πληγωμένοι» (από τη διοίκηση και άλλους παράγοντες) ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» την πάρουν αλλιώς.
Πόσες φορές δεν έχουν κάνει δηλώσεις σπουδαία ονόματα του παρελθόντος των «κιτρινόμαυρων» για το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ; Πόσοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» δεν έχουν κατηγορήσει τους παίκτες της ομάδας για έλλειψη σεβασμού προς την ιστορία της ομάδας; Ο Κωστένογλου έχει τιμήσει τον σύλλογο ως ποδοσφαιριστής (κυρίως) αλλά και ως προπονητής για πολλά χρόνια. Γνωρίζει καλά τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ και τι ευθύνες έχει όποιος φοράει τη φανέλα της.
Η ατάκα του περί γυαλίσματος των παπουτσιών έχει έναν και συγκεκριμένο σκοπό. Να καταλάβουν όλοι όσοι ήρθαν τώρα στην ομάδα (νεαροί παίκτες αλλά και οι ξένοι) τι εστί ΑΕΚ. Διότι μόνο έτσι στο μέλλον θα αποφευχθούν συμπτώματα αδιαφορίας, ανευθυνότητας και «ωχαδερφισμού». Μπορεί να ακούστηκε κάπως κυνικό, ενδεχομένως κάποιοι να παρεξήγησαν τον προπονητή της «Ένωσης», εντούτοις κάποια στιγμή οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν πού βρίσκονται.
Από την άλλη, αυτό που έκανε ο Κωστένογλου είναι αρκετά άδικο για την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών. Ειδικά αυτών που βρίσκονται στην ομάδα από πέρυσι. Αυτών που έχουν να λάβουν χρήματα εδώ και 10 μήνες! Αυτών που πέρυσι έφεραν έναν τίτλο στον σύλλογο. Αλλά και αυτών που ήρθαν το καλοκαίρι, έκαναν μία επαγγελματική συμφωνία και είδαν τη διοίκηση να την αθετεί, χωρίς καμία αίσθηση ντροπής.
Πώς μπορούν να νιώθουν οι παίκτες που πέρασαν πέρυσι την ξεφτίλα των ταξί, που παίζουν απλήρωτοι σχεδόν έναν χρόνο μετά την ατάκα του προπονητή τους που τους «υποχρεώνει» να γυαλίζουν τα παπούτσια των συμπαικτών τους; Πώς μπορεί να νιώθει ο Κώστας Μανωλάς που περιμένει εδώ και μήνες τη διοίκηση της ΑΕΚ να τηρήσει την προφορική συμφωνία που έκανε μαζί του και να του δώσει την προκαταβολή, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του; Πλέον, ο Μανωλάς καλείται μετά από κάθε προπόνηση να γυαλίζει τα παπούτσια του Τραϊανού Δέλλα. Άδικο δεν νομίζετε;
Η πρόθεση του Κωστένογλου είναι να ξανακάνει την ΑΕΚ μεγάλη ομάδα. Όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά παντού! Στα αποδυτήρια, την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών, στην σκέψη των οπαδών της. Μέσα από αυτή τη διαδικασία ενδεχομένως να προκύψουν και λάθη. Αυτά μπορεί να μην κοστίσουν εάν ο Νίκος Νοτιάς αποφασίσει να στηρίξει πραγματικά τον 41χρονο προπονητή. Ή εφόσον κάποιος άλλος επενδυτής αποφασίσει να δώσει πνοή, επενδύοντας πραγματικά σε αυτή την ομάδα.

ΝΕΑ..... ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ !!

