Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 29, 2012

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ..!!

Σοβαρό ενδεχόμενο να φύγει από τώρα ο Κώστας Μανωλάς από την ΑΕΚ προέκυψε ξαφνικά. Από το πρωί στα Σπάτα είναι ο Στέλιος Μανωλάς και οι πληροφορίες θέλουν να συζητά τούτη την ώρα με ανθρώπους της ΑΕΚ το ενδεχόμενο μεταγραφής του ανηψιού του στην Ντνιέπρ. Η ρώσικη ομάδα θέλει τον Μανωλά, έχει συζητήσει μαζί του και επιθυμεί να τον αποκτήσει από τώρα.
Αξίζει να τονιστεί ότι ο Κώστας Μανωλάς δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση, μία απόδειξη ότι είναι... φευγάτος. Πάντως αν φύγει τώρα ο Μανωλάς το αγωνιστικό πρόβλημα της ΑΕΚ γίνεται τεράστιο αφού ξεμένει από παίκτες στην άμυνα!

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον Χοσέ Κάρλος, αφού ο Ισπανός αναμένεται αύριο Πέμπτη (1/3) κανονικά στην προπόνηση. Φήμες ήθελαν τον Ισπανό να προτίθεται να μη γυρίσει κιόλας από την Ισπανία, όπου βρίσκεται με άδεια (όταν ζήτησε και πήρε) από την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο όπως τονιζόταν επίσημα σήμερα από την ΠΑΕ η άδειά του ολοκληρώνεται σήμερα (ζήτησε και πήρε κάποιες ημέρες επιπλέον) και την Πέμπτη τον περιμένουν στην προπόνηση. Ζήτημα πάντως είναι αν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τον Άρη, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Τούτο όμως είναι θέμα του Κωστένογλου.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ..Ο ΝΤΕΜΗΣ ΘΕΛΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΦΩΣ !! Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ !!

ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ !!

Η κατάσταση της ΑΕΚ και τα δεδομένα αναγκάζουν τον Νίκο Κωστένογλου να δώσει το «βάρος» στην αξιοποίηση των Ακαδημιών, καθώς πολλά παιδιά από εκεί το καλοκαίρι θα έχουν ρόλο στην πρώτη ομάδα σύμφωνα με το πλάνο. Ο τεχνικός της Ενωσης ήδη έχει ανεβάσει αρκετά παιδιά, έχει δώσει ευκαιρίες σε κάποιους εξ’ αυτών, ενώ έχει πάει και σε προπονήσεις των Ακαδημιών της ομάδας για να δει τι υλικό υπάρχει.
Χθες ο Κωστένογλου έδωσε εντολή να ανέβουν 9 παίκτες από την U-20 της ΑΕΚ στα Σπάτα για προπόνηση. Ο προπονητής της Ενωσης δούλεψε μαζί τους πολύ στον τομέα της τακτικής, ενώ εν συνεχεία μαζί με 10 παίκτες από την πρώτη ομάδα που έκαναν προπόνηση (οι υπόλοιποι αποθεραπεία) αγωνίστηκαν σε ένα μίνι διπλό για να τους δει ο «Κωστέ» και εν δράσει. Οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την πρώτη ομάδα φέτος, αφού λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας δεν μπορεί να εκδοθεί δελτίο.
Οι 9 παίκτες που ανέβηκαν στα Σπάτα ήταν οι
Ματθαίος Ναυπλιώτης, 17/01/1995, αμυντικός
Ορέστης Παληαρούτας, 06/08/1994, αμυντικός
Δημήτρης Γροντής, 24/08/1994, μέσος
Νίκος Αργυρίου, 04/04/1994, επιθετικός
Ηρακλής Γαρουφαλιάς, 01/05/1993 – αμυντικός
Γιώργος Αρέστη, 02/09/1994, μέσος
Δημήτρης Φροξυλιάς
, 28/06/1993, επιθετικός *
Χρήστος Παπαδημητρίου, 10/01/1994, επιθετικός
Φώτης Κέζος, 25/07/1995, μέσος

ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ..ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..

Συνάντηση για τις τελευταίες λεπτομέρειες της υπογραφής νέας σύμβασης μεταξύ ΑΕΚ και ΟΑΚΑ, είχαν χθες  οι δύο πλευρές με τον Ανδρέα Δημητρέλο να μεταβαίνει ο ίδιος στις εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση η ΑΕΚ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ως έδρα της το Στάδιο και για τα επόμενα δύο χρόνια, κερδίζοντας στην ουσία περίπου 350.000 ευρώ το χρόνο. Το ΟΑΚΑ θα λαμβάνειν από την ΑΕΚ το 15% των εισπράξεων από τα εισιτήρια κάθε αγώνα, το 15% από τα διαφημιστικά έσοδα σε κάθε παιχνίδι επίσης, όπως και χρήματα από ιδιαίτερες χρεώσεις όπως τα νοίκια από τα μπουθ, τα γραφεία των εργαζομένων της ΠΑΕ τις ημέρες των αγώνων, τη μπουτικ, αίθουσα VIP.
H συμφωνία αυτή θεωρείται εξαιρετική από την ΠΑΕ, καθώς ρίχνει σε μεγάλο βαθμό το κόστος, με τη διοίκηση να υπολογίζει πως θα εξοικονομεί περίπου 350.000 ευρώ ετησίως, συγκριτικά με όσα έδινε στο ΟΑΚΑ με την τελευταία σύμβαση που είχε υπογραφεί το 2008. Να σημειωθεί, πως για τη νέα σύμβαση με το ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και ο Ανδρέας Δημητρέλος θα τη χρησιμοποιήσει στην αδειοδότηση που παλεύει να πάρει, εξ ου και έτρεξε το θέμα τόσο γρήγορα, κλείνοντας μία καλή οικονομικά συμφωνία.

Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2012

ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΠΕΡ...

Ο Κώστας Μανωλάς χθες όχι μόνο… κρέμασε την ΑΕΚ με την αποβολή του, με αποτέλεσμα να γίνει άνω κάτω η ομάδα και να χάσει την νίκη από τα χέρια της, αλλά ήδη δημιουργεί και πρόβλημα ενόψει του επόμενου αγώνα. Λύσεις στα στόπερ δεν υπάρχουν πολλές (μετά και την αποχώρηση του Κάλα τον Γενάρη) και ο Νίκος Κωστένογλου πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του. Μια σοβαρή υποψηφιότητα είναι και ο Γιάννης Κοντοές που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ έχει παίξει και σε άλλα παιχνίδια της ΑΕΚ στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Έτσι έχει μια μικρή… εμπειρία.
Ο Γρηγόρης Μάκος που επιστρατεύθηκε  είναι μια λύση για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Χαριλάου, αλλά πρέπει ο προπονητής της ΑΕΚ να περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα γυρίσει από το φιλικό της εθνικής την Τετάρτη στην Κρήτη με το Βέλγιο (κάτι που ισχύει και για τον επιβαρημένο Νίκο Λυμπερόπουλο, ενσωματώθηκαν σήμερα στην εθνική).
Εκτός του Μάκου, μια λύση είναι και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο νεαρός που δοκιμάστηκε στις αρχές της εβδομάδας για το ματς με τον ΟΦΗ, υπέστη τράβηγμα και έμεινε τελικά εκτός αποστολής για το χθεσινό ματς. Ωστόσο, ο Μπουγαΐδης αν είναι σε καλή κατάσταση στις επόμενες τέσσερις προπονήσεις, τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε στο πλάι του Δέλλα (όπως και στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη). Όμως, ερωτηματικό είναι και η κατάσταση του Δέλλα, κάτι που θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις πριν ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ..Η ΑΕΚ ΕΓΙΝΕ ΟΜΑΔΟΥΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΗΤΗΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ..ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΞΙ..ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ !! ( Α ΡΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ !! Α ΡΕ ΜΑΝΩΛΑ..ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ !! )

