Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2012

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ..

GOAL
Έχοντας ως τίτλο "Αιμορραγεί από παντού" η εφημερίδα γράφει για τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται η ΑΕΚ, με τελευταία την αποχώρηση του Νίκου Πανταζή, την προσφυγή του Βάργκας και αυτή έρχεται από τον Γκερέιρο. Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα γράφει: "Ο Βασίλης Δημητριάδης αποθέωσε τον Νίκο Πανταζή με τα λόγια του. Αλλά φαίνεται πως ακόμα και αυτές οι «κολόνες» του «κιτρινόμαυρου» οικοδομήματος λυγίζουν μπροστά στην πρωτοφανή συρρίκνωση που συμβαίνει στην Ενωση και πριν από λίγες ημέρες γνωστοποίησε στη διοίκηση την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του υπεύθυνου του ιατρικού επιτελείου.
«Είναι αλήθεια. Εχω αποφασίσει να φύγω από την ΑΕΚ. Είμαι πληγωμένος απ' όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Δεν αναφέρομαι στα οικονομικά ζητήματα, αλλά σε αρρωστημένες καταστάσεις που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να λειτουργήσει. Δεν μπορώ να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαι ΑΕΚ και στα δύσκολα και στα εύκολα, αλλά δεν μπορώ να αντιμετωπίσω μια κατάσταση που συρρικνώνει τον σύλλογο προκειμένου να τον φέρει στα μικρά μέτρα κάποιων άλλων» ήταν τα βαριά λόγια του Νίκου Πανταζή, μέσω των οποίων επιβεβαιωνόταν η νέα αιμορραγία στο κορμί της Ενωσης. Ενας σύλλογος που πλέον χάνει τις σταθερές αξίες.
Για όσους γνωρίζουν έστω και κατ' ελάχιστο την «κιτρινόμαυρη» πραγματικότητα αντιλαμβάνονται πόσο σημαντική μπορεί να είναι μια τέτοια απώλεια. Βλέπετε, ο Νίκος Πανταζής δεν είναι απλά ένας -κορυφαίος- φυσιοθεραπευτής που προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ. Ο Πανταζής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, όπως αυτή καταγράφεται τα τελευταία 40 χρόνια. Από μικρό παιδί ακόμα, όταν αγωνιζόταν ως αθλητής στίβου με την ΑΕΚ, επί σειρά ετών προσφέροντας υπηρεσίες στο ιατρικό τιμ της ομάδας και κυρίως αποτελώντας σταθερή φιγούρα των αποδυτηρίων. Ο άνθρωπος που προσέδιδε σεβασμό, που απορροφούσε κραδασμούς, που μπορούσε να δημιουργεί οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.
Η απόφαση του Πανταζή δείχνει οριστική. Θα πρέπει να υπάρξουν θεαματικές αλλαγές στην ΑΕΚ, να υπάρξει μια αρχή που θα ορίσει εκ νέου τις «κιτρινόμαυρες» συντεταγμένες, ώστε να πειστεί να συνεχίσει. Να μπει ξανά η ΑΕΚ στις ράγες και να στηριχθεί στα ιδανικά που τη χαρακτήριζαν επί δεκαετίες. Γιατί το πιο ανησυχητικό για το μέλλον της Ενωσης είναι πως χάνει σταθερά το DNA της και απομακρύνεται απ' όσα πρέσβευε στον ελληνικό αθλητισμό".
SPORTDAY
Για τον φόβο να ξεσπάσει κύμα προσφυγών στην ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα, μετά τον πρώτο (Βάργκας) που ξεκίνησε το... χορό: "Μετά από την προσφυγή του Βάργκας, στην Ένωση θεωρούν δεδομένη και άλλη μια αντίστοιχη κίνηση από άλλον ξένο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ο λόγος για τον Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να κάνει την κίνησή του για να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται από την Ένωση.
Οι οφειλές της ομάδας στον Γκερέιρο είναι από τις μεγαλύτερες της ομάδας προς παίκτη. Μόνο για τη σεζόν που τελείωσε οι οφειλές της ΑΕΚ στον ποδοσφαιριστή φτάνουν τις 300.000 ευρώ. Ολο το προηγούμενο διάστημα ο Βραζιλιάνος τηρούσε μετριοπαθή και διαλλακτική στάση απέναντι στον σύλλογο. Τώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων» τελείωσαν και αντιλαμβάνεται πως δύσκολα θα έχει θέση στην ομάδα της νέας σεζόν, εμφανίζεται έτοιμος να προβεί στις απαραίτητες νομικές κινήσεις. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, είχε επαφή με τον Αρναρ Γκρέταρσον προκειμένου να μάθει αν και πότε σκοπεύει η ΑΕΚ να τακτοποιήσει την οφειλή προς τον πελάτη του. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ τον ενημέρωσε πως στην παρούσα φάση η «Ενωση» δεν μπορεί να κάνει την παραμικρή πληρωμή, αφού στο ταμείο δεν υπάρχουν χρήματα και του επισήμανε πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Κάποιοι στην ΑΕΚ θέλουν να ελπίζουν στην κατανόηση του Γκερέιρο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής, έπειτα από συμβουλή του εκπροσώπου του, κλίνει προς την κατεύθυνση της προσφυγής. Συγκεκριμένα λέγεται πως ο Ρομπαλίνιο πιέζει για την άμεση προσφυγή στην αθλητική δικαιοσύνη και αυτός που προσπαθεί να... τρενάρει την υπόθεση.
Το κόστος σε περίπτωση προσφυγής του Γκερέιρο θα είναι τεράστιο για την ΑΕΚ. Διότι ο παίκτης εκτός από τις 300.000 ευρώ που έχει να λαμβάνει θα διεκδικεί, όπως είναι το νόμιμο, ολόκληρο το αντίτιμο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Δηλαδή άλλες 600.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν. Μαζί με κάτι πριμ και κάτι έξτρα, το... κοστούμι αναμένεται να φτάσει το ένα εκατ. ευρώ και να συμπαρασύρει προς τα πάνω όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ", γράφει η SD.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για μία "Μεγάλη ΑΕΚ με "Τίγρη", Παππά και Νοτιά" γράφει η εφημερίδα και προσθέτει σχετικά: "Ελπίδα στους απανταχού Ενωσίτες και πίστη ότι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα τα... βρουν στο "άψε - σβήσε". Από εκεί και πέρα η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ γράφει για πρόταση από ομάδα της Κίνας για τον Λεορνάντο, ενώ για τον Μανωλά τονίζει: "Ιεροσυλία, αν το όνομα Μανωλάς συνδεθεί με τον μεγαλύτερο εχθρό της ΑΕΚ. Για δεδομένη συμφωνία, κάνουν λόγο στον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που στα Σπάτα υποστηρίζουν ότι ο Μανωλάς κρύβεται"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002