Η ΑΕΚ αναζητά να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο (χρόνια τώρα) και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ώρα των Σπορ, ο Ελληνοαμερικανός Τζον Άντζελος, γιος του μεγιστάνα Πίτερ Άντζελος (φωτό) ιδιοκτήτη της ομάδας μπέιζμπολ Όριολς της Βαλτιμόρης είναι ο άνθρωπος με τον οποίο βρίσκεται σε επαφή ο Νίκος Νοτιάς για να εμπλακεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ουσιαστικά να βοηθήσει στη σωτηρία της.
Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι συζητήσεις μαζί τους βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, αλλά ο Χάρης Κοσμάτος που επίσης είναι σε επαφή με τον Τζον Άντζελος ευελπιστεί ότι σύντομα θα τονωθεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον.
Η γνωστή οικογένεια έχει συμπεριληφθεί στην λίστα των πλουσιότερων Ελλήνων, από τους Sunday Times, και η περιουσία τους φέρεται να άγγιζε τα 304 εκ. δολάρια το 2010. Το 2011 βρίσκονται στο Νο48 στην σχετική λίστα και είναι δημιουργοί και ιδιοκτήτες της κορυφαίας νομικής εταιρίας στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.
Ο 48χρονος γιος του Πίτερ Άντζελος είναι αυτή τη στιγμή εκτελεστικός αντιπρόεδρος των Βάλτιμορ Όριολς και σιγά - σιγά όλες οι δραστηριότητες του πατέρα του περνάνε στα δικά του χέρια, αφού ο Πίτερ Άντζελος αποσύρεται λόγω ηλικίας.
Να σημειωθεί ότι ο Τζον Άντζελος ερχόταν τακτικά στην Ελλάδα, καθώς είχε επιληφθεί της δημιουργίας της εθνικής ομάδας Μπέιζμπολ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και λίγο αργότερα, το 2007, η γνωστή οικογένεια είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ωστόσο, η πλευρά Άγγελος αναζητούσε επί μακρόν τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ καθώς ήθελε πραγματικά να επενδύσει στην μπασκετική Ένωση, όμως η υπόθεση τελικά δεν προχώρησε και το μάνατζμεντ της ΚΑΕ (και όχι την ΚΑΕ) ανέλαβε ο Δημήτρης Δρόσος (το καλοκαίρι του 2007) με τους Ελληνοαμερικάνους επενδυτές να αποχωρούν.
Επίσης, όπως είχε γράψει χθες το aek365.gr η ΑΕΚ (και δη ο Σταύρος Αδαμίδης) μιλάει με ακόμα δύο υποψήφιους επενδυτές και σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ ενδιαφέρον για την ΑΕΚ έχουν δείξει δύο Έλληνες ομογενείς από τη Ρωσία (που ουδεμία σχέση έχουν με την Petit Chateau), με την εφημερίδα να τονίζει ότι το ενδιαφέρον του ενός είναι αρκετά προχωρημένο.

ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;;;

Είναι μια κίνηση που δεν συνηθίζεται. Είναι μια κίνηση που προκαλεί εντύπωση σε αρκετούς, αφού δεν την έχουμε δει ξανά σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Νίκος Κωστένογλου θεωρεί ότι οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν την συμπεριφορά που αρμόζει σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου και θεωρεί ότι μια τέτοια απόφαση του θα καταφέρει αυτό θέλει. Δηλαδή, την πειθαρχία και την σοβαρότητα στην ομάδα.
Συγκεκριμένα, ο «Κωστέ» έδωσε εντολή σε μικρούς παίκτες της ΑΕΚ μετά από κάθε προπόνηση εκτός από τα δικά τους να καθαρίζουν τα παπούτσια και στους μεγάλους! Μέχρι στιγμής έχουμε μάθει ότι ο Μανωλάς θα γυαλίζει τα παπούτσια του Δέλλα, ο Χέλγκασον του Γεωργέα, ο Τσουκαλάς του Βάργκας, ο Γκέντσογλου του Καφέ, ο Μπέλεκ του Λυμπερόπουλου και οι Δωριάδης - Μοσχονάς των Αραμπατζή – Κωνσταντόπουλου!
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλοι μικροί σε ηλικία παίκτες της ΑΕΚ που θα γυαλίζουν παπούτσια, ένα θέμα που μένει να δούμε πως θα εκτιμηθεί από τους μικρούς που άκουσαν τον Κωστένογλου να παίρνει μια τέτοια πρωτόγνωρη και σκληρή απόφαση.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΚΡΟΙΣΟΥΣ !! Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ...ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ;;;

Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2011

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ !!

ΑΔΑΜΙΔΗΣ : ΝΙΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΑΡΕΣ..ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΦΑΓΑΜΕ !!

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ..

