Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Πολύ βροχή, πολλά γκολ έστω και στο τέλος, τρεις βαθμοί και πάμε παρακάτω. Δεν είναι πολλά τα πράγματα που μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ από τον αγώνα με τον μαχητικό Φωστήρα που για μένα έχει βαριά φανέλα κι ας έχει να παίξει τόσα πολλά χρόνια στην Α Εθνική. Μια ομάδα που πάντα συμπαθούσα με τρελούς οπαδούς και πολλούς αποκλειστικούς πράγμα σπάνιο για ομάδες με τόσο μεγάλη απουσία από τη μεγάλη κατηγορία. Kαι βέβαια σαν χθες ο προπονητής του, ένας σεβαστός αντίπαλος, ο Βαζέχα, είχε κάνει το ντεμπούτο του στην Ελλάδα. Είχα βγει Κυριακή με έξοδο από το ΚΕΒΟΠ και είχα πάει στο 0-0 με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ εκεί που ο Πολωνός είχε χάσει μια απίστευτη ευκαιρία και λέγαμε μετά όταν φεύγαμε από το γήπεδο πως ψώνισε από σβέρκο ο ΠΑΟ. Μιλάμε για... μαντεψιά τρομερή.

@ Ήταν τελικά μια ωραία ομάδα ο Φωστήρας που θα μπορούσε να βάλει ακόμη πιο δύσκολα στην ΑΕΚ αν δεν ήταν σε καταπληκτική μέρα ο Ανέστης.  Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι το πρώτο πράγμα που κρατάμε από το ματς. Ήταν η πιο πειστική και πολύτιμη εμφάνιση του ψηλού που είναι το μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ σε ότι αφορά ποδοσφαιριστές. Ένας γκολκίπερ με σωματικά προσόντα για μεγάλα πράγματα που συνεχώς βελτιώνεται όπως έδειξε και χθες οπότε να δώσουμε κι ένα πόντο στον Κώστα Καμπόλη που είχε παίξει ρολο και στην απόκτηση του και βέβαια είναι ο άνθρωπος που δουλεύει κάθε μέρα μαζί του και η δουλειά φαίνεται. Φυσικά δεν είναι ακόμη έτοιμος για ΑΕΚ πρωταθλητισμού στην Σούπερ Λιγκ αλλά δείχνει πως είναι στο σωστό δρόμο. Φυσικά χρειάζεται δουλειά σε συγκεκριμένες αδυναμίες που ακόμη έχει όμως η συγκέντρωση και η ταχύτητα αντίδρασης στις σημερινές ευκαιρίες του Φωστήρα, που έκανε τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες απέναντι στην ΑΕΚ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος, μας γέμισαν αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του παιδιού που για τερματοφύλακας είναι ακόμη πολύ μικρός.

@ Το ότι ο Ανέστης μας έφαγε τα μισά... ΣΦΗΝΑΚΙΑ είναι η καλύτερη απόδειξη για το ότι η χθεσινή ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που δείχνει το 4-0. Παρότι πέτυχε κι άλλο καθαρό γκολ, πριν μάλιστα τα 4, που δεν μέτρησε από έναν επόπτη που είχε σοβαρό πρόβλημα με τα ματάκια του στο πρώτο ημίχρονο αφού, εκτός από το γκολ που δεν είδε, σήκωσε κι ένα οφσάιντ την ώρα που ο Μάνταλος έφευγε μόνος του για το 1-0 νωρίς νωρίς. Η ομάδα πάντως δεν πήγε. Κι από τα παιδιά που πήραν ευκαιρία ο μόνος που έδειξε κάτι ήταν ο Τζανετόπουλος που πήρε την θεση του Φαγε αλλά κι αυτός φάνηκε αφού ο Φωστήρας έμεινε με 10 και βέβαια παραδόθηκε. Ο Σενεγαλέζος δεν τράβηξε αλλά ήταν και άτυχος αφού από το πρώτο τέταρτο έχασε από δίπλα του τον Κορδέρο και μαζί με τον Ανάκογλου συνέθεσαν το... χειρότερο διδυμο που έχουμε δει φέτος. Συν τοις άλλοις φάνηκε πως τον Φάγε δεν τον πιστεύει κι ο Δέλλας. Όπως με την Καλαμάριά στο φιλικό που τον έβγαλε στο ημίχρονο, ήταν η μόνη αλλαγή, έτσι και χθες ουσιαστικά τον... έδειξε βγάζοντας τον νωρίς νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Επιμένω σε αυτό που έγραψα χθες, ότι δηλαδή και ο Φαγέ και ο Σαρρής αλλά και άλλα παιδιά όπως ο Ανταμ πρέπει να τους δουμε σε περισσότερα απο ένα παιχνίδι για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Γενικά η ομάδα είχε πρόβλημα σε όλες τις γραμμές και μόνο το τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα έπαιξε μπάλα αλλά εκεί είχε απέναντι έναν κουρασμένο και με αριθμητικό μειονέκτημα αντίπαλο. Να κλείσω φυσικά με τον Πλατέλλα. Αυτόν τον Πλατέλλα θέλουμε να βλέπουμε. Ο πιο καθοριστικός παίκτης, μαζί με τον Ανέστη, της νίκης με δύο πολύ ωραία γκολ και με μια εμφάνιση πολύ πειστική σε όλο το ματς. Χάσαμε και τον Κορδέρο και εξελίσσεται σε... κατάρα ο Δεκέμβρης. Περαστικά και γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002