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2012

ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365.GR

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:
@ Η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική. Τακτικά η ομάδα έκανε πράγματα στο γήπεδο που είχε πάρα πολύ καιρό να βγάλει. Καλή πίεση προς τον αντίπαλο. Οι γραμμές κοντά, γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, σωστή κάλυψη των χώρων (Παράδειγμα: όταν η μπάλα παιζόταν από τα αριστερά, ο Γεωργέας έπαιρνε μέτρα και όλοι του κέντρου μαζί με τον Λυμπερόπουλο στην επίθεση κινούνταν σωστά παράλληλα με τον χώρο για να υπάρχουν στηρίγματα και να γυρίζει το παιχνίδι), φάσεις πολλές έφτιαξε η ομάδα, είχε δοκάρι με τον Λεονάρντο. Γκολ δεν είχε. Το μόνο που έλειπε. Αυτή η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν τόσο ισχυρή που πραγματικά ήταν κρίμα που δεν συνδυάστηκε με ένα ή και περισσότερα γκολ, αλλά και που δεν υπήρχε κόσμος στις εξέδρες να την απολαύσει.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:
@ Η εικόνα του άδειου ΟΑΚΑ, για τους γνωστούς λόγους... Θλίψη.
@ Το αποτέλεσμα φυσικά. Το πιο βασικό στο ποδόσφαιρο - αν και την κάθε αποτυχία τη βιώνεις διαφορετικά. Αυτό το 1-1 όμως είναι ακόμα μία γκέλα της ΑΕΚ που κάνει... ντέρμπι την παρουσία της στα πλέι οφ.
@ Η κόκκινη, ανούσια, κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που δέχθηκε ο Μανωλάς αποδείχθηκε καθοριστική για την ΑΕΚ και την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ένα ματς που πήγαινε πρίμα για την Ένωση, άλλαξε άρδην εξαιτίας της κόκκινης του Μανωλά. Δέχθηκε δύο κίτρινες ο αμυντικός της ΑΕΚ στο κέντρο, που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε αποφύγει, δείγμα ότι θέλει δρόμο ακόμα για να φτάσει σε ένα ψυχολογικό επίπεδο ηγετικό, ώστε να μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά ότι η άμυνα της ΑΕΚ μπορεί να «δέσει».

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ..

Απογοητευμένος, όχι μόνο απο το 1-1 με τον ΟΦΗ, αλλά και για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ΑΕΚ από διαιτητές και αντιπάλους (άφησε να εννοηθεί ο Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου ότι υπήρξε πρόβλημα με κάποιους ανθρώπους του ΟΦΗ) τελευταία, εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής είπε πολλά. Έκανε και ερωτήσεις στους δημοσιογράφους ο ίδιος. Στάθηκε στην εξαιρετική απόδοση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο όπου «θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς», ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στις επιλογές του ειδικά στις αλλαγές. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου:
Σας είδαμε να φεύγετε εκνευρισμένος από το γήπεδο στο τέλος του αγώνα, ο λόγος ήταν προφανώς το αποτέλεσμα. Θέλετε, να μας αναλύσετε το παιχνίδι;
«Ήμασταν προετοιμασμένοι για τον αντίπαλο. Θα μας έδινε χώρο, θα ήθελε παίξει με αντεπιθέσεις. Κάναμε, πιστεύω, το καλύτερο πρώτο μας ημίχρονο. Χάσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να κάνουμε 2 και 3 γκολ. Κάναμε το 1-0, περίμενα ότι θα βάλουμε κι άλλα γκολ. Ήρθε όμως αναπάντεχα η κόκκινη και άλλαξε τα πάντα. Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει γρήγορα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, μέχρι την αποβολή, όταν και ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και έκαναν ό,τι ακριβώς είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις».
Γιατί χάθηκε η ΑΕΚ τόσο πολύ μετά την αποβολή;
«Δεν είχαμε ήδη στις αλλαγές μας στόπερ. Δεν είχαμε ακραίο παίκτη. Μόνο ο Μπέλεκ. Και η αλλαγή στα τελευταία λεπτά έγινε μήπως καταφέρουμε από κάποιο στημένο να κάνουμε ένα γκολ «κλέβοντας» το παιχνίδι. Και η αντιμετώπιση που έχουμε, βλέπουν την ΑΕΚ σαν... ομαδούλα. Ακόμα και το θράσος κάποιων αντιπάλων παικτών είναι μεγάλο. Πιστεύω πως η ΑΕΚ θα βγει κάποια στιγμή από αυτή τη θέση και θα βρεθεί εκεί που της αξίζει».
Έπαιξε ρόλο η διαιτησία;
«Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία».
Υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή του ΟΦΗ;
«Δεν θέλω να πω τίποτα».
Έμεινε η ΑΕΚ με 10 παίκτες, για ποιο λόγο να μείνει ο Λυμπερόπουλος 90';
«Γνωρίζατε ποιον παίκτη θα βάζαμε στη θέση του; Ο Τσίτας θα μπορούσε να επομιστεί ένα τέτοιο βάρος;».
Ίσως αν έμεναν οι Σιαλμάς και οι Λεονάρντο;
«Όταν δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι και ειδικά μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ο καθένας θα μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Οι κριτικές θα πρέπει να γίνονται, αλλά ο προπονητής όταν παίρνει μία απόφαση σκέφτεται πολλά πράγματα. Υπάρχουν παίκτες με μεγάλη εμπειρία και ειδικό βάρος που πρέπει να συμμετέχουν σε αυτή την περίοδο. Πρέπει να παίζουν παίκτες με εμπειρία. Δεν μιλάω για το Σιαλμά. Ο κριτής βλέπει το αποτέλεσμα και εκφράζει μία άποψη».
Με βάση την εικόνα που έχει η ΑΕΚ, το παιχνίδι της δεν έχει έλλειψη να φτιάξει φάσει; Ο Λυμπερόπουλος έχει σε όλο το παιχνίδι μία τελική πάσα και την έκανε γκολ. Υπάρχει τρόπος να φτιάξει η εικόνα της ΑΕΚ στη δημιουργεία της;
«Είναι καλή η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο; Είναι! Με τόσα προβλήματα προσπαθούμε να βρούμε συνοχή. Αν δεν υπήρχε η κόκκινη η συνέχεια θα ήταν ανάλογη.
Υπάρχουν λόγοι που δεν θέλω να αναλύσω τώρα. Αγωνιστικοί. (σ.σ. Σε αυτό το σημείο δεν απάντησε σε άμεση ερώτηση αν έχει διαμορφωθεί λανθασμένα το ρόστερ και συνέχισε...) Ήταν λογικό να παίξει ο Βάργκας και ο Καφές που έχουν μία ηλικία και να παίξει επίσης στον άξονα (σ.σ. Λεονάρντο) ένας παίκτης που δεν μαρκάρει; Το δοκιμάσαμε κι αυτό στις προπονήσεις. Επειδή αναβλήθηκε αυτό το παιχνίδι, την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε τον χρόνο να διαβάσουμε πολύ το παιχνίδι. Στο πως να μη δεχθούμε αντεπιθέσεις, στο πως να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Και μέχρι την αποβολή τα είχαμε καταφέρει, εξαιτερικά πιστεύω».
Ένα σχόλιο για τον Μανωλά και την αποβολή του;
«Δεν θέλω να εκφράζομαι ούτε θετικά ούτε αρνητικά για παίκτης. Ο προπονητής πρέπει να είναι ο πιο σοβαρός σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Την Τρίτη που γυρίζουμε στις προπονήσεις θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε. Η ομάδα έχει ένταση μέσα της. Ο ρόλος μου είναι πάρα πολύ δύσκολος. Ακόμα και να έχω κάποια παράπονα πρέπει να βρω τρόπο να το εκφράζω. Αν ήμασταν με 11 το παιχνίδι θα είχε την ίδια εικόνα; Χάθηκε ο ρυθμός μας, επειδή δεν είχαμε παίκτες. Δεν είχαμε ακραίο παίκτη. Ούτε στόπερ είχαμε. Στην προπόνηση όμως δοκίμασα και τον Μάκο στόπερ, γιατί σκέφτομαι τα πάντα, ακόμα κι αν μείνουμε εμείς με 10 παίκτες ή ο αντίπαλος. Οι νέοι παίκτες πρέπει να δοκιμάζονται σε ευνοϊκό άνεμο, όχι σε κόντρα...».
 

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2012

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΑΡΑΒΕΣ..ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ...ΕΜΙΡΗΔΕΣ..ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ !! ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ !!..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ !!..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ..ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ..ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;

MONO NIKH ΣΗΜΕΡΑ..ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ..

Αυτό ισχύει κι αυτό καλείται ν’ αποδείξει -πρώτα απ’ όλα στον εαυτό της.

Χωρίς κόσμο (εξαιτίας της ντροπής που την ανάγκασαν οι μέτοχοί της), χωρίς μυαλό εν μέσω των διοικητικών ζυμώσεων και… παρεμπιπτόντως χωρίς αρκετούς παίκτες που θα προορίζονταν για βασικοί, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει για το αυτονόητο απέναντι στον ΟΦΗ:


Τη νίκη που θα φτιάξει ακόμα περισσότερο την -ελαφρώς βελτιωμένη- διάθεση του κόσμου της.


