Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Δεκεμβρίου 27, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Χρόνια πολλά σε όλους και η ευχή πάντα είναι μία. Να είμαστε πάλι όλοι ΕΔΩ, καλά στην υγεία μας και έχοντας περάσει όμορφα με τις οικογένειες μας. Δεν πέρασαν χωρίς εξελίξεις τα Χριστούγεννα. Δύο ήταν οι κύριες. Ο Κατσουράνης πήγε στον Ατρόμητο και ο Μενσά συμφώνησε με την ΑΕΚ, μια μεταγραφή πραγματική βόμβα για την Βασίλισσα που μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες, με το μπάσιμο του Μάκη Αγγελόπουλου, έχει γίνει αγνώριστη προς το καλύτερο και μας προϊδεάζει για μια φανταστική συνέχεια. Μεταγραφές όμως θα έχουμε σύντομα και στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα στις δύο βασικές θέσεις που η ΑΕΚ θέλει παίκτες από το... καλοκαίρι, αμυντικό χαφ και σέντερ φορ, και βλέπουμε...
@ Για τον Κατσουράνη πάλι χύθηκε πολύ μελάνι και προσωπικά πιστεύω πως το θέμα σηκώθηκε περισσότερο από ότι του άξιζε. Η άποψη μου παραμένει η ίδια με αυτή που έγραψα την προηγούμενη Δευτέρα. Αυτή η ΑΕΚ, η ΑΕΚ του Μελισσανίδη της αναγέννησης