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών μαζεύτηκαν στην ΑΕΚ μετά το ματς με τον ΟΦΗ και εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη (στον οποίο πάντως επιστρέφει ο Γρηγόρης Μάκος). Συγκεκριμένα ο Παντελής Καφές έχει υποστεί διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και από σήμερα ξεκίνησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.
Ο Γιάννης Κοντοές και ο Χοσέ Κάρλος έκαναν θεραπεία τη Δευτέρα λόγω κάκωσης στο δεξί γόνατο, καθώς και ο Σωκράτης Τσουκαλάς, ο οποίος υπέστη κάκωση δεξιού τετρακεφάλου στον αγώνα της ομάδας Νέων.
Παράλληλα, ο Νίκος Γεωργέας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή και δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Άρη, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην του Έιντουρ Γκούντγιονσεν και των διεθνών Νίκου Εγγλέζου, Μαυρουδή Μπουγαΐδη γυμνάστηκαν κανονικά.
Αύριο (25/10) οι παίκτες έχουν ρεπό και η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΠΟ ΤΟ GAZZETTA..

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ παραιτείται, η ομάδα έχασε με τρία γκολ και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του για όλους και για όλα...
Έχει γίνει πολύ ενοχλητικό... Τι; Να βλέπω την ΑΕΚ και να αναγνωρίζω ότι είναι πολύ πιθανό να χάσουμε τελικά από τον ΟΦΗ. Μοιάζει με κάτι το... σύνηθες, ένα φαινόμενο που δεν είναι δυνατόν να γίνει συνήθεια, απλά απαγορεύεται να γίνει κάτι τέτοιο στην Ένωση, είναι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται: ήττα ντροπή!
 
Όμως παρατηρώντας τους αγώνες της ομάδας, το ρόστερ της, την ενδεκάδα της σε κάθε αναμέτρηση και τις λύσεις που έχει ο εκάστοτε προπονητής στον πάγκο, οφείλω να αναγνωρίσω πως μου πέρασε εύκολα από το μυαλό ότι πιθανόν η Ένωση να μην καταφέρει να πανηγυρίσει το τρίτο της διπλό στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πρέπει να ομολογήσω πως δεν μου περνούσε απ’ το μυαλό ότι θα δεχόμασταν τρία γκολ από τον ΟΦΗ. Ούτε γι' αστείο δεν το σκέφτηκα... Κακώς όμως, πολύ κακώς, αφού τα μηνύματα είχαν σταλεί σε προηγούμενα ματς: τρία γκολ από Ξάνθη, τρία γκολ από ΠΑΟΚ, τρία γκολ από Λοκομοτίβ, τέσσερα γκολ από την Άντερλεχτ. Προσθέστε και τα τρία γκολ από τον ΟΦΗ και έχουμε στη... σούμα: 16 τέρματα σε 5 αναμετρήσεις!
 
Αν επιχειρήσουμε μάλιστα να αναλύσουμε κάθε ένα από τα παραπάνω γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ θα διαπιστώσουμε με μεγάλη ευκολία ότι στην πλειονότητά τους έχουν επιτευχθεί εξαιτίας ατομικών λαθών από τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Αυτό ισχύει για τα γκολ (και) στο Ηράκλειο της Κρήτης στην ήττα από την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Κοινώς, και με Κωστένογλου στον πάγκο είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Χωρίς να έχει την ευθύνη ο 41χρονος Έλληνας κόουτς.
 
Η ουσία είναι αν το ’χει κάποιος ή αν δεν το ’χει! Ειλικρινά, τόσο απλά είναι τα πράγματα. Πόσες φορές και πόσοι προπονητές χρειάζονται για να εξηγήσουν (ώστε να το καταλάβει επιτέλους) στον Μανωλά ότι δεν πρέπει να παίρνει την μπάλα και να κάνει ό,τι γουστάρει; Φαντάζομαι ότι σε ένα νορμάλ στόπερ οποιασδήποτε ηλικίας, ο οποίος θα έχει το μυαλό στη θέση του, δεν θα χρειάζεται περισσότερο από δυο-τρεις φορές να ακούσει τα... γκάζια του εκάστοτε κόουτς προκειμένου να σταματήσει να κάνει κούρσες και να πουλάει μπάλες. Ο Μανωλάς δεν θέλει να το καταλάβει. Δεν γουστάρει, ρε παιδί μου... Του το έλεγε ο Μπάγεβιτς, το ίδιο και ο Χιμένεθ, αυτό κάνει και ο Κωστένογλου (ο οποίος σε τρία ματς έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία). Ε, απλά δεν γουστάρει, δεν θέλει, δεν ακούει! Πώς θα γίνει...
 
Βέβαια όλοι όσοι έπαιζαν στην άμυνα της ΑΕΚ στην Κρήτη, ο τερματοφύλακας, τα στόπερ, οι ακραίοι μπακ, ήταν σε κακή μέρα. Τη χειρότερη εικόνα είχαν φυσικά ο Μανωλάς και ο Δέλλας. Ακολούθησε ο Αραμπατζής, για να φτάσουμε στον Καράμπελα και έπειτα στον Κοντοέ... Αυτό δεν ήταν άμυνα, τραγωδία ήταν!
 
Δεν γίνεται να χάνει ο Μανωλάς έτσι τον Μάντζιο στο πρώτο γκολ και ταυτόχρονα στο τρίτο τέρμα που δέχτηκε η ομάδα να μην υπάρχει καν στο πλάνο (κοινώς να μην είναι στην άμυνα). Όπως είναι επίσης απαράδεκτο γκολκίπερ να δέχεται γκολ στην κλειστή του γωνία κάτω από τα πόδια του - απλά δεν επιτρέπεται. Επιπρόσθετα είναι αστείο για την ποιότητα, την κλάση και την ιστορία του ο Δέλλας να επιχειρεί να πιάσει για να γκρεμίσει τον Σουμπίνιο και να μην τα καταφέρνει. Ο δε Καράμπελας (που έκανε τον Παπουλή να μοιάζει με Πέδρο) είχε μπροστά του τα... λειβάδια της Ελβετίας και δεν ανέβηκε ποτέ στην πλευρά του. Βέβαια ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει σερί ματς και υπάρχει η δικαιολογία της κούρασης, κάτι που όποιος δεν σημειώνει και δεν αναγνωρίζει βγάζει εμπάθεια και κομπλεξισμό. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει όσο χρειάζεται και απαιτεί η ιστορία της ΑΕΚ. Ο Κοντοές έκανε μία καλή σέντρα στο πρώτο 45λεπτο στο κεφάλι του Λυμπερόπουλου κι έπειτα απλώς... κατάφερνε να πετάει την μπάλα είτε πλάγιο άουτ είτε στα πόδια του αντιπάλου.
 
Στον άξονα ο Βάργκας έδειξε και ήταν κουρασμένος, ο Καφές ξεκίνησε... τραγικά αλλά ανέβασε την απόδοσή του, ο Κάρλος δεν δικαιολόγησε την παρουσία του σε κανένα σημείο, το ίδιο και ο Λυμπερόπουλος στη γραμμή κρούσης, ο Σιαλμάς εξαφανισμένος και ο Λεονάρντο πάλευε να κάνει κάτι μόνος του. Σωστές οι αλλαγές του «Κωστέ», αλλά ο Μπέλεκ... απλά δεν μπορεί το παιδί να σκοράρει. Για μένα το γκολ κακώς του χρεώθηκε, αφού δεν έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή (άρα είναι του «Λύμπε»). Την ευκαιρία που έχασε μόνος του κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-1 πραγματικά το πιστεύω, θα την έκανε γκολ και η μητέρα μου φορώντας γόβα... στιλέτο (αν και δεν συνηθίζει να φοράει τέτοια η κυρία Ρένα).

Κι αφού ολοκληρώθηκε το ματς και δεχτήκαμε μία ακόμη ταπεινωτική ήττα, ήρθε έπειτα από ώρες η ανακοίνωση-παραίτηση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ με πρώτο και καλύτερο στο έγγραφο το όνομα του Σταύρου Αδαμίδη. Πρόκειται για μια παραίτηση που άργησε μήνες, αλλά πολλούς μήνες να έρθει... Είναι αστείο να λέγεται ότι ο Αδαμίδης και οι υπόλοιποι πηδάνε από το καράβι. Κι αυτό διότι δεν υπάρχει καράβι για να πηδήξουν από αυτό έτσι όπως τα έκαναν όλο αυτό το διάστημα. Θα ασχοληθώ περισσότερο με το τέλος των νυν διοικούντων την Ένωση όταν αυτό θα γίνει κι επίσημα, όταν θα αντικατασταθούν οι συγκεκριμένοι από άλλους. Τι καλά θα ήταν να μην είναι και οι επόμενοι μπροστινοί...
 
Πάντως είναι μια παραίτηση που έπρεπε να είχε γίνει, επαναλαμβάνω, μήνες πριν: τότε που το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν δεδομένο και προ των πυλών. Τότε που ήταν δεδομένη η παρουσία χορηγού που θα βγάζει τα χρήματα για τα έξοδα του προπονητικού κέντρου. Τότε που θα έμενε και θα ανανέωνε με την ΑΕΚ ο Τζιμπούρ, ο Σκόκο, ο Μπλάνκο, ο Ντιοπ, ο Μίτσελ, ο Χίλντεμπραντ... Τότε που θα έρχονταν οι Ρώσοι! Τότε που εμπιστευόμασταν τον Χιμένεθ (αλλά τον διώχναμε κιόλας). Τότε που ήρθαν τα έξι γκολ στο Καραϊσκάκη, αλλά κανείς δεν υπήρξε εκεί να βιώσει τον πόνο και την ντροπή. Δεν θα γράψω άλλα γιατί έχω πολλά, πάρα πολλά (ανακοινώσεις, υποσχέσεις, δηλώσεις, δεσμεύσεις και, και, και...).
 

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ..!!

Η παραίτηση της Διοίκησης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ΟΦΗ – ΑΕΚ έβαλε σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες την αθηναϊκή ομάδα. Ο Σταύρος Αδαμίδης μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση της NOVA επανέλαβε ότι η τωρινή διοίκηση θα παραμείνει στο πόστο της μέχρι την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, ενώ τόνισε ότι η ευθύνη για την κατρακύλα της «Ένωσης» φταίει ο ίδιος και οι συνεργάτες του!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη:
«Η παραίτηση των μελών της διοίκησης θα ενεργοποιηθεί στην διάρκεια της ΓΣ. Μέχρι τότε θα ασκούμε κανονικά τα καθήκοντά μας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει συνέχεια. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα είναι υπεράνω των δυνατοτήτων μας και οι μέτοχοι θα πρέπει να πάρουν μία απόφαση. Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει λύση που θα δώσει όραμα και μέλλον.
Δεν είχε ξεκαθαριστεί στο μυαλό των μετόχων της ΑΕΚ και στις συνειδήσεις των οπαδών ότι θα αποχωρήσει η διοίκηση. Υπήρχαν δημοσιεύματα ότι είμαστε καρεκλοκένταυροι. Είμαστε σίγουροι ότι τώρα θα κατηγορήσουν τον προπονητή και τους παίκτες για την ήττα. Δεν φταίνε σε τίποτα. Εμείς φταίμε. Ξεκαθαρίζουμε για όποιον έχει πρόταση να την υποβάλει άμεσα.
Μέχρι την ΓΣ εννοείται ότι θα ψάχνουμε για λύση. Μέχρι τις 27 Οκτωβρίου περιμένουμε τις προτάσεις. Υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από αρκετούς. Τώρα λέμε ξεκάθαρα ότι θα φύγουμε. Περιμένουμε να γίνει κάτι είτε από τους νυν μετόχους, είτε από κάποιον άλλον. Οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΑΕΚ είναι ο Νοτιάς και οι Supporters. Ο Νοτιάς έχει πει ότι θα είναι «παρών» στην ΓΣ. Μιλήσαμε χθες το βράδυ και του είπα να πάρει ξεκάθαρη απόφαση για το μέλλον της ΑΕΚ. Ο Νοτιάς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει οικονομικό αντάλλαγμα για τις μετοχές του».

ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ !!

Όπως σας ενημερώσαμε από το aek365.gr, περίπου 50 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» και περίμεναν την αποστολή της ομάδας για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες που έχασαν από τον ΟΦΗ με 3-1. Μόλις βγήκαν οι πρώτοι άνθρωποι της ΑΕΚ από το πούλμαν άρχισαν τα πρώτα ειρωνικά χειροκροτήματα από πλευράς των Ενωσιτών, που ήταν σε απόσταση μια και υπήρχαν ήδη τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ για την προστασία της αποστολής της ΑΕΚ.
Αυτοί που τα άκουσαν ήταν οι Καράμπελας και Χοσέ Κάρλος για την αποψινή τους κακή εμφάνιση, ενώ προς Δέλλα και Λυμπερόπουλο είπαν κάποιοι ότι «αν δεν μπορείτε σταματήστε το ποδόσφαιρο τώρα» με τον «Τράι» να κοντοστέκεται για λίγο, αλλά να μην δίνει συνέχεια σε ότι άκουσε. Εντονα παράπονα υπήρχαν και προς Καφέ και Γκέντσογλου, ενώ προς το μέρος των οπαδών για να τους ηρεμήσουν πήγαν οι Δημητριάδης και Κασνακίδης δίχως να καταφέρουν και… πολλά αφού ήταν εξαγριωμένοι.
Τέλος, μαζί με αρκετά ειρωνικά χειροκροτήματα προς τους ποδοσφαιριστές ακούστηκαν και ατάκες του τύπου «Μας κάνατε πάλι περήφανους…», «Ελάτε να μας κοιτάξετε στα μάτια ρε…», «Δεν κάνετε για την ΑΕΚ».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ..ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ !! ( Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΠΟ ΣΤΟΠΕΡ ΕΠΑΙΖΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !! ) ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ..Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ-ΓΑΒΡΟΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ  !! ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ .!! .ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ..ΠΑΙΚΤΕΣ ..ΚΑΙ ΟΙ  ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ;;;;

Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2011

ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΦΗ..!

Τα ατομικά λάθη συσσωρεύονται σε κάθε αγώνα και τα αποτέλεσμα είναι εμφανέστατα: ΟΦΗ - ΑΕΚ 3-1 και άντε από εκεί και πέρα να μιλήσεις για δικαιολογίες - που ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν. Είναι μάλλον δεδομένο ότι το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι θέμα τακτικής (οι πολλές ευκαιρίες που έγιναν και σήμερα αποδεικνύουν ότι ένα πλάνο υπήρχε και υπάρχει), αλλά το γεγονός ότι γίνονται τραγικά ατομικά λάθη, αλληλοκάλυψη δεν υπάρχει ούτε για αστείο στην άμυνα και τούτο έχει ως αποτέλεσμα κάθε ομάδα μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει σε αυτή την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ σήμερα το έκανε τρεις φορές, όταν η ΑΕΚ το πέτυχε μία φορά με τον Μπέλεκ έχοντας τις διπλάσιες ευκαιρίες από τους Κρητικούς. Όταν όμως ο Δέλλας είναι εμφανώς εκτός ρυθμού, ο Μανωλάς κάνει του κεφαλιού του παίρνοντας τη μπάλα και βγαίνει μπροστά προσπαθώντας να περάσει όλη την αντίπαλη ομάδα παίζοντας ποδόσφαιρο αλάνας, όταν ο προπονητής δεν βλέπει σε όλο τον αγώνα ότι υπάρχει πρόβλημα από τα αριστερά στην άμυνα με τον Καράμπελα να έχει συνεχώς να μαρκάρει δύο και τρεις παίκτες του ΟΦΗ και να μην κάνει κάτι να περιορίσει την πρόβλημα και όταν μπροστά ο Λυμπερόπουλος δείχνει εκτός φόρμας, ο Μπέλεκ χάνει γκολ στο... μισό μέτρο και δεν σε βοηθά και η τύχη, τότε ακόμα και αυτός ο μέτριος ΟΦΗ μπορεί να καυχιέται ότι κέρδισε την ΑΕΚ με 3-1.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ !!

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η παρουσία της ΑΕΚ στην Κρήτη σκορπά τον ενθουσιασμό των Ενωσιτών του νησιού, που περιμένουν πως και πώς να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Σήμερα , δεν θα υπάρχουν οπαδοί του δικεφάλου στο γήπεδο του ΟΦΗ (αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ύπαρξη κόσμου που θα πάει μεμονωμένα στο γήπεδο) και έτσι χθες , κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», περίπου 100 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί και αποθέωσαν παίκτες και τεχνικό τιμ.
Ο Νίκος Κωστένογλου και ο Γιώργος Αλεξόπουλος «πνίγηκαν» στις αγκαλιές του κόσμου, ενώ από οι παίκτες που το όνομά τους έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών ήταν οι Λυμπερόπουλος, Βάργκας και Λεονάρντο. Παράλληλα υπήρξαν και συνθήματα κατά του ΟΦΗ, αλλά και για νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι την αποστολή της ΑΕΚ δεν συνόδευε κανένα μέλος της διοίκησης, ενώ δεν αποκλείεται αύριο να πάνε στην Κρήτη ο Μάκης Κασνακίδης και ο Άρναρ Γκρέταρσον.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !! Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ..ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..

Με τους Ρίκκα και Αργυρίου για πρώτη φορά φέτος και έπειτα από πολλούς μήνες, ταξιδεύει η ΑΕΚ στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Νίκος Κωστένογλου συμπεριέλαβε τους δύο παίκτες στην 20άδα που στις 5 το απόγευμα θα ταξιδέψει για το Ηράκλειo. Μαζί με τους Ρίκκα και Αργυρίου στην αποστολή είναι και οι: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Μάκος, οι τραυματίες Γεωργέας, Γκούντγιονσεν, ο Μπουγαϊδης που είναι με την Εθνική όπως και ο Κωνσταντόπουλος ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ... Mr ADAMIDIS ;;;

Όπως είχε πει ο Σταύρος Αδαμίδης συζητήσεις με επενδυτές υπάρχουν και δημοσίευμα της εφημερίδας Εξέδρα, αναφέρει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ρόλαντ Ισάεφ, έναν Ρώσο επιχειρηματία ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρεία Patero D και δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές.
Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και το deal θα επιτευχθεί εφόσον πρώτα οι Ρώσοι μπουν στην ΑΕΚ βάζοντας 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας - έως το τέλος του χρόνου. Από τις αρχές του 2012, εφόσον μπουν φυσικά τα πρώτα λεφτά τότε θα πρέπει να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της «Ένωσης» προκειμένου να πιστωθεί το 9% των μετοχών της ΠΑΕ, το οποίο θα πάρει ο Ισάεφ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ που θα καταβάλει.
Όπως γράφει η εφημερίδα, το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία μετά τις τελευταίες εξελίξεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Όσον αφορά τον Ρόλαντ Ισάεφ, είναι ένας εκ των τριών ιδιοκτητών της Patero D, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευών, ενώ διαχειρίζεται και κτιριακά συγκροτήματα. Η περιουσία του Ρώσου υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην 444η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη χώρα του.
 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ..ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !!

Μπορεί η χθεσινή  προπόνηση, μετά από το ματς της Μόσχας, να ήταν χαλαρή σε ρυθμούς όμως ο Νίκος Κωστένογλου έδειξε τις σκέψεις του όσον αφορά τους "11" που σκοπεύει να παρατάξει στον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Σε άσκηση τακτικής, στην προπόνητη της Παρασκευής, ο προπονητής παρέταξε τους παίκτες του στο γήπεδο και τους έκανε θεωρία πάνω στην οργάνωση του παιχνιδιού. Η διαφορά ήταν ότι οι παίκτες ήταν στατικοί (απλώς παρεταγμένοι στο γήπεδο σε διάταξη 4-3-3) και κυκλοφορούσαν τη μπάλα με τα χέρια. Στους "11" βασικούς ο Κωστένογλου είχε τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τον Κοντοέ δεξί μπακ, τον Καράμπελα αριστερό, τους Κάλα - Μανωλά στόπερ (παρά το γεγονός ότι ο Δέλλας είναι καλά και θα ακολουθήσει όπως φαίνεται την αποστολή), τον Βάργκας με τους Κάρλος και Καφέ στα χαφ, τον Σιαλμά δεξί εξτρέ, τον Λεονάρντο αριστερό και τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.
Δοκιμή ενδεχομένως να κάνει και στην προπόνηση του Σαββάτου ο Κωστένογλου, ωστόσο εξαιτίας των λιγοστών προπονήσεων μεταξύ των δύο αγώνων που καλείται να δώσει η ΑΕΚ δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Γι' αυτό και η σημερινή χαλαρή σε ένταση προπόνηση, για όσους έπαιξαν χθες, είχε αρκετή θεωρία.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ...ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΗ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ..

Η ΑΕΚ δεν έχει γκολτζή!!! ( ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ !! )

Το σύνολο του Τύπου, αλλά και οι πρωταγωνιστές του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Λοκομοτίβ Μόσχας εστίασαν στο πρόσωπο του Στιβ Μπέλεκ, αποδίδοντάς του τον χαρακτηρισμό του μοιραίου. Όχι άδικα. Η φάση του 16' είναι από τις κλασικές που καθορίζουν την εξέλιξη ενός αγώνα. Αν ο νεαρός επιθετικός είχε καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (είχε όλη την άνεση χώρου και χίλιους τρόπους για να το κάνει, αλλά επέλεξε τον λάθος), η ιστορία της χθεσινής αναμέτρησης θα ήταν εντελώς διαφορετική. Φυσικά, στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να στήσεις στον τοίχο έναν επιθετικό για μια χαμένη ευκαιρία. Αν δεν σταθείς όμως μόνο σε αυτή τη φάση, ο προβληματισμός γίνεται πολύ μεγαλύτερος.
Τον Μπέλεκ δεν περιμέναμε να τον γνωρίσουμε χθες. Τον ξέραμε από την θητεία του στον Πανθρακικό, ενώ υπάρχει και ένα δείγμα γραφής του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Είναι ένας φορ με ελπιδοφόρα φυσικά προσόντα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι την δεδομένη στιγμή αυτό που λέμε «εκτελεστής». Είναι πιθανό μέσα από την τριβή κάποια στιγμή να γίνει, όμως δεν έχει κανένα νόημα για την ΑΕΚ να παίξει τον ρόλο της... σχολής, εφόσον ο Καμερουνέζος είναι ουσιαστικά «φιλοξενούμενος» και σε λίγους μήνες θα επιστρέψει στην Ουντινέζε. Γι' αυτό και εξ αρχής είχαν δημιουργηθεί απορίες με την απόφαση του δανεισμού του, καθώς μια ομάδα του επιπέδου της ΑΕΚ, με πρωταγωνιστικούς στόχους, έχει νόημα να αποκτήσει 18χρονο ποδοσφαιριστή ως δανεικό μόνο αν αυτός είναι απόλυτα έτοιμος. Ωστόσο, δεν υπάρχει ομάδα παγκοσμίως που θα δανείσει έναν παίκτη τέτοιας ηλικίας σε σύλλογο κατώτερου πρωταθλήματος αν τον κρίνει έτοιμο, αφού είναι σαν να ρίχνει από μόνη της τις μετοχές της επένδυσής της.
Ομως, το δυστύχημα της υπόθεσης είναι ότι πλέον η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να μην παίξει τον ρόλο του... προγυμναστή για τον Μπέλεκ. Ο Γκούντγιονσεν θα παραμείνει στην εξέδρα για όλη τη φετινή σεζόν και ο μόνος άλλος διαθέσιμος σέντερ φορ είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, από τον οποίο -όσο πολύτιμη και αν είναι η εμπειρία του και η παρουσία του στην ενδεκάδα- δεν μπορεί να περιμένει κανείς ότι στα 37 του θα ξεπεράσει κατά πολύ τον μέσο όρο των 12-13 γκολ ανά σεζόν, που έχει στην μέχρι σήμερα καριέρα του. Γκολ που δεν είναι αρκετά.
Εν ολίγοις, οδηγούμαστε στην τραγική διαπίστωση ότι η ΑΕΚ δεν έχει κλασικό γκολτζή. Η ομάδα που ανάγκαζε πάντα ακόμη και τους αντιπάλους της να αποδέχονται και να παραδέχονται το μότο: «ΑΕΚ σημαίνει επίθεση», δεν διαθέτει στο ρόστερ της έναν σέντερ φορ-«killer», ο οποίος θα εμπνέει τη σιγουριά πως, όχι κλασικές ευκαιρίες σαν τη χθεσινή, αλλά τις... μισές φάσεις θα τις μετατρέπει σε γκολ.
Η διαπίστωση γίνεται ακόμη πιο τραγική στην σκέψη ότι πέρσι τέτοια εποχή, αυτή η ομάδα είχε στο ρόστερ της τον Ρέφικ Τζιμπούρ και τον Ισμαελ Μπλάνκο. Και ιδικά τον Αργεντινό «δολοφόνο» τον έχασε λόγω καθαρά δικών της τραγικών χειρισμών. Μάλιστα, την ίδια στιγμή ένα σημαντικό κομμάτι του κόσμου, αντί να σκέφτεται πόσες φορές τον έχει αναγκάσει αυτός ο παίκτης να πανηγυρίσει, έπαιζε τον ρόλο του... λογιστή, κρίνοντας τις οικονομικές απαιτήσεις του. Και μάλιστα, του κακού λογιστή, αφού αυτή η μερίδα των οπαδών είχε αποδεχθεί την εκτίμηση της διοίκησης πως με τα ίδια λεφτά η ΑΕΚ βρίσκει καλύτερο...
 

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002