Η εβδομάδα που τελειώνει προσέθεσε αρκετούς ακόμα λόγους… μελαγχολίας στους φίλους της ΑΕΚ. Συνεχιζόμενη -στα όρια της προκλητικής- αδιαφορία των μετόχων. Αποχή των παικτών από την προπόνηση και ανακοίνωση-κραυγή αγωνίας. Διαδηλώσεις κάτω από τα γραφεία του Κανελλόπουλου. Αδυναμία να αποφευχθεί ο διασυρμός του να μη σφραγιστούν εισιτήρια. Και φυσικά η τιμωρία αποκλεισμού -έστω και με αναστολή- από την UEFA.


Αυτή η παράταση ζωής, ωστόσο, που πήρε από την ομοσπονδία (μέχρι το τέλος Μάρτη) αποτέλεσε και τον πρώτο λόγο για χαμόγελα. Με την επιβεβαίωση, δε, πως ο Ντέμης Νικολαΐδης ενεργοποιείται σοβαρά για να βρεθεί λύση (εξασφαλίζοντας τα 2 εκατ. ευρώ του δανεισμού και κάνοντας επαναπροσέγγιση με την ORIGINAL) και με την είδηση πως ο Τουρκί Αλ Σουνταΐρι διευκολύνει -και δεν αποκλείεται και να επενδύσει μελλοντικά- στην ΠΑΕ, αναμφίβολα μια δειλή έστω αισιοδοξία έχει δημιουργηθεί στον κόσμο.


Κρίμα θα είναι, λοιπόν, αυτή τη μίνι… ανάταση να τη χαλάσει η ομάδα. Έστω κι αν εξακολουθεί να έχει δεκάδες δικαιολογίες αν το κάνει. Όχι μόνο εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων (και όσων τα συνοδεύουν) αλλά πλέον και των αγωνιστικών. Διότι απέναντι στον εξαιρετικό ΟΦΗ η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες παικτών που -είτε θα ήταν βασικοί, είτε θα αποτελούσαν απαραίτητες εναλλακτικές λύσεις.


Στην πρώτη κατηγορία εντάσσεται ο Κάρλος (που έχει εξασφαλίσει άδεια και λείπει στην Ισπανία), ο Κοντοές (που είναι τιμωρημένος, αλλά και τραυματίας), αλλά και ο Κλωναρίδης (που προορίζονταν για βασικός, αν κατάφερνε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του). Στη δεύτερη ο Μπουγαΐδης, που δεν μπόρεσε τελικά να συμπεριληφθεί στην αποστολή και αφήνει τον Κωστένογλου με δυο μόνο στόπερ (Δέλλα-Μανωλά).


Εκτός πλάνων, εξάλλου, ήταν ήδη γνωστό πως θα βρεθούν οι Γκούντγιονσεν (έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του για να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τον τραυματισμό του), ο τραυματίας Εγγλέζου, αλλά και ο διεθνής Χέλγκασον.


Κάπως έτσι, η ενδεκάδα θα έχει τερματοφύλακα τον Αραμπατζή και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα και Γεωργέα (που επιστρέφει). Στα χαφ θα είναι πιθανότατα οι Ρίκκα-Καφές, σε ρόλο «δεκαριού» προορίζεται να δοκιμαστεί ο Βάργκας, οι Λεονάρντο-Σιαλμάς θα είναι στα άκρα και προωθημένος ο Λυμπερόπουλος. Σε περίπτωση, δε, που ο Κωστένογλου προτιμήσει ν’ αποφύγει την «αλχημεία» με τον Βάργκας, βασικός θα ξεκινήσει ο Γκερέιρο και ο Κολομβιανός θα αντικαταστήσει τον Ρίκκα στα χαφ.


Αναλυτικά η αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Φούντας.

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2012

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ !!

Η ΑΕΚ παίζοντας με ψυχή και τσαγανό κατάφερε να ξεπεράσει τις προκλήσεις του Περάματος και με μια μαγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να επικρατήσει με 93-84 και να διατηρήσει τις ελπίδες της για άνοδο στην Α1.

ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ !!

Η αποχώρηση του Χουάν Κάλα, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ήταν δεδομένο ότι θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Εκ των ποιοτικότερων παικτών της ομάδας, αλλά και ένας εκ των τριών βασικών ποδοσφαιριστών της για τα στόπερ, μαζί με τους Τραϊανό Δέλλα και Κώστα Μανωλά. Αν υπήρχε κάτι ενθαρρυντικό στην συγκεκριμένη υπόθεση, ήταν το γεγονός πως ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης είχε αφήσει πολύ καλά δείγματα τις φορές που είχε αγωνιστεί και ως εκ τούτου θα μπορούσε να βοηθήσει όποτε χρειαστεί. Ωστόσο, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το περασμένο καλοκαίρι, αντιμετωπίζει συχνά πυκνά προβλήματα και είναι εκτός πλάνων.
Με δεδομένο ότι και ο Έλφαρ Χέλγκασον δεν υπολογίζεται ούτε για το εσωτερικό διπλό, τα... κάστανα έπρεπε να τα βγάζει από τη φωτιά ο Γιάννης Κοντοές, σε μία θέση που δεν τη γνωρίζει. Μέχρι στιγμής δεν κλήθηκε πολλές φορές να το κάνει, όμως πάντα ήταν μία λύση, έστω και σαν εσωτερική αλλαγή. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όμως, δεν υπάρχει ούτε αυτή η επιλογή. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει στη διάθεσή του, τα δύο από τα τέσσερα στόπερ (εκτός Μπουγαϊδης και Χέλγκασον για διαφορετικούς λόγους), ενώ λείπει και ο Γιάννης Κοντοές. Ελπίδα όλων είναι να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο αφού κανείς από τους υπόλοιπους 17 της αποστολής δεν μπορεί να καλύψει αυτό το κενό.

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !!

Οι όποιες προσπάθειες έγιναν τις τελευταίες ώρες μετά την άρνηση της Εφορίας να σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ, αν δεν δει πρώτα μετρητά, έπεσαν στο κενό. Η Εφορία δεν δέχθηκε την επιταγή ύψους 400.000 ευρώ του Χάρη Οικονομόπουλου (όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το aek365), ο Δημητρέλος μέχρι τις 4 το μεσημέρι ήταν  στην Εφορία και προσπαθούσε να σφραγιστούν τα εισιτήρια ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν κάτι τέτοιο. Έτσι η ΑΕΚ δεν γλίτωσε την ντροπή και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αναγκαστεί να δώσει αγώνα χωρίς τον κόσμο της, χωρίς να είναι τιμωρημένη. Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τα εξής:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι λόγω οφειλών στην Εφορία και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν κατάφερε να εκδόσει εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο οποίος βάσει του κανονισμού της Superleague θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου και ιδίως των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για το ότι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο και δεσμευόμαστε να ανταμείψουμε την υπομονή τους στα προσεχή παιχνίδια.
Κατανοούμε την απόλυτα δικαιολογημένη στεναχώρια των φιλάθλων αλλά επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή, γιατί η ομάδα μας θα τιμωρηθεί και ενδέχεται να τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και η αδειοδότησή της από την UEFA".

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 SOYNTAIRIDES !! ΣΕΙΧΗΔΕΣ..ΑΡΑΒΕΣ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ..!! ( ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ !! ) ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ;; ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ;; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ..ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΦΗ..!! ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2012

AKOMH TA EIΣΙΤΗΡΙΑ..

