Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2012

ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ..

Η «φοβία» των υποψηφίων επενδυτών με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία για χρηματοδότηση και χορηγίες στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν το μεγαλύτερο «αγκάθι» στο πλάνο του Ντέμη Νικολαΐδη. Το «θολό» πολιτικό και οικονομικό τοπίο στην Ελλάδα στεκόταν «τροχοπέδη» στην προσπάθεια του Ντέμη να εφαρμόσει ένα βιώσιμο πλάνο για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Κάτι για το οποίο είχε μιλήσει ο Νικολαΐδης στην επιστολή που είχε στείλει στην Γενική Συνέλευση της εταιρίας στα τέλη Μαΐου και η οποία ουσιαστικά ήταν και η τελευταία επίσημη τοποθέτηση του για την κατάσταση στην ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ χρειαζόταν οπωσδήποτε μια Κυβέρνηση, με την οποία θα συνομιλούσε και θα συμφωνούσε για ρύθμιση των χρεών της. Διότι μόνο σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί το Δημόσιο να πάρει χρήματα (όλα όσα χρωστά η ΠΑΕ ΑΕΚ), αφού με δόση που φτάνει τις 600-700.000 ευρώ μηνιαίως η ΠΑΕ δεν αντέχει και… καταστρέφεται.
Όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νέα Κυβέρνηση. Ένα πολύ καλό νέο για την ΑΕΚ και τις (τεράστιες) ανάγκες επιβίωσης της. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει λάβει διαβεβαιώσεις και από τα τρία κόμματα που φαίνεται ότι θα σχηματίσουν Κυβέρνηση (Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΔΗΜ.ΑΡ.) ότι θα κάνουν ότι χρειάζεται για να έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ μια βιώσιμη ρύθμιση των χρεών της.
Το ίδιο πρόβλημα με την ΑΕΚ, έχει πάντως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος της Ζήσης Βρύζας έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. ότι θα έχουν ρύθμιση χρεών, μια και έχουν «παγώσει» την εξόφληση τους εδώ και αρκετό καιρό…
Στόχος είναι η ρύθμιση χρεών να μπει σε τριψήφιο νούμερο, ώστε να μπορούν και οι ΠΑΕ να πληρώνουν μηνιαίως κανονικά την δόση τους και το Δημόσιο να εισπράττει άμεσα χρήματα. Διότι με την υπάρχουσα κατάσταση και την δυσβάσταχτη δόση, θα πτωχεύσουν οι ΠΑΕ και το Δημόσιο δεν θα μπορεί να εισπράξει ούτε… ευρώ.
Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο για να… προσπεραστούν γραφειοκρατικά ζητήματα και καθυστερήσεις να ισχύσει αναδρομικά ο νόμος Ορφανού. Ο συγκεκριμένος νόμος προβλέπει αποπληρωμή σε 120 δόσεις (δηλαδή 10 χρόνια) με την καταβολή του πρωτογενούς κεφαλαίου (δηλαδή όσα χρωστά η εταιρία), συν το 20% των προστίμων και των προσαυξήσεων και είναι «ανάσα» για τις ΠΑΕ (όπως και για την ΑΕΚ εν προκειμένω) που έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και κάνουν τεράστια προσπάθεια να τα λύσουν και να μπορούν να πληρώνουν κανονικά (ουσιαστικά δεν ζητούν να… σβηστούν τα χρέη, αλλά να τα πληρώσουν κανονικά σε περισσότερες δόσεις). Έτσι, όλο αυτό το χρέος όταν υπολογιστεί μπαίνει στην ρύθμιση των 120 δόσεων και βγαίνει η μηνιαία καταβολή προς το Δημόσιο.
Πάντως, διαβεβαιώσεις για ρύθμιση χρεών έχει λάβει από υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ο Ανδρέας Δημητρέλος, για αυτό και θεωρείται βέβαιο ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα επιμηκύνει τις δόσεις της αποπληρωμής του χρέους της. Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ, ο Δημητρέλος θα είναι στην θέση του προέδρου μέχρι να μπουν και… τυπικά οι υπογραφές στην ρύθμιση, ανεξάρτητα αν ο Ντέμης έχει μπει νωρίτερα στην ΠΑΕ. Το έργο, η συνεισφορά και η μεγάλη προσπάθεια του Δημητρέλου τούτη την δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο έχει εκτιμηθεί από την οικογένεια της ΑΕΚ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται με την επιστροφή Ντέμη στην ΑΕΚ να μείνει στην ΠΑΕ από κάποιο άλλο πόστο ο νυν πρόεδρος, αφού ξέρει καλά πια πρόσωπα και πράγματα, είναι ΑΕΚτζής (προέρχεται από οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά) και μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002