Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΥ..

Για ενδιαφέρον επενδυτών έκανε λόγο ο Ανδρέας Δημητρέλος μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM, ωστόσο σημείωσε πως τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει όσο στην Ελλάδα επικρατεί αυτή η πολιτική αβεβαιότητα. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε πως επιβάλλεται να γίνει μία ευνοϊκή ρύθμιση στην ΑΕΚ από την Εφορία, αφού κανείς δεν μπορεί να πληρώνει 600.000 ευρώ το μήνα μόνον σε αυτή, χωρίς φυσικά να της χαριστεί ούτε ευρώ. Αναλυτικά:

-το πρόβλημα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Το βασικότερο πρόβλημα της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι οι οφειλές απέναντι στο Δημόσιο. Είναι το 60-70% των οφειλών. Όλα αυτά είναι συνυφασμένα με τους διακανονισμούς που μπορεί να κάνει η εταιρεία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε λύσεις στα θέματα κι έχουν μετατεθεί μετά τις εκλογές. Αν δεν λυθούν αυτά τα θέματα, δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιον άνθρωπο που θέλει να βάλει λεφτά. Το χρέος που έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ μηνιαίως είναι δυσβάσταχτο, πρέπει να πληρώνει 600.000 ευρώ το μήνα. Αν δεν μειωθούν αυτά, χωρίς-επαναλαμβάνω-να ζητάμε να μας χαριστεί ούτε ένα ευρώ, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά η ΠΑΕ. Θέλουμε οι 28 δόσεις να γίνουν 48, 58, για να είναι το ποσό τέτοιο που να μπορούμε να το καλύπτουμε μηνιαίως. Δεν ζητάμε να μας χαριστεί κανένα χρέος».
-το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS για την αδειοδότηση: «Θα το μελετήσουμε. Ακόμη δεν μας έχει κοινοποιηθεί η απόφαση. Για να προσφύγεις στο CAS έχεις 21 μέρες μετά την κοινοποίηση της απόφασης και του σκεπτικού της. Αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει κάποιο δικονομικό λάθος κι όχι κάποιο λάθος επί της ουσίας και θεωρήσουμε πως έχουμε ελπίδες να δικαιωθούμε, θα το κάνουμε. Το κακό θα έχει γίνει, βέβαια, γιατί η ομάδα θα έχει ήδη χάσει τη συμμετοχή της στην Ευρώπη».
-τις ελπίδες για ηπιότερες συνέπειες για τη μη αδειοδότηση: «Έχει συγκληθεί έκτακτο ΔΣ την Τρίτη στη Σούπερ Λίγκα. Θα πρέπει να διαμορφωθεί κάπως αυτή η απόφαση, όχι να υπάρξει απαλλαγή γιατί τότε θα ήταν άδικο για όσες έχουν πάρει άδεια απέναντι σε αυτές που δεν έχουν τηρήσει κάποιους κανονισμούς. Θα πρέπει όμως κάπως να τροποποιηθεί η ποινή, γιατί αλλιώς η απόφαση θα έχει η αντίκτυπο στους ποδοσφαιριστές. Τιμωρούνται με την τιμωρία των ομάδων και οι ίδιοι οι αθλητές. Είναι έξι ομάδες χωρίς άδεια, που θα μπορούσαν να έχουν από 15 παίκτες που θα μείνουν άνεργοι. Οι πειθαρχικές συνέπειες δεν θα πρέπει να έχουν επιπτώσεις σε έναν άλλο κλάδο, όπως τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Αυτό θα είναι σωστό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού διαφορετικά υποβαθμίζεται το πρωτάθλημα».
-το αν υπάρχουν παράπονα για τη στάση της ΕΠΟ στην ΑΕΚ: «Από τη στιγμή που δεν ξέρω τους φακέλους των υπολοίπων ομάδων δεν μπορώ αν πήραν καλώς ή κακώς πήραν άδεια ή όχι. Όμως η ρήτρα εμπιστευτικότητας που έχει επιβληθεί για μένα είναι λάθος. Θα πρέπει να υπάρχει μία διαφάνεια. Αν εγώ αμφιβάλλω για τον Ολυμπιακό-τον αναφέρω επειδή δεν έχει κανένα πρόβλημα-θα πρέπει να μπορώ να ψάξω αν θέλω όλα τα στοιχεία του. Και υπάρχει κι ένα άλλο ζήτημα: πώς είναι δυνατό ο εισηγητής να κάνει δέκα αρνητικές εισηγήσεις και να έρχεται η δευτεροβάθμια και να μένουν οι έξι; Ή έχει τηρηθεί ο κανονισμός είτε όχι! Τα κριτήρια είναι αντικειμενικά».
-την επαφή που είχε με τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία. Είχαμε συμφωνήσει με τον κ. Νικολαΐδη πως από τη στιγμή που δεν θα εμφανιστεί κάποιος άλλος, το οικονομικό πρόβλημα θα μετατεθεί μετά τις εκλογές και πιθανώς θα υπάρξουν κάποιες επαφές με επενδυτές, που χωρίς πολιτική σταθερότητα δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αυτή τη στιγμή».
-το αν υπάρχει μία νότα αισιοδοξίας για το μέλλον της ΑΕΚ: «Οποιαδήποτε αισιοδοξία μου πηγάζει από το ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Όμως δεν έχει μετουσιωθεί σε πράξη, γιατί είναι δύσκολο κάποιος να επενδύσει τώρα στην ΑΕΚ αν δεν υπάρξουν προϋποθέσεις, όπως η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Δεν μπορεί κάποιος να πληρώνει 10 εκατ. ευρώ το χρόνο, τι ομάδα θα κάνει;».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002