Δύσκολα τα πράγματα για να προλάβει η ΑΕΚ να τυπώσει εισιτήρια για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Παρά την προσπάθεια που έγινε στο Υπουργείο Οικονομικών και η συμφωνία που αρχικά επετεύχθη να δοθούν αυτόματα όλες οι καθαρές εισπράξεις από τα εισιτήρια των αγώνων με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, η εφορία αρνείται να σφραγίσει τα εισιτήρια, αν δε λάβει πρώτα εγγυήσεις! Ο επόμενος δρόμος είναι να δοθούν, φυσικά, χρηματικές εγγυήσεις ύψους 400.000 ευρώ για να αποκτήσει ξανά η ΑΕΚ φορολογική ενημερότητα - αφού ο Σταύρος Αδαμίδης έχασε τις ρυθμίσεις. Τα χρήματα αυτά είναι πρόθυμος να τα βγάλει από τον τραπεζικό του λογαριασμό ο νομικός Χάρης Οικονομόπουλος, ο οποίος έδωσε εντολή εδώ και λίγες ώρες στην Τράπεζα Κύπρου να εγκρίνει επιταγή ύψους 400.000 ευρώ! Η ΑΕΚ παίζει όμως με το χρόνο, αφού όλα πρέπει να έχουν τελειώσει έως τις 2 το μεσημέρι. Δηλαδή να υπάρξει και έγκριση της επιταγής από την τράπεζα και να παραδοθεί, με την υπογραφή και του προέδρου της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλου από πίσω, στο Υπουργείο Οικονομικών. Τούτη την ώρα γίνονται προσπάθειες ώστε ο Δημητρέλος να πάρει παράταση τουλάχιστον μίας ώρας ακόμη από το Υπουργείο, μήπως και μέσα σε αυτό το διάστημα κατατεθεί η προσωπική επιταγή του Χάρη Οικονομόπουλου.
Δυστυχώς, για την ΑΕΚ ο χρόνος που χάθηκε ήταν πολύτιμος. Τα χρήματα (2 εκατ. ευρώ) από τον δανεισμό των χρημάτων του Αλ Σανταουϊρι, μέσω των Νικολαϊδη και Οικονομόπουλου, θα εγκριθεί από το Δ.Σ. της ΠΑΕ (θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα) τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα τη Δευτέρα.
Ήδη το νομικό επιτελείο έχει κάνει τα σχετικά έγγραφα για τις εκχωρήσεις των εσόδων και τα χρήματα (περίπου 2 εκατ. ευρώ) θα μπουν μετρητά αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Για την ώρα η μάχη με τον χρόνο γίνεται με τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ, καθώς τα δεδομένα άλλαξαν μετά την άρνηση της εφορία να τα σφραγίσει. Τούτη την ώρα τα πράγματα δείχνουν δύσκολα. Πάντως, δεν υπάρχει (για την ώρα τουλάχιστον) περίπτωση να αναβληθεί ο αγώνας, όπως την περασμένη εβδομάδα.

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ !!

Ο Τούρκι Αλσουντάιρι είναι ο άνθρωπος που δάνεισε στην ΑΕΚ 2 εκατ. ευρώ, μέσω του Ντέμη Νικολαϊδη! Πρόκειται για Σαουδάραβα Πρίγκιπα, ο πεθερός του είναι ο επόμενος Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας! Το όνομά του βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα κι ενώ όλο αυτό το διάστημα οι Νικολαϊδης και Οικονομόπουλος το κρατούσαν ως μυστικό. Ένα μυστικό όμως που ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί, εν όψει μάλιστα και του σημερινού έκτακτου Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου εκεί πρέπει να υπάρχει πλήρη γνώση για το θέμα προκειμένου. Πρόκειται, λοιπόν για προσωπικό φίλος του Νικολαϊδη, ο οποίος πήρε την απόφαση και έκανε μία διευκόλυνση για τον Ντέμη και ο Ντέμης με τη σειρά του στην ΑΕΚ. Όπως τονίζει ο ίδιος ο Νικολαϊδης, o Aλσουντάιρι έκανε αυτή την διευκόλυνση και ίσως είναι σε θέση να βοηθήσει με τον ίδιο τρόπο και στο μέλλον την ΑΕΚ, αν φυσικά η ΠΑΕ αποφύγει αυτό το διάστημα την πτώχευση, με τους μετόχους να κάνουν το χρέος τους.

Δεν μπορεί, όπως είναι φυσικό, η ζημιά που έχει γίνει να καλυφθεί με... δανεικά. 
( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ !! )

AEK ENΩΜΕΝΗ..

Πήραμε την παράταση από την UEFA! Τεράστια επιτυχία. Τεράστια. Δόθηκε μάχη, ο Ανδρέας Δημητρέλος προσπάθησε και τα κατάφερε. Έχουμε ένα μήνα τώρα να τρέξουμε πιο δυνατά απ' ότι τώρα, μπας και σωθούμε. Δεν τελείωσε τίποτα. Παράταση πήραμε. Έργα περιμένουν να δουν στην UEFA. Και μόνο που η ΑΕΚ είναι σε αυτή τη θέση, είναι ντροπή. Δεν με ενδιαφέρει που και ο Παναθηναϊκός είναι στο ίδιο μετερίζι. Δεν θέλω να κοιτάω τους άλλους, ειδικά στις δύσκολες στιγμές τους, διότι δεν μπορεί να μου δώσει παρηγοριά. Η ΑΕΚ έχει φτάσει στον πάτο, την έφτασαν στον πάτο όλοι όσοι αδιαφόρησαν για το παρόν και το μέλλον της και τώρα παλεύει για τη σωτηρία της. Πρέπει να αλλάξουν τα πάντα ως το τέλος Μαρτίου, να βάλουν λεφτά οι μέτοχοι και να προχωρήσουμε. Δεν τελείωσε τίποτα. Οξυγόνο πήραμε.
Δεν θα σχολιάσω άλλο την απόφαση. Όλοι ξέρουν τι πρέπει και ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κάνουν. Τα γεγονότα,  όμως που ζήσαμε χθες (αν και άργησαν χαρακτηριστικά) είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη, ένα πάρα πολύ καλό σημάδι για να σηκωθούμε... Η ORIGINAL στον Κανελλόπουλο, να φωνάζει και να ΑΠΑΙΤΕΙ ειρηνικά την οικονομική του συνεισφορά και λίγες ώρες μετά η επίσκεψη του Νικολαϊδη στο Δωματιάκι μετά από χρόνια. Πόσα λάθη έχουν χτυπήσει αυτή την ομάδα; Από ΟΛΕΣ τις πλευρές. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών! ΚΑΝΕΙΣ! Το τονίζω! Όταν όμως έρχονται τα πάρα πολύ δύσκολα, είναι απαίτηση από την ιστορία η ενότητα και η μάχη για να μην ζήσουμε το τέλος της πιο περήφανης ομάδας της Ελλάδας.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν και γράφουν για «κωλοτούμπες»! Εξοργίζομαι πραγματικά. Δεν είναι δυνατόν κύριοι όταν η ΑΕΚ είναι με το... ενάμιση πόδι στον γκρεμό και κρατιέται από ένα κλαδάκι, οι μαλακίες του παρελθόντος να γίνουν εγωισμοί που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σπάσουν και αυτό το μικρό κλαδάκι που μας κρατάει, ρίχνοντάς μας οριστικά στον γκρεμό.
Ο Ντέμης είναι ΑΕΚΑΡΑ, μέχρι τα... νύχια! Δεν υπάρχει ουδείς που να το αμφισβητεί αυτό! Ουδείς! Άλλο τα λάθη του και η ξεροκεφαλιά του στο παρελθόν. Άλλο το σήμερα. Όταν βλέπεις έναν δικό σου άνθρωπο να σε απογοητεύει, νιώθεις χώμα. Όταν όμως βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο να δείχνει πως έχει αναθεωρήσει κάποιες καταστάσεις και με ΠΡΑΞΕΙΣ βάζει την ΑΕΚ πάνω απ' όλα, τότε μόνο σύμμαχός του μπορείς να είσαι. Κι ας θεωρούν πολλοί «κωλοτούμπα». Αυτά μας μάραναν. Δεν κοιτάμε τα χάλια μας και που φτάσαμε. Κύριοι, όταν είσαι κολλημένος και δεν μπορείς να συγχωρείς ή καλύτερα δεν μπορείς να σκέφτεσαι ήρεμα και να πράττεις αναλόγως, είσαι εμπαθής.
Από την άλλη η ORIGINAL δείχνει ξανά τη δυναμική της. Τη χαμένη δυναμική της, αν θέλετε. Αυτή είναι η ORIGINAL. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ που βάζει... κόκκινη γραμμή, διάβασε και η ίδια τα λάθη που έκανε και κοιτώντας το συμφέρον της ΑΕΚ, μπαίνει μπροστά. Όσοι πάλι, τώρα στα πολύ δύσκολα μη τα ξαναλέμε, βλέπουν και κατηγορούν την ΟRIGINAL για παλαιότερα λάθη της και όχι το τώρα, συγγνώμη αλλά θα τους βάλω στην κατηγορία «εμπαθείς».
Το όνειρό μου - και πιστεύω πολλών από εσάς - είναι να ξαναδώ μία ΑΕΚ στέρεα σε όλα. Η ORIGINAL στην εξέδρα να κάνει τα πάρτι της και να μας παρασύρει (όπως παλιά, όπως παιδιά) και οι άνθρωποι που έχουν περάσει όλες αυτές τις δεκαετίες από την ΑΕΚ έχοντας κάνει τα λάθη τους, αλλά έχοντας προσφέρει συνάμα και πάρα πολλά, να γίνουν «ένα», να γίνουν μία γροθιά, να μπουν μπροστά και να διαλύσουν τα πάντα.
Μία ΑΕΚ ενωμένη, δυνατή, χωρίς εγωισμούς και με γήπεδο μπορεί να διαλύσει τα πάντα. Τα πάντα! Μακάρι να ξεπεράσουμε αυτό το βουνό και να πάμε από την αρχή. Πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ. Τότε και μόνο τότε θα επιστρέψουμε... Τότε θα γίνουμε ξανά η ΑΕΚΑΡΑ που αγαπήσαμε παιδιά και τώρα μεγαλώνοντας τη βλέπουμε να διαλύεται. Τέρμα οι εγωισμοί πια σε αυτή την ομάδα, τέρμα η προσωπολατρείας και η προσωποκακία. Πάμε να σώσουμε ότι σώζεται τώρα όλοι μαζί και έπειτα να μας βρουν ξανά μπροστά τους. Άντε γιατί πολύ αέρα τους δώσαμε...
ΥΓ: H AEK είναι πάρα πολύ τυχερή που μέσα σε όλο αυτό που βιώνει έχει αυτούς τους παίκτες - διαμάντια στην οικογένειά της!
Email επικοινωνίας: thodoriskarvouniaris@yahoo.gr
 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ...ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ..ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ..

