Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουνίου 23, 2012

ΟΛΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ...

GOAL
Τις προθέσεις του Θωμά Μαύρου τονίζει η εφημερίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της αναφέρει: "Προ των πυλών της ΑΕΚ βρίσκεται ο Θωμάς Μαύρος. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και η προχθεσινοβραδινή συνάντησή του με εκπροσώπους της διοίκησης -που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες- τον έφερε ένα βήμα πριν από τη μεγάλη επιστροφή στην Ενωση, που ανέμενε με αγωνία ο κόσμος επί δεκαετίες. Ο Μαύρος πείστηκε πως θα είναι προτιμότερο να δώσει εκ των έσω τη μάχη για τη σωτηρία της ομάδας και είναι έτοιμος να αναλάβει ρόλο επίτιμου προέδρου της ομάδας, όντας όμως το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχοντας εν λευκώ τις επιλογές των προσώπων.
Ο Μαύρος κατέστησε σαφές πως επιθυμεί τη συσπείρωση και στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ, γι' αυτό έθεσε δύο βασικούς άξονες που πρέπει να βαδίσει η ομάδα:
1) Η θεαματική μείωση στην τιμή των διαρκείας. Η πρόταση του Μαύρου ήταν για μείωση που θα έφτανε στο 50%, αλλά από την ΠΑΕ έθεσαν θέμα κόστους και αντιπρότειναν 20-25%. Επειτα από συζητήσεις ο Μαύρος κατέληξε στην πρόταση για ενιαία τιμή -πλην των θέσεων στα επίσημα- στα 150 ευρώ, ώστε να υπάρξει μεγάλη προσέλευση των φίλων της ΑΕΚ. Η σκέψη του Μαύρου είναι να δημιουργηθεί μεγάλη βάση κόσμου, που θα στηρίξει οικονομικά και ηθικά την ομάδα. Οσο για τους περίπου 2.000 που αγόρασαν ήδη εισιτήριο (μεγαλύτερο των 150 ευρώ) θα ανταμειφθούν με την προσφορά μιας δωρεάν κάρτας.
2) Η περαιτέρω οικονομική βοήθεια. Στον Μαύρο ειπώθηκε πως η πρόταση να δώσει χρήματα ο κόσμος σε λογαριασμό και να τα πάρουν πίσω εάν δεν προχωρήσει η υπόθεση δεν στέκεται νομικά. Η σκέψη που συζητείται είναι να δοθεί προς τον κόσμο η ευκαιρία να συμμετάσχει στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αποκτώντας κομμάτι της ΑΕΚ με την προοπτική μετατροπής της ομάδας σε εταιρεία λαϊκής βάσης, αλλά με στήριξη τώρα που υπάρχουν οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες".

SPORTDAY
Στο ίδιο στυλ και το ρεπορτάζ της SD, η οποία και αυτή με τη σειρά της γράφει για τον Θωμά Μαύρο στο ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα τονίζει: "Ο Θωμάς Μαύρος φέρεται έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας ακόμη και κομβικό ρόλο στη νέα διοίκηση. Αν και δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός του, ο θρύλος της «Ένωσης» πιθανώς να αναλάβει ηγετικό πόστο στην ομάδα. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει με όλα τα μέσα την ΑΕΚ, παρότι παρουσιάζονται δυσκολίες στο άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ΠΑΕ. Ένα από τα βασικά μελήματά του είναι η μείωση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας, ενώ σύντομα θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Βούρο και για το θέμα του γηπέδου και των επαφών με την κινεζική κατασκευαστική εταιρεία που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Κάποιες φήμες αναφέρουν πως ο Θωμάς Μαύρος είναι έτοιμος ακόμη και να πάρει αποφάσεις που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι προορίζοντας τον Βαγγέλη Βλάχο για τη θέση του προπονητή και τον Χρήστο Κωστή ως τεχνικό διευθυντή.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης κάθε άλλο παρά... ανταγωνιστικά βλέπει τη συγκεκριμένη προσπάθεια (όπως και ο Θωμάς Μαύρος αυτή του Ντέμη). Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο θα κορυφώσουν τις προσπάθειές τους για νέα ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ, είτε ως... ΑΕΚ είτε υπό τη σκέπη της Σούπερ Λίγκας που εξέφρασε την επιθυμία να ζητήσει συνολική ρύθμιση των χρεών των ομάδων προς το Δημόσιο, καθώς το πρόβλημα είναι συνολικό. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της «Ένωσης» περιμένει μία λύση στο ζήτημα των χρεών, προκειμένου στη συνέχεια να ενεργοποιήσει τους χρηματοδότες με τους οποίους έχει κάνει συζητήσεις για την υποστήριξη του εγχειρήματός του.
Πέρα από την κινητοποίηση του κόσμου, στην οποία αποσκοπούν και οι δύο άλλοτε μεγάλοι επιθετικοί της ΑΕΚ, αισιοδοξούν πως οι πρωτοβουλίες τους θα δώσουν το έναυσμα και σε κάποιους οικονομικά επιφανείς φίλους της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για "προ των πυλών του Θωμά Μαύρου" γράφει η εφημερίδα πως είναι στην ΑΕΚ. Με αφορμή τη συνάντηση που είχε ο Θωμάς με Δημητρέλο, Κασνακίδη, Κωστή και Χατζηχρήστο το βράδυ της Πέμπτης η Ώρα των Σπορ τονίζει: "Άμεση ενεργοποίηση του Θ(ε)ωμά το μήνυμα από τη συνάντηση. Ανάγκη να αποκτήσει θεσμικό ρόλο για να προχωρήσει το σχέδιό του", γράφει η εφημερίδα. Για το θέμα του γηπέδου τονίζει: "Ετοιμάζουν τα στοιχεία για τους Κινέζους. Τα 10 εκατ. ευρώ που υποσχέθηκε ο αντιπρόεδρος της CSCEC έβαλαν... συναγερμό στα Σπάτα!" Eπιπλέον γράφεται πως την εβδομάδα που έρχεται ο Ντέμης Νικολαϊδης με τον Σταϊκούρα, προκειμένου να συζητήσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002