Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Γεμάτο ΑΕΚ όπως είναι πάντα τα όμορφα Σαββατοκύριακα. Mε τη Βασίλισσα μας να πρέπει να δείξει πως το Αλεξάνδρειο ήταν παρένθεση και την ομάδα και τον κόσμο μας να περνάει από εξετάσεις σε ένα γήπεδο βγαλμένο από τον περυσινό εφιάλτη. Και μια και είπαμε για την Βασίλισσα, χθες ήρθε άλλη μια απόδειξη πως το πιο ένδοξο τμήμα του συλλόγου είναι σε καλό δρόμο και χτίζεται για το μέλλον ενώ ήδη διορθώνει το παρόν.

@ Ο Ντούσαν Σάκοτα έμοιαζε μια εξωπραγματική σχεδόν πολυτέλεια τον δύσκολο Σεπτέμβριο. Κι όμως... Λες κι ένα αόρατο χέρι έσπρωξε το ένστικτο του παιδιού που κέρδισε τον πρώτο του τίτλο στην ομάδα που πέτυχε το ίδιο κι ο πατέρας του, κι έτσι δέθηκε μαζί της για πάντα, να πει το "ναι" όταν η λογική έλεγε πως η ΑΕΚ θα έπρεπε να ήταν η τελευταία επιλογή. Όταν άρχισε να προπονείται με την ομάδα, ζητώντας το σαν χάρη, έμοιαζε τόσο... ξένος. Όχι επειδή δεν είναι Ελληνας, αφού εκτός από την γλώσσα και το σπίτι εδώ έχει πάει και... στρατό που οπου να ναι θα κάνει το τελευταίο μέρος της θητείας τους που είναι, σαν την καριέρα του, περιπετειώδης. Και τώρα που τελειώνει η περιπέτεια στον στρατό φαίνεται πως τελειώνει και η περιπέτεια της καριέρας αφού βρίσκει το λιμάνι στην ομάδα που πάντα αγάπαγε αλλά ποτέ δεν υπήρξε τόσο ελκυστική για αυτόν όσο τώρα. Κι έτσι μαζί με το συναίσθημα ικανοποιήθηκε επιτέλους και η ανάγκη της ζωής ενός επαγγελματία αθλητή. Γιατί ιδίως ο Ντούσαν με την απίστευτη περιπέτεια υγείας που δεν έβαλε σε κίνδυνο μόνο την καριέρα αλλά και την ίδια του την ζωή έχει δει από πρώτο χέρι πως τα χρόνια για έναν αθλητή δεν είναι πολλά και μπορούν να τελειώσουν και απότομα. Οπότε όταν μπορείς πρέπει να φροντίζεις για το μέλλον.

@ Αυτό πιστεύω πως του εξασφάλισε ο Μάκης Αγγελόπουλος και για αυτό ο Ντούσαν την εποχή που το χρονοδιάγραμμα του Σεπτεμβρίου έλεγε πως θα ψάχνει την επόμενη ομάδα για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεσμεύτηκε για δυόμιση ακόμη χρόνια με την Βασίλισσα. Και βέβαια γίνεται η πρώτη κολώνα της ομάδας μέσα στο παρκέ. Το σχέδιο αρχίζει να προχωράει. Ο πρώτος εξασφαλίστηκε. Παίκτης κορμού ομάδας, πενταδάτος, σε βάθος τριετίας. Ένας παίκτης που μια ομάδα σαν την ΑΕΚ αξίζει που επένδυσε πάνω του ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο προπονητής του. Έρχεται η σειρά και άλλων. όχι μόνο πενταδάτων. Ο στόχος στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ξεκάθαρος. Κορμός κυρίως με Έλληνες αλλά και κοινοτικούς παίκτες, κάθε χρόνο όλο και λιγότερες προσθήκες και ξένοι που να κάνουν μεγάλη διαφορά. Το πλανο δεν υπάρχει στα χαρτιά. Αλλά στην πράξη.

@ Φυσικά και σήμερα θα κλείσω με τον αγαπημένο μου επίλογο. Μέχρι να μπει ο επίλογος που αξίζει στην οργανωση   που αποτελείωσε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτοί που περιγράφονται παρακάτω διοικούν ακόμη το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ορίζουν τους διαιτητές τους. Δοξάστε τους..! "Οι διώξεις είναι προσωποποιημένες, και βασίζονται στις εξής κατηγορίες: συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ηθική αυτουργία ως προς την εγκληματική οργάνωση. Απάτη κατά συναυτουργία και κατ'  εξακολούθηση συνήθεια και επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, καθώς και ηθική αυτουργία με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος κατ' επάγγελμα και συνήθεια. Στα αδικήματα συγκαταλέγεται και αυτό της δωροδοκίας - δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές δραστηριότητες σε βαθμό πλημμελήματος.Την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης φέρουν συνολικά 7 από τα 16 εμπλεκόμενα πρόσωπα.Στο πόρισμα αναμένεται το πως η εγκληματική οργάνωση έστηνε ματς, όριζε συγκεκριμένους διαιτητές - εξαπατώντας ασφαλώς τον φίλαθλο κόσμο-, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ τονίζονται ιδιαίτερα οι συνέπειες της χειραγώγησης, με ομάδες που υποβιβάζονται χάνοντας τεράστια ποσά και άλλες που αντιθέτως αποκομίζουν τεράστια κέρδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002