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Ανδρέας Δημητρέλος, μαζί με τον Μάκη Κασνακίδη (μπορεί αρχικά να δήλωνε πως δεν θα πάει, αλλά τελικά άλλαξε... γνώμη), πάτησαν επί ελληνικού εδάφους, εμφανώς ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Στόχος της ΑΕΚ εξ αρχής (δυστυχώς) ήταν να γλιτώσει την ποινή αποκλεισμού και αυτή να ανατραπεί με αναστολή. Αυτό επετεύχθη και η Ένωση κέρδισε χρόνο, μέχρι τις 31 Μαρτίου, με την ελπίδα πως οι μέτοχοι θα αποφασίσουν επιτέλους να πληρώσουν τα χρήματα που χρειάζονται για να σώσουν την ΑΕΚ και να μην την αφήσουν να... πεθάνει. Το aek365 μίλησε με τον πρόεδρο της Ένωσης, με την επιστροφή του στην χώρα μας, προκειμένου να μας εξηγήσει που «πάτησε» η ΑΕΚ και γλίτωσε την οριστική τιμωρία.
Όπως μας τόνισε η υπερασπιστική γραμμή βασίστηκε σε τέσσερις άξονες. Ο ένας ήταν το χαρτί της Morgan Stanley που έδειξε ότι η εταιρία βρίσκεται σε σωστό δρόμο ως προς το σύνολο των χρεών. Ο δεύτερος έχει να κάνει με το γεγονός πως στα χέρια του κρατούσε ένα μεγάλο ποσοστό από διακανονισμένες οφειλές σε παίκτες. Αυτό άγγιζε το 80% και μάλιστα, όταν του ζητήθηκαν συγκεκριμένα ονόματα (4-5 παραδείγματα), έτυχε να... πέσουν σε παίκτες που είχαν υπογράψει (και η τύχη παίζει ρόλο πολλές φορές). Παράλληλα, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συνεχής μείωση του μπάτζετ. Από τα περσινά 18 εκατ. ευρώ, η ΑΕΚ έπεσε στα 11 εκατ. ευρώ, ενώ του χρόνου το υπόμνημα λέει πως θα πέσει κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, έχοντας σκοπό να προωθηθούν αρκετοί παίκτες από την ομάδα Νέων.
Όσο για το τέταρτο επιχείρημα, που ήταν και το πιο ουσιαστικό, έχει να κάνει με τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα, που φτάνουν το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ, τα οποία έχουν πάει σε πληρωμές οφειλών. Άλλωστε η Πειθαρχική για αυτό κάλεσε την ΑΕΚ, για να αποδείξει πληρωμές. Από κει και πέρα, ο
Ανδρέας Δημητρέλος ανέφερε δύο ακόμα παράγοντες που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στη συνέχεια. Ο πρώτος έχει να κάνει με την προοπτική του γηπέδου, έχοντας πλέον τον νόμο στα... χέρια του, αλλά και το εγχείρημα των Supporters, τονίζοντας πως πρόκειται για περίπου 1000 φίλους της ομάδας που βοηθάνε οικονομικά σε ετήσια βάση. Βεβαίως, αυτά τα δυο έπαιξαν ρόλο ως προς την βιωσιμότητα της ομάδας και όχι ως προς τις μέχρι τώρα οφειλές.
Αναφορά έγινε φυσικά και στην υπόθεση Ψωμιάδη και τα χρήματα που μπορούν άμεσα να έρθουν, όμως η συζήτηση δεν κράτησε περισσότερο από 10 λεπτά, καθώς τόσο... άντεξαν στην ΟΥΕΦΑ να ακούνε για την ελληνική δικαιοσύνη και τις... άμεσες αποφάσεις της. Δύο ακόμα στοιχεία που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο, ήταν οι κοντινές και όχι μακροχρόνιες δόσεις στους διακανονισμούς, αλλά και η αλλαγή του εισηγητή. Να θυμίσουμε πως ο προηγούμενος εισηγητής ήταν αυτός που είχε ζητήσει τον ετήσιο αποκλεισμό της ΑΕΚ.
Βεβαίως, ήταν δεδομένο πως όσο ικανοποιημένος και αν φαινόταν ο Ανδρέας Δημητρέλος από τη σημερινή απόφαση, άλλο τόσο και προβληματισμένος, αφού γνωρίζει ακριβώς πως έχουν τα δεδομένα: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση, το κάναμε. Πλέον πρέπει να μπουν τα χρήματα. Με το 1,2 εκατ. ευρώ που δείξαμε σήμερα, φαίνεται ότι χρειαζόμαστε μέχρι τις 30 Ιουνίου, ακόμα 4,4 εκατ. ευρώ (το συνολικό ποσό που έπρεπε να δείξει σήμερα η ΑΕΚ ήταν 6,6 εκατ. ευρώ), με την πρώτη δόση, στις 20 Μαρτίου να είναι για ένα ποσό περίπου στα 2,3 εκατ. ευρώ».
Αυτά βεβαίως είναι για οφειλές προς παίκτες, στους διακανονισμούς που ήδη έχουν γίνει. Διότι χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για να μπορέσει η ΑΕΚ να εξασφαλίσει και πάλι φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν από το δάνειο που έφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Χάρη Οικονομόπουλο, οπότε τα χρήματα που θα πάνε σε παίκτες θα πρέπει να καλυφθούν αποκλειστικά και μόνο από τους μετόχους. Και θα πρέπει να γίνει άμεσα διότι από χθες το μεσημέρι, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2012

TA NEA MAΣ...

Ένα ευχάριστο περίμενε τον Νίκο Κωστένογλου στη σημερινή προπόνηση, όμως δεν μπορούσε να το... χαρεί. Ο προπονητής είδε τον Γρηγόρη Μάκο να προπονείται κανονικά έπειτα από καιρό, ωστόσο οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Μαυρουδής Μπουγαΐδης δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση της Πέμπτης. Ο πρώτος ένοιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο και ο δεύτερος στον αριστερό δικεφαλο αντίστοιχα, με τη συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής να κρίνεται κυρίως αύριο.
Επίσης, στην προπόνηση δεν συμμετείχαν ο Κώστας Μανωλάς λόγω ίωσης, ο αδειούχος Χοσέ Κάρλος και ο διεθνής Έλφαρ Χέλγκασον.
Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν και ο Γιάννης Κοντοές έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Ανέστης Αργυρίου έχει οσφυαλγία και ξεκίνησε φυσιοθεραπεία.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΝΩΣΗ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ..ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΜΙΑ ΖΩΗ !!

ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΛΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!

Χωρίς τον Χοσέ Κάρλος θα σχεδιάσει τα πλάνα του ο Νίκος Κωστένογλου για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός μέσος αναχώρησε για την πατρίδα του καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας συγγενικό του πρόσωπο. Ο παίκτης πήρε άδεια από τον Κωστένογλου που κατανοεί ότι ο παίκτης πρέπει να είναι στην οικογένεια του αυτές τις δύσκολες ώρες…

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ !!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ντέμη με την μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ στην οποία έδωσαν το παρών σχεδόν 200(!) άτομα στο Δωματιάκι της ORIGINAL. O Nτέμης ήταν πάλι εκεί όπως όχι πολύ παλιά και παρά το κρύο η ατμόσφαιρα όσο πέρναγε η ώρα ζεσταινόταν. Οι δύσκολες στιγμές που περνάει η ΑΕΚ δεν αφήνουν περιθώρια για εγωισμούς και σίγουρα ο χρόνος είναι πάντα το καλύτερο φάρμακο. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ήταν εκεί, ο Αγης ήταν εκεί και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Το ρεζουμέ της βραδιάς όσον αφορά την σχέση Ντέμη - ORIGINAL ήταν η παραδοχή και των δύο πλευρών για τα λάθη που έγιναν και χάλασαν αυτή την τόσο δυνατή σχέση και η ατάκα που συνόδεψε την καληνύχτα:  "Κοιτάμε μόνο μρποστά και όχι πίσω". Οσον αφορά την ΑΕΚ ο Ντέμης είπε πως κάνει και θα κάνει τα πάντα για να μείνει ζωντανή η ΑΕΚ. Επιβεβαίωσε πως τα 2.000.000 ευρώ που έβαλε σήμερα μπορούν να ανανεωθούν με νέο ευνοϊκό δάνειο το καλοκαίρι αλλά τόνισε πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν μπουν και τα άλλα 4.000.000 εκατομύρια τουλάχιστον στην ομάδα. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ ξεκαθάρισαν στον Ντέμη πως επίσκεψη θα δεχτούν και όλοι οι άλλοι μέτοχοι της ομάδας του 2004 και από την πλευρά του ο Νικολαϊδης είπε πως αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά το καλό για την ΑΕΚ είναι να επικρατεί το ίδιο ειρηνικό κλίμα όπως στον ΤΙΤΑΝ και στο ΔΩματιάκι. Επίσης τόνισε πως παρότι η τιμωρία δύσκολα θα αποφευχθεί σήμερα είναι δεδομένο πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και η ΑΕΚ μπορεί με έφεση να ρίξει την όποια ποινή αρκεί να έχουν μπει τα χρήματα και να αρχίσουν οι πληρωμές κυρίως των ποδοσφαριστών. Συζητήθηκαν και πολλά άλλα θέματα όπως οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αποχώρηση αλλά κυρίως και οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν στο "τώρα".

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2012

H ANAKOIΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ !!

Η αναμενόμενη ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών, με αφορμή την σημερινή αποχή από την προπόνηση, εκδόθηκε πριν από λίγο και είναι άκρως συγκλονιστική, δείχνοντας πραγματικά το μέγεθος του προβλήματος
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους
«Dear all,

Για μια ακόμα φορά το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας διακανονισμό για τα οφειλόμενα με σκοπό να γλυτώσουμε την τιμωρία από την UEFA και να μην πέσει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία.


Κύριε ΝΟΤΙΑ, κύριε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ (πρόεδρε των Supporters) σαν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ αυτής της ομάδας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ.


Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.


Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και του κόσμου της, κάντε και εσείς το δικό σας. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!


Υ.Γ. : Αυτή η απόφασή μας δεν καλύπτει κανέναν από τους Μετόχους (πρώην και νυν) ή πρώην Προέδρους, που άλλος πολύ και άλλος λίγο έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ Ή ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ».
 

AΠΟΧΗ..

Δεν προπονήθηκαν σήμερα (22/2) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά από προτροπή των τριών αρχηγών της ομάδας. Οι Παντελής Καφές, Τραΐανός Δέλλας και Σωτήρης Λυμπερόπουλος μίλησαν με τους παίκτες για το ενδεχόμενο αποχής, προκειμένου να πιέσουν με αυτό τον τρόπο τους διοικούντες την ΠΑΕ για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Άπαντες συμφώνησαν και έτσι έφυγαν από τα Σπάτα χωρίς να πατήσουν χορτάρι. Οι περισσότεροι πήγαν μαζί σε καφετέρια και συζήτησαν για τις επόμενες αντιδράσεις τους.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ;;

Η χθεσινη μέρα ήταν αρκετά δύσκολη για τον Ανδρέα Δημητρέλο. Δεν πήρε στα χέρια του πολλές υπογραφές από παίκτες της ΑΕΚ (ελάχιστες μάλιστα...) και αναμενόμενα ήταν αρκετά προβληματισμένος στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης της ΠΑΕ την Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Ο πρόεδρος της Ένωσης την Πέμπτη το πρωί (πιθανότατα μόνος του...) αναχωρεί για την Ελβετία και σήμερα Τετάρτη θα περιμένει τις αποφάσεις των παικτών που δεν έχουν δώσει ακόμη τα έγγραφα.
Ξέρει καλά και ο ίδιος ο Δημητρέλος ότι δεν θα έχει τις εγκρίσεις όλων των ποδοσφαιριστών του δικεφάλου για τους νέους διακανονισμούς των οφειλών (η πρώτη δόση στις 20 Μαρτίου είναι συνολικά 2,3 εκατ.ευρώ), αλλά θα πάει στην ΟΥΕΦΑ με ότι έχει στα χέρια του και με στόχο να τους πείσει να δώσουν στην ΑΕΚ χρόνο... ζωής μέχρι τις 31 Μαρτίου. Παράλληλα, η ανησυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και με τους παίκτες που ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα και κάποιοι εξ αυτών δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υπογράψουν. Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ... χαροπαλεύει, λόγω της ανυπαρξίας των μετόχων.
Αν λοιπόν δεν δώσει παράταση η ΟΥΕΦΑ την Πέμπτη, με δεδομένο ότι ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει... εμφανιστεί για να πληρώσει τις οφειλές της εταιρίας και να παρακινήσει και τους υπόλοιπους μετόχους του 2004 να πραγματοποιήσουν την πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη, τότε η ΑΕΚ την σεζόν 2012/13 δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θα κινδυνεύει άμεσα να υποβιβαστεί στην Φούτμπολ Λιγκ, εκτός και αν αποφασίσουν οι μέτοχοι να... διαλύσουν την ΠΑΕ και να την οδηγήσουν στην Δ' εθνική.
Σε κάθε περίπτωση οι μέτοχοι έχουν την ευθύνη και αυτοί καλούνται να μην γράψουν τα ονόματα τους στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας της ΑΕΚ. Ο χρόνος εξαντλείται επικίνδυνα και η ανάγκη για άμεση χρηματοδότηση είναι επιτακτική. Ακόμα και σήμερα, εφόσον τελικά το αποφασίσουν οι μέτοχοι και κυρίως ο Νοτιάς, δεν θα είναι αργά. Ειδάλλως, χωρίς χρήματα η ΑΕΚ δεν έχει καμία απολύτως τύχη, ούτε αύριο στην Πειθαρχική, ούτε στις 31 Μαρτίου (αν τελικά πάρει παράταση) όπου εξετάζεται ο φάκελος της αδειοδότησης.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ..ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ  ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΗ..Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ  ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ  ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ !!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..

Με ενοχλήσεις στην επιγονατίδα αποχώρησε από την προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη ο Γιάννης Κοντοές. Ο μπακ της «Ένωσης» ούτως ή άλλως χάνει το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ λόγω τιμωρίας.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Παναγιώτης Λαγός και Γρηγόρης Μάκος, που έχουν κάποιες ελπίδες να προλάβουν το προσεχές εξ αναβολής παιχνίδι, ενώ εκτός πλάνων είναι οι Γκούντγιονσεν (αργεί ακόμη η επιστροφή του) και Χέλγκασον (έχει υποχρεώσεις με τις Ελπίδες της Ισλανδίας).

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΚΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ..Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΣΩΣΙΒΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΠΤ ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ;;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ORIGINAL...

Η ανακοίνωση:

