Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012

ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ !! ΟΣΑ-ΟΣΑ

Στη λύση των πωλήσεων παικτών πιθανώς να καταφύγει η ΑΕΚ για να αντιμετωπίσει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Το βασικό μέλημα της διοίκησης είναι να αποφύγει τη διάρρηξη του άρθρου 44 και την επαναφορά του χρέους στα προ 2004 επίπεδα, ήτοι πάνω από 130 εκατ. ευρώ, εξέλιξη που θα σημαίνει και το… τέλος της «Ένωσης». Για τη δόση του Οκτωβρίου του 2011 (!) απαιτούνται 1,235 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που τα ταμεία είναι απελπιστικά άδεια και ενδεικτικό είναι πως οι υπάλληλοι της ΠΑΕ έχουν συμπληρώσει πέντε μήνες απλήρωτοι.

Η διοίκηση ωθείται στην έσχατη λύση της πώλησης παικτών, παρότι αυτό σημαίνει την περαιτέρω αγωνιστική αποδυνάμωση της ομάδας. Λεονάρντο, Μάκος, Κλωναρίδης, Φούντας και Μπουγαΐδης είναι μεταξύ των παικτών που παρακολουθούνται με ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και εκτιμάται πως μπορούν να φέρουν προτάσεις που θα «ανακουφίσουν» τα ταμεία της ΠΑΕ.

Για τα μάτια των… άλλων

Τόσο καιρό η ΑΕΚ προσπαθούσε μάταια να συγκεντρώσει γύρω από το ίδιο τραπέζι πρώην και νυν μετόχους για να βρεθεί μία λύση, δίχως όμως αποτέλεσμα. Πολλοί εξ αυτών, ωστόσο, συνευρέθηκαν για χάρη των Ποσειδωνίων (γιορτή της ναυτιλίας) και της δεξίωσης της Morgan Stanley χθες το βράδυ στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Ο Νίκος Νοτιάς, ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ο Γκίκας Γκούμας, ο Χάρης Κοσμάτος και ο Νάσος Θανόπουλος ήταν μεταξύ των καλεσμένων στην εκδήλωση, αλλά είναι άγνωστο (και μάλλον εξαιρετικά αμφίβολο) αν ασχολήθηκαν με τα της ΑΕΚ ή αποκλειστικά με τις δουλειές τους.

Ο Χιώτης εφοπλιστής μέχρι χθες δεν είχε έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο ή κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης, αν και γνωρίζει τη δραματική κατάσταση της ΠΑΕ και την τεράστια ανάγκη ρευστού που υπάρχει. Οι εκδηλώσεις των «Ποσειδωνίων» συνεχίζονται ως τα τέλη της εβδομάδας και το «παρών» αναμένεται να δώσει σε αυτές και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Κίνηση σωτηρίας από τους θρύλους

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί εσχάτως πως παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ με μεγάλη προσφορά στο σύλλογο ετοιμάζουν μία κίνηση σωτηρίας για την ομάδα, που περιλαμβάνει σχέδιο για δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης. Μάλιστα λέγεται πως ο Θωμάς Μαύρος, ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Νεστορίδης και ο Χρήστος Κωστής είναι μεταξύ αυτών που έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες.

Ελπίζει σε επιείκεια

Στη στήριξη της Σούπερ Λίγκας (κατά την αυριανή συνεδρίαση) και την ανοχή της ΕΠΟ ελπίζει η ΑΕΚ για να είναι ηπιότερες οι συνέπειες της μη αδειοδότησης. Υπό τις παρούσες συνθήκες η «Ένωση» και όσες ομάδες δεν αδειοδοτήθηκαν δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων παρά μόνο γηγενών παικτών μέχρι 22 παικτών. Οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν πως το… απαγορευτικό θα αρθεί και θα υπάρξει απλώς ένας αριθμητικός περιορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002