Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2012

MONO NIKH ΣΗΜΕΡΑ..ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ..

Αυτό ισχύει κι αυτό καλείται ν’ αποδείξει -πρώτα απ’ όλα στον εαυτό της.

Χωρίς κόσμο (εξαιτίας της ντροπής που την ανάγκασαν οι μέτοχοί της), χωρίς μυαλό εν μέσω των διοικητικών ζυμώσεων και… παρεμπιπτόντως χωρίς αρκετούς παίκτες που θα προορίζονταν για βασικοί, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει για το αυτονόητο απέναντι στον ΟΦΗ:


Τη νίκη που θα φτιάξει ακόμα περισσότερο την -ελαφρώς βελτιωμένη- διάθεση του κόσμου της.


Η εβδομάδα που τελειώνει προσέθεσε αρκετούς ακόμα λόγους… μελαγχολίας στους φίλους της ΑΕΚ. Συνεχιζόμενη -στα όρια της προκλητικής- αδιαφορία των μετόχων. Αποχή των παικτών από την προπόνηση και ανακοίνωση-κραυγή αγωνίας. Διαδηλώσεις κάτω από τα γραφεία του Κανελλόπουλου. Αδυναμία να αποφευχθεί ο διασυρμός του να μη σφραγιστούν εισιτήρια. Και φυσικά η τιμωρία αποκλεισμού -έστω και με αναστολή- από την UEFA.


Αυτή η παράταση ζωής, ωστόσο, που πήρε από την ομοσπονδία (μέχρι το τέλος Μάρτη) αποτέλεσε και τον πρώτο λόγο για χαμόγελα. Με την επιβεβαίωση, δε, πως ο Ντέμης Νικολαΐδης ενεργοποιείται σοβαρά για να βρεθεί λύση (εξασφαλίζοντας τα 2 εκατ. ευρώ του δανεισμού και κάνοντας επαναπροσέγγιση με την ORIGINAL) και με την είδηση πως ο Τουρκί Αλ Σουνταΐρι διευκολύνει -και δεν αποκλείεται και να επενδύσει μελλοντικά- στην ΠΑΕ, αναμφίβολα μια δειλή έστω αισιοδοξία έχει δημιουργηθεί στον κόσμο.


Κρίμα θα είναι, λοιπόν, αυτή τη μίνι… ανάταση να τη χαλάσει η ομάδα. Έστω κι αν εξακολουθεί να έχει δεκάδες δικαιολογίες αν το κάνει. Όχι μόνο εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων (και όσων τα συνοδεύουν) αλλά πλέον και των αγωνιστικών. Διότι απέναντι στον εξαιρετικό ΟΦΗ η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες παικτών που -είτε θα ήταν βασικοί, είτε θα αποτελούσαν απαραίτητες εναλλακτικές λύσεις.


Στην πρώτη κατηγορία εντάσσεται ο Κάρλος (που έχει εξασφαλίσει άδεια και λείπει στην Ισπανία), ο Κοντοές (που είναι τιμωρημένος, αλλά και τραυματίας), αλλά και ο Κλωναρίδης (που προορίζονταν για βασικός, αν κατάφερνε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του). Στη δεύτερη ο Μπουγαΐδης, που δεν μπόρεσε τελικά να συμπεριληφθεί στην αποστολή και αφήνει τον Κωστένογλου με δυο μόνο στόπερ (Δέλλα-Μανωλά).


Εκτός πλάνων, εξάλλου, ήταν ήδη γνωστό πως θα βρεθούν οι Γκούντγιονσεν (έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του για να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τον τραυματισμό του), ο τραυματίας Εγγλέζου, αλλά και ο διεθνής Χέλγκασον.


Κάπως έτσι, η ενδεκάδα θα έχει τερματοφύλακα τον Αραμπατζή και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα και Γεωργέα (που επιστρέφει). Στα χαφ θα είναι πιθανότατα οι Ρίκκα-Καφές, σε ρόλο «δεκαριού» προορίζεται να δοκιμαστεί ο Βάργκας, οι Λεονάρντο-Σιαλμάς θα είναι στα άκρα και προωθημένος ο Λυμπερόπουλος. Σε περίπτωση, δε, που ο Κωστένογλου προτιμήσει ν’ αποφύγει την «αλχημεία» με τον Βάργκας, βασικός θα ξεκινήσει ο Γκερέιρο και ο Κολομβιανός θα αντικαταστήσει τον Ρίκκα στα χαφ.


Αναλυτικά η αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Φούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002