Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2012

ΛΕΤΕ ;;

Το όνειρο εκατοντάδων χιλιάδων ΑΕΚζήδων, είναι πιο κοντά από ποτέ. Η ΑΕΚ είναι ένα βήμα πριν από την επιστροφή στο... σπίτι της, έχοντας μάλιστα κατοχυρώσει νομικά το δικαίωμα ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πριν από λίγο, το Υπουργείο Περιβάλλοντος έκανε δεκτή την τροπολογία 82 βουλευτών, από όλα τα κόμματα, με αίτημα την δημιουργία γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον απομένει η τυπική διαδικασία της ψηφοφορίας (θα ξεκινήσει σε περίπου μία ώρα), όπου ούτε με... θαύμα δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, που ήταν και το σημαντικότερο βήμα προς την επιστροφή στο... σπίτι και μετά τη δημοσίευση του νόμου στο ΦΕΚ, από την επόμενη κιόλας ώρα μπορεί να ξεκινήσουν τα έργα, αφού σήμερα ουσιαστικά εξασφαλίστηκε η άδεια ανέγερσης του γηπέδου.
Με την τροπολογία αυτή δίνεται μάλιστα η άδεια στην ΑΕΚ να προχωρήσει στη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, που θα πλαισιώνονται από βοηθητικές εγκαταστάσεις (εντευκτήρια, αίθουσες εξυπηρέτησης των μέσων ενημέρωσης, χώροι εστίασης, παιδότοπος, εκθεσιακοί χώροι κ.ά.) και χώρους εμπορικής εκμετάλλευσης (καφέ, εμπορικά καταστήματα, συνεδριακό κέντρο, πολυκινηματογράφος, χώρος ψυχαγωγίας και αναψυχής κλπ.), χωρίς εφαρμογή των περιορισμών του άρθρου 3 του Κτιριοδομικού Κανονισμού.
Από το πρωί ο Γιάννης Βούρος, που βρέθηκε στη Βουλή, ήταν αρκετά αισιόδοξος για το αποτέλεσμά. Ανεβαίνοντας στο βήμα και παίρνοντας θέση για το συγκεκριμένο θέμα, ξεκίνησε τον λόγο του διαβάζοντας μία επιστολή που αναφερόταν στην Ιδέα της ΑΕΚ και το πόσο σημαντική θα ήταν η συγκεκριμένη -θετική- απόφαση για εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και όχι μόνο. Αφού τόνισε την σπουδαιότητα του έργου για την ίδια την ομάδα, έκανε αναφορά και στο οφέλη που θα έχουν οι Έλληνες πολίτες από ένα τέτοιο έργο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις θέσεις εργασίας που θα ανοίξουν. Στην επιστροφή των παιδιών στον αθλητισμό, προκειμένου να απομακρυνθούν από διάφορες άλλες κακοτοπιές των ημερών. Στην «αναγέννηση» της περιοχής που μετά την κατεδάφιση του γηπέδου, έχει μαραζώσει, ενώ στάθηκε ακόμα και στον τρόπο που θα... προσεγγίζει ο κόσμος το γήπεδο, με τη νέα γραμμή του «Μετρό», με στάση στον Περισσό.
Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις ολοκληρώθηκε ο λόγος του, όσοι βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή μέσα στη Βουλή, καταχειροκρότησαν τον Γιάννη Βούρο, ενώ ακόμα και τα στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, έδειξαν την ικανοποίησή τους. Για τον ίδιο τον Βούρο, αυτό το χειροκρότημα, ήταν η επιβράβευση «αγώνων», για περισσότερο από έναν χρόνο, όταν και «σήκωσε» ξανά το θέμα στη Βουλή και ξεκίνησε τις προσπάθειες για να φέρει εις πέρας το σημερινό αποτέλεσμα, που δύσκολα κάποιος άλλος θα μπορούσε να πετύχει. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του «Θεμέλιο 21», προκειμένου να μας κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος, αρνήθηκε για κάτι τέτοιο μέχρι να έχει και την τελική απάντηση, μετά την καταμέτρηση των ψήφων. Ωστόσο, η αισιοδοξία του και η ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης, ήταν φανερή.
Πλέον, για την ΑΕΚ μπορεί να... ξημερώνει μία άλλη, πολύ καλύτερη, μέρα. Είναι δεδομένο πως η προοπτική κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνει ακόμα πιο «ελκυστική» την ομάδα για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία θέλει να επενδύσει. Οι ορίζοντες που ανοίγουν είναι πολύ μεγάλοι και πλέον η Ένωση μπορεί να βλέπει με διαφορετικό μάτι το μέλλον της. Άλλωστε, όπως είχαν τονίσει από την πρώτη μέρα οι άνθρωποι που... έτρεχαν για το γήπεδο, η χρηματοδότηση θα ήταν πιο εύκολη, αν στα χέρια τους είχαν τον νόμο για την ανέγερση του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002