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου. Αργά το βράδυ. Τρεις σκάρτες μέρες έχουν μείνει για την ημέρα ορόσημο. Για την ημέρα που τα ΜΜΕ αλλά και όσοι μιλούν για την ΑΕΚ την παρουσιάζουν σαν την Αποκάλυψη. Την ημέρα που όπως όλα τα... κοράκια λένε η αγαπημένη μας ΑΕΚ από την παρακμή θα κυλήσει στον θάνατο. Γιατί είναι παρακμή να φτάσει η ΑΕΚ στο σημείο να μην μπορεί ούτε καν να θεωρήσει εισιτήρια για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αλλά είναι θάνατος να την πετάξουν έξω από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα όχι επειδή κάποιοι... αλήτες έκαναν επεισόδια αλλά επειδή είναι αφερέγγυα. Και είναι θάψιμο κάτω από την γη να χαθεί το δικαίωμα συμμετοχής στην Α Εθνική. Είναι θάνατος να πτωχεύσει η ΑΕΚ κι αν κάποιοι νομίζουν, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι, πως η Δ ΕΘνική και η δήθεν επιστροφή με άλλο ΑΦΜ ίσως και παραποιημένο όνομα είναι λύση να ξέρουν απλά πως ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. Και το σύνθημα για όποιον μιλάει για Δ ΕΘνική είναι διαχρονικό. Και τουλάχιστον για εμάς ισχύει για πάντα.
Δεν έχει κανένα νόημα να πούμε τώρα ποιοι είναι οι λόγοι που έφτασαν την ΑΕΚ εδώ. Δεν είναι η στιγμή να μοιραστούν ευθύνες. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αυτές τις στιγμές. Ολοι λίγο πολύ ξέρουμε, όλοι λίγο πολύ φταίμε. Ομως όπως συμβαίνει παντού η μεγαλύτερη ευθύνη είναι των αφεντικών. Ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε ότι μπορούσε. Στήριξε, πίστεψε, εμπνεύστηκε, προδόθηκε, απογοητεύτηκε...
Ακόμη και σήμερα όμως εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων τουλάχιστον 50 ετών που όλοι δίνουμε μάχη επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειες μας ο κόσμος της ΑΕΚ δίνει ότι μπορεί. Αν πιστέψει και εμπνευστεί θα δώσει ακόμα περισσότερα. Ακόμη κι αν πραγματικά τα στερήσει από την οικογένεια του.
Πρέπει όμως πρώτα να μιλήσουν οι βασικοί υπεύθυνοι. Το όνειρο του 2004 πάγωσε όμως όλοι τους έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κρατήσουν την ελπίδα ζωντανή. Δεν έχουν δικαίωμα να προδώσουν, να «σκοτώσουν» τον κόσμο που τους πίστεψε. Πήραν μια ΑΕΚ βαριά πληγωμένη που όμως αποδείχτηκε περίτρανα πως είχε ζωή μέσα της, θα είναι το στίγμα της ζωής τους να παραδώσουν μια ΑΕΚ κλινικά νεκρή. Θα τους κυνηγάει παντού και για ΠΑΝΤΑ. Ο πόνος εκατομμυρίων πιστών της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου θα στοιχειώνει τις μέρες και τις νύχτες.
Ποτέ όμως δεν είναι αργά.
Νίκο Νοτιά. Ξέρουμε πως αγαπάς την ΑΕΚ. Ξέρουμε πως έχει δώσει χρήματα για την ΑΕΚ. Ξέρουμε όμως ΟΛΟΙ πως ήσουν από την αρχή και παραμένεις ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ. Και μεγαλομέτοχος σημαίνει ευθύνη. Ο μεγαλομέτοχος δεν δίνει ευχές. Δίνει λύσεις. ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ. Μπες μπροστά, κάνε την αρχή και αν κάποιοι δεν ακολουθήσουν είναι σίγουρο πως δεν θα μείνουν κρυφοί από τον ήλιο.
Πέτρο Παππά. Εχεις αποδείξει πως αγαπάς την ΑΕΚ. Πρόσφατα έδωσες και πάλι διαπιστευτήρια. Ομως σε τρεις μέρες η ΑΕΚ καταστρέφεται. Δεν θα σου πούμε τίποτα. Θα σου θυμίσουμε απλά την τελευταία δήλωση σου: «Δεν ανέχομαι να διασύρεται άλλο η ΑΕΚ και να είναι στο χείλος της καταστροφής». Δυστυχώς η ΑΕΚ συνεχίζει να διασύρεται και να είναι πιο κοντά από ποτέ στην καταστροφή. Δώσε τέλος στον διασυρμό. Μπες μπροστά και μαζί με όλους τους άλλους σώστε την ΑΕΚ από την καταστροφή.
Ντέμη. Εχεις γράψει την δική σου ιστορία. Ξέχνα για λίγο τα πάντα. Δεν χωράνε εγωισμοί εδώ που έχουμε φτάσει. Απλά κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να μην γραφτεί η πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας με εσένα μέσα σε αυτή.
Τάκη Κανελλόπουλε. Μην περιμένεις από άλλους να σου δείξουν τον δρόμο. Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Αν δεν σε φωνάξουν, ΦΩΝΑΞΕ τους εσύ.
Dear all που έλεγε μια ψυχή. Δεν το χωράει το μυαλό πως θα αφήσετε να καταστραφεί η μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα για ένα ποσό που κάποτε το δώσατε για μία ΜΟΝΟ μεταγραφή που τελικά από τους χειρισμούς ανθρώπων που εμπιστευτήκατε κατέληξε να γίνει δώρο στον μεγαλύτερο εχθρό μας. Μην παίζετε τις... κουμπάρες στις πλάτες της ΑΕΚ. Μην κρύβεστε. Η ιστορία δεν θα αθωώσει ΚΑΝΕΝΑΝ. Το φωνάζουμε ΔΥΝΑΤΑ. Μην τολμήσετε να "σκοτώσετε" την ΑΓΑΠΗ μας!


ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 1975
ORIGINAL 21 1982

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2012

ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ..

Από τις 14.30 και για κάτι παραπάνω από μία ώρα ο Ανδρέας Δημητρέλος, μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε με τους παίκτες. Στόχος του να πάρει τις υπογραφές των παικτών και να πάει στην UEFA έχοντας ένα πλάνο αποπληρωμής, με τη σύμφωνη γνώμη τους, μήπως και κερδίσει χρόνο. Η ουσία πάντως δεν είναι αποκλειστικά αν θα υπογράψουν οι παίκτες, αλλά αν θα βάλουν λεφτά έως την Τετάρτη - το αργότερο - οι μέτοχοι. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
«Εγώ έχω κάνει αυτό το πλάνο αποπληρωμής. Είναι σε 5 δόσεις. Θα πάρετε όλοι από ένα έγγραφο με την πρόταση που σας κάνω και θέλω τις υπογραφές σας για να πάω στην UEFA την Πέμπτη και να τους δείξω κάτι. Ξέρετε πως έχει η κατάσταση. Θέλω τους δείξω ότι έχω ένα πλάνο και πως οι παίκτες μας είναι σύμφωνοι με αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να το υπογράψετε».
Εκείνη τη στιγμή ο Τραϊανός Δέλλας ρώτησε εύλογα τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αν αυτά τα χρήματα μπορεί να εγγυηθεί ο ίδιος ότι θα τα πάρουν όλοι, στο χρονοδιάγραμμα που προτείνει. Η απάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου, ξεκάθαρη όσο και... σοκαριστική, καθώς οι μέτοχοι δείχνουν στο... παραένα, πλήρη αδιαφορία:
«Έχω στείλει το πλάνο στους μετόχους. Δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Δεν θέλω να σας κοροϊδεύω. Αν μέχρι την Τετάρτη δεν έχουν στείλει λεφτά δεν έχουμε λόγο καν να πάμε την Πέμπτη UEFA. Θα είναι το τέλος. Αν υπογράψετε ίσως κερδίσουμε έναν μήνα προθεσμία. Να πάμε τον Μάρτιο στην UEFA και να πούμε ορίστε έχουν μπει αυτά τα λεφτά».
Έπειτα μίλησε ο Καφές, ο Κωνσταντόπουλος, αλλά κι άλλοι παίκτες. Άπαντες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την προηγούμενη διοίκηση, αφού τόνισαν πως τους κορόιδευε επανειλημμένος. Και η αλήθεια αυτή είναι. Έχουν ακούσε πάρα πολλές υποσχέσεις οι παίκτες και καμία δεν έχει υλοποιηθεί.
«Πάρτε τα χαρτιά, να πάτε στους δικηγόρους σας, για να τα δείτε και να τα εξετάσετε. Τα θέλω μέχρι αύριο το απόγευμα ή το αργότερο Τετάρτη, υπογεγραμμένο, απ' όποιον θελήση», πρόσθεσε ο Δημητρέλος.
Το κλίμα, η αλήθεια είναι πως δεν ήταν 100% θετικό. Γενικά, υπήρχαν παράπονα ότι η προηγούμενη διοίκηση τους κορόιδευε, γι' αυτό και πολλοί παίκτες σκέφτονται να μην υπογράψουν. Κάποιοι πάλι εμφανίζονται από τώρα έτοιμοι να το κάνουν.
Είτε υπογράψουν είτε όχι όμως, επαναλαμβάνουμε πως θα είναι... τυπικό το θέμα, αφού και το μαχαίρι και το καρπούζι το έχουν οι μέτοχοι. Αν συνεχίζουν να αδιαφορούν και να μη βάζουν λεφτά ακόμα και όλοι οι παίκτες να υπογράψουν το... τέλος της ΑΕΚ θα είναι αναπόφευκτο.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..

Εκτός από τα ευχάριστα με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, που βεβαίως είναι πιο... μακροπόθεσμα, ο Νίκος Κωστένογλου είδε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του να επιστρέφει, ο οποίος βέβαια υπολογίζεται άμεσα. Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργέα. Ο «Φούλης» ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα, μετά τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, ο οποίος θα τον έχει κατά πάσα πιθανότητα ακόμα και το προσεχές σαββατοκύριακο, αν τελικά διεξαχθεί η αγωνιστική. Αντίθετα, Παναγιώτης Λαγός και Γρηγόρης Μάκος συνέχισαν να γυμνάζονται σε ατομικούς ρυθμούς και δείχνουν ότι δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστούν την ερχόμενη εβδομάδα (αν γίνει η αγωνιστική).

YΠΟΜΟΝΗ...

Για μία ακόμη φορά υπομονή θα κληθούν να κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ. Σήμερα αναμένεται να τους ζητηθεί από το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο, να υπογράψουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση για το διακανονισμό των οφειλομένων, ένα έγγραφο που θεωρείται απαραίτητο στην προσπάθεια που γίνεται για να αποφευχθεί τιμωρία από την UEFA. Τι θα πράξουν οι ποδοσφαιριστές;

Πληροφορίες αναφέρουν πως για μία ακόμη φορά θα βάλουν πλάτη, αλλά όχι άνευ όρων. Θα ζητήσουν εγγυήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, έστω κι αν τέτοιες είναι δύσκολο να πάρουν στην παρούσα φάση, ενώ πιθανώς να τοποθετηθούν ξανά μέσω κάποιας ανακοίνωσης. Πάντως δεν δείχνουν διάθεση να τραβήξουν το σχοινί και αναγνωρίζοντας τις κρίσιμες ώρες για την ιστορία του συλλόγου δεν θέλουν να θεωρηθούν συνυπεύθυνοι (αν και μόνο ως τέτοιοι δεν μπορούν να κατηγορηθούν) για πιθανή «καμπάνα» από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΝΟΤΙΑΣ..ΠΑΠΠΑΣ..ΤΙΓΡΗΔΕΣ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ..ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..

Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2012

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ !! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ !

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ..

Τα όσα ακούστηκαν στο ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια της παραμονής των παικτών, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ήταν μόνο η αρχή για τους ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από την ομάδα, σε κάποιους είναι... δυσβάσταχτα. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η ΑΕΚ βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και οι μέτοχοί της, την έχουν αφήσει παντελώς μόνη. Έτσι λοιπόν, τις επόμενες μέρες, αναμένεται να αντιδράσουν με το μόνο όπλο που έχουν στα χέρια τους. Αν αυτό θα είναι μία κοινή δήλωση, όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν, τότε που ο Σταύρος Αδαμίδης τους κορόιδευε με τις πληρωμές ή αν θα είναι μία συμβολική κίνηση (όπως πάλι έχουν ξανακάνει), για να... ξυπνήσουν τους μετόχους και να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Σκοπός των παικτών και κυρίως των αρχηγών της ομάδας, ήταν να περιμένουν τον Ανδρέα Δημητρέλο να τους μιλήσει σχετικά με τους διακανονισμούς που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να κατατεθούν τα έγγραφα στην ΟΥΕΦΑ. Αυτό, αν δεν υπήρχαν τα... τραγελαφικά με τον ΟΦΗ, θα συνέβαινε τη Δευτέρα. Οπότε αμέσως μετά θα είχαμε και την αντίδρασή τους. Πλέον, αυτή μπορεί να μετατεθεί, ανάλογα και με το πότε θα οριστεί το ματς. Και βεβαίως και με αυτά που θα ακούσουν από τον πρόεδρο της ΑΕΚ.


Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και επειδή ίσως οι μέτοχοι ξεχνάνε πως οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που κάνουν... κουμάντο πλέον, καλό θα ήταν να εισακούσουν ό,τι έχουν να του πουν. Και λέμε... κουμάντο, διότι αν οι ίδιοι δεν δεχτούν τους διακανονισμούς που θα τους προταθούν, τότε ή οι μέτοχοι θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ (αντί 4 που είναι τώρα) ή η ΑΕΚ δεν θα περάσει τον σκόπελο της Πειθαρχικής και όλο το ανάθεμα θα πέσει πάνω τους. Οπότε ο λόγος τους θα έχει μεγάλη σημασία.


Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2012

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ..ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!

Βιώνουν ίσως το πιο… εξευτελιστικό 24ωρο στην ιστορία της ΑΕΚ. Είδαν την ομάδα τους να μην σφραγίζει εισιτήρια για εντός έδρας αγώνα, παιχνίδι να αναβάλλεται υπό τον φόβο επεισοδίων και το μέλλον να μοιάζει πιο δυσοίωνο από ποτέ… Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης στις μεταξύ τους συζητήσεις εκφράζουν έντονα τον προβληματισμό τους, αλλά πλέον δείχνουν και έντονα απογοητευμένοι και «κουρασμένοι» από όσα ζουν.
Το εύλογο ερώτημα τους είναι που φάνηκε και στους διαλόγους τους χθες στο ξενοδοχείο και σήμερα στα Σπάτα ήταν: «Καλά δεν υπάρχει κανένας να ενδιαφερθεί για αυτήν την ΑΕΚ;; Τόσοι μέτοχοι, τόσοι άνθρωποι που λένε ότι την αγαπάνε να μαζέψουν 150.000 ευρώ και να γλιτώσουμε όλο αυτό τον διασυρμό;». Και ποιος μπορεί να τους αδικήσει για αυτά που σκέφτονται…
Μάλιστα, αρκετοί χθες δέχθηκαν και τηλεφωνήματα από συμπαίκτες τους σε άλλες ομάδες και από οικογένειες και φίλους, για να μάθουν από πρώτο χέρι την κατάσταση και να προσπαθήσουν να τους βοηθήσουν ψυχολογικά. Αλλά μάταια… Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δείχνουν «κουρασμένοι» από όσα ζουν και ειδικά η εικόνα τους στην σημερινή προπόνηση το έκανε φανερό αυτό.
Και πλέον το ερώτημα τους είναι που θα σταματήσει όλος αυτός ο κατήφορος και αν έχει και άλλο πιο κάτω… Γιατί ότι και αν γίνει από εδώ και πέρα, αυτοί θα το ζήσουν πρώτοι και πιο έντονα.

ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ !!

Η επίσημη θέση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απέμενε προκειμένου να οριστικοποιηθεί η εκ νέου!!  αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ, μετά τον ορισμό του, για αύριο Κυριακή, από την Σούπερ Λιγκ. Πλέον, με επίσημη θέση της η γ.γ.α. αναφέρει την θέση της αστυνομίας και το σκεπτικό της απόφασης του γ.γ.Α.

ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ...

Η ΑΕΚ ζει τραγικές στιγμές! Ζει στιγμές που δεν είχε φανταστεί κανείς ότι μπορεί να βιώσει στην ιστορία της. Η ομάδα δεν κατάφερε να βρει σχεδόν 200.000 ευρώ, δεν τύπωσε εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και ο Παναγιώτης Μπιτσαξής για λόγους ασφαλείας (υπό τον φόβο να προσπαθήσει να μπει κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και να έρθει σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ που δεν θα το επιτρέψουν) αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι!
Η απόφαση πάρθηκε οριστικά στις 22.50! Μέχρι τότε ο Ανδρέας Δημητρέλος, όπου μέρες τώρα πίεζε τους μετόχους να δώσουν αυτά τα χρήματα (και δεν έπαιρνε ούτε ένα σημάδι ζωής... δείγμα της αδιαφορίας τους!), σαν έναντι των χρημάτων που ακόμα περιμένει να πάρει η ΑΕΚ από αυτούς προκειμένου να πάρει την αδειοδότηση, είχε επικοινωνία με τον κ. Μπιτσαξή προσπαθώντας να βρει μία άκρη. Τελικά την απόφαση πήρε ο τελευταίος.
Η ΠΑΕ επίσημα, αποφάσισε και λόγου του προχωρημένου της ώρας να μην εκδώσει ανακοίνωση επί του θέματος. Αντίθετα μέσω του γραφείου Τύπου τόνιζε το σκεπτικό της απόφασης για αναβολή του ΑΕΚ - ΟΦΗ, λέγοντας: «Η εισήγηση για αναβολή του αγώνα ήταν καθαρά της αστυνομίας για λόγους ασφαλείας. Εμείς, σαν ΑΕΚ από την πλευρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να παίξουμε με κόσμο. Δεν ήταν όμως δυνατό, να τυπωθούν εισιτήρια για οικονομικούς λόγος.. Και επειδή η κατάσταση είναι ρευστή, με πολύ κόσμο να μη γνωρίζει αν μπορεί ή όχι να μπει στο γήπεδο αύριο χωρίς εισιτήρια ή με διαρκείας, η αστυνομία πήρε την απόφαση να αναβάλει το παιχνίδι επ' αόριστον».

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002