Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑ Ο ΘΕΟ-ΘΩΜΑΣ..

Στο μαγαζί που διατηρεί, στις 2  σήμερα το  μεσημέρι (21/6) θα μιλήσει ο Θωμάς Μαύρος στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ προκειμένου να προχωρήσει σε μία ενημέρωση σχετικά με το σκεπτικό που έχει για τη σωτηρία της ΠΑΕ. Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στο aek365 εξηγώντας γιατί θα είναι καταστροφή για την ΑΕΚ η πτώχευσή της και ο υποβιβασμός στη Δ' Εθνική: «Κάνουμε μία προσπάθεια, όποιον αγγίξει αυτή η προσπάθεια για τη σωτήρια ης ΑΕΚ θα είναι για κάλο», μας λέει αρχικά ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος και προσθέτει: «Στις 2 το μεσημέρι θα μιλήσω, σε σας τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, για τις σκέψεις μου. Κάποιες από αυτές είναι γνωστές. Αν ο κόσμος θεωρεί ότι μπορεί να προχωρήσει αυτό το εγχείρημα θα το στηρίξει. Αν όχι, τότε έκανα ό,τι μπορούσα για την ΑΕΚ και θα έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Αυτή η προσπάθεια δεν έχει να κάνει με τον... Μαύρο. Αυτή η προσπάθεια έχει να κάνει με την ΑΕΚ. Ή μπαίνει ο καθ' ένας όπως μπορεί και βοηθάει οικονομικά  ή πάμε, δυστυχώς, στη Δ' Εθνική. Νομίζω ότι αν η ΑΕΚ πέσει στη Δ' Εθνική θα χάσει ένα τεράστιο κομμάτι από τη δυναμική της. Θα χαθούν πολλοί ΑΕΚτζήδες. Προσωπικά δεν αντέχω να τη βλέπω εκεί... Δεν θα μου κάθεται καλά και δεν ξέρω πόσο εύκολη θα είναι η επιστροφή μετά», λέει ξεκάθαρα ο Μαύρος και συνεχίζει: «Η ισχύς εν τη ενώση, δεν λένε; Ήρθε η στιγμή να το δούμε. Δεν πρέπει να έχουμε εγωισμούς. Σκέφτηκα αυτό και θα πω αυτό... θέλετε; Ελάτε... Δεν θέλετε, θα δούμε την ΑΕΚ στη... Δ' Εθνική. Μόνος μου πήρα αυτή την πρωτοβουλία και την προωθώ όσο και όπως μπορώ. Μακάρι, να έρθει κάποιος άλλος να βάλει λεφτά και να... φύγω εγώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η ουσία είναι να σωθεί η ΑΕΚ. Εγώ σαν Θωμάς σκέφτηκα αυτό. Αν ο κόσμος στηρίξει και βοηθήσει έχει καλώς και προχωράμε. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει, δυστυχώς. Ούτε ο Μελισσανίδης ούτε κανείς».
Τότε η συζήτηση με το Θωμά Μαύρο πήγε στον Μελισσανίδη. Επιβεβαίωσε, ότι μίλησε μαζί του και πως δείχνει να κατανοεί τη στάση του:  «Ναι, είναι αλήθεια ότι μίλησα με τον Μελισσανίδη. Ο Δημήτρης έχει τα δικά του επιχειρήματα. Σε ορισμένα έχει απόλυτο δίκιο και δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα. Ούτε εγώ φυσικά. Σέβομαι τις αποφάσεις του. Σε πολλά έχει δίκιο. Το ζητούμενο είναι τι κάνει η ΑΕΚ».
Κοντολογίς, η προσπάθεια του Μαύρου θα στηριχθεί στην όποια στήριξη του κόσμου. Αν φοβάται ο ίδιος την δύσκολη οικονομική κατάσταση σε  κάθε σπιτικό; Ναι! Το λέει! Αλλά από εκεί και πέρα πιστεύει: «Η αγάπη για την ΑΕΚ είναι τεράστια. Νομίζω αν δει ο κόσμος το δίλημμα Δ'Εθνική ή σωτηρία, έχω την αίσθηση ότι θα στηρίξει την προσπάθεια με το υστέρημά του. Αν δεν προχωρήσει αυτή η προσπάθεια, όλοι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Σημασία έχει να κάνεις την προσπάθεια. Και αυτή κάνουμε. Περισσότερα θα πούμε αύριο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002