Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2012

AEK ENΩΜΕΝΗ..

Πήραμε την παράταση από την UEFA! Τεράστια επιτυχία. Τεράστια. Δόθηκε μάχη, ο Ανδρέας Δημητρέλος προσπάθησε και τα κατάφερε. Έχουμε ένα μήνα τώρα να τρέξουμε πιο δυνατά απ' ότι τώρα, μπας και σωθούμε. Δεν τελείωσε τίποτα. Παράταση πήραμε. Έργα περιμένουν να δουν στην UEFA. Και μόνο που η ΑΕΚ είναι σε αυτή τη θέση, είναι ντροπή. Δεν με ενδιαφέρει που και ο Παναθηναϊκός είναι στο ίδιο μετερίζι. Δεν θέλω να κοιτάω τους άλλους, ειδικά στις δύσκολες στιγμές τους, διότι δεν μπορεί να μου δώσει παρηγοριά. Η ΑΕΚ έχει φτάσει στον πάτο, την έφτασαν στον πάτο όλοι όσοι αδιαφόρησαν για το παρόν και το μέλλον της και τώρα παλεύει για τη σωτηρία της. Πρέπει να αλλάξουν τα πάντα ως το τέλος Μαρτίου, να βάλουν λεφτά οι μέτοχοι και να προχωρήσουμε. Δεν τελείωσε τίποτα. Οξυγόνο πήραμε.
Δεν θα σχολιάσω άλλο την απόφαση. Όλοι ξέρουν τι πρέπει και ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κάνουν. Τα γεγονότα,  όμως που ζήσαμε χθες (αν και άργησαν χαρακτηριστικά) είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη, ένα πάρα πολύ καλό σημάδι για να σηκωθούμε... Η ORIGINAL στον Κανελλόπουλο, να φωνάζει και να ΑΠΑΙΤΕΙ ειρηνικά την οικονομική του συνεισφορά και λίγες ώρες μετά η επίσκεψη του Νικολαϊδη στο Δωματιάκι μετά από χρόνια. Πόσα λάθη έχουν χτυπήσει αυτή την ομάδα; Από ΟΛΕΣ τις πλευρές. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών! ΚΑΝΕΙΣ! Το τονίζω! Όταν όμως έρχονται τα πάρα πολύ δύσκολα, είναι απαίτηση από την ιστορία η ενότητα και η μάχη για να μην ζήσουμε το τέλος της πιο περήφανης ομάδας της Ελλάδας.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν και γράφουν για «κωλοτούμπες»! Εξοργίζομαι πραγματικά. Δεν είναι δυνατόν κύριοι όταν η ΑΕΚ είναι με το... ενάμιση πόδι στον γκρεμό και κρατιέται από ένα κλαδάκι, οι μαλακίες του παρελθόντος να γίνουν εγωισμοί που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σπάσουν και αυτό το μικρό κλαδάκι που μας κρατάει, ρίχνοντάς μας οριστικά στον γκρεμό.
Ο Ντέμης είναι ΑΕΚΑΡΑ, μέχρι τα... νύχια! Δεν υπάρχει ουδείς που να το αμφισβητεί αυτό! Ουδείς! Άλλο τα λάθη του και η ξεροκεφαλιά του στο παρελθόν. Άλλο το σήμερα. Όταν βλέπεις έναν δικό σου άνθρωπο να σε απογοητεύει, νιώθεις χώμα. Όταν όμως βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο να δείχνει πως έχει αναθεωρήσει κάποιες καταστάσεις και με ΠΡΑΞΕΙΣ βάζει την ΑΕΚ πάνω απ' όλα, τότε μόνο σύμμαχός του μπορείς να είσαι. Κι ας θεωρούν πολλοί «κωλοτούμπα». Αυτά μας μάραναν. Δεν κοιτάμε τα χάλια μας και που φτάσαμε. Κύριοι, όταν είσαι κολλημένος και δεν μπορείς να συγχωρείς ή καλύτερα δεν μπορείς να σκέφτεσαι ήρεμα και να πράττεις αναλόγως, είσαι εμπαθής.
Από την άλλη η ORIGINAL δείχνει ξανά τη δυναμική της. Τη χαμένη δυναμική της, αν θέλετε. Αυτή είναι η ORIGINAL. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ που βάζει... κόκκινη γραμμή, διάβασε και η ίδια τα λάθη που έκανε και κοιτώντας το συμφέρον της ΑΕΚ, μπαίνει μπροστά. Όσοι πάλι, τώρα στα πολύ δύσκολα μη τα ξαναλέμε, βλέπουν και κατηγορούν την ΟRIGINAL για παλαιότερα λάθη της και όχι το τώρα, συγγνώμη αλλά θα τους βάλω στην κατηγορία «εμπαθείς».
Το όνειρό μου - και πιστεύω πολλών από εσάς - είναι να ξαναδώ μία ΑΕΚ στέρεα σε όλα. Η ORIGINAL στην εξέδρα να κάνει τα πάρτι της και να μας παρασύρει (όπως παλιά, όπως παιδιά) και οι άνθρωποι που έχουν περάσει όλες αυτές τις δεκαετίες από την ΑΕΚ έχοντας κάνει τα λάθη τους, αλλά έχοντας προσφέρει συνάμα και πάρα πολλά, να γίνουν «ένα», να γίνουν μία γροθιά, να μπουν μπροστά και να διαλύσουν τα πάντα.
Μία ΑΕΚ ενωμένη, δυνατή, χωρίς εγωισμούς και με γήπεδο μπορεί να διαλύσει τα πάντα. Τα πάντα! Μακάρι να ξεπεράσουμε αυτό το βουνό και να πάμε από την αρχή. Πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ. Τότε και μόνο τότε θα επιστρέψουμε... Τότε θα γίνουμε ξανά η ΑΕΚΑΡΑ που αγαπήσαμε παιδιά και τώρα μεγαλώνοντας τη βλέπουμε να διαλύεται. Τέρμα οι εγωισμοί πια σε αυτή την ομάδα, τέρμα η προσωπολατρείας και η προσωποκακία. Πάμε να σώσουμε ότι σώζεται τώρα όλοι μαζί και έπειτα να μας βρουν ξανά μπροστά τους. Άντε γιατί πολύ αέρα τους δώσαμε...
ΥΓ: H AEK είναι πάρα πολύ τυχερή που μέσα σε όλο αυτό που βιώνει έχει αυτούς τους παίκτες - διαμάντια στην οικογένειά της!
Email επικοινωνίας: thodoriskarvouniaris@yahoo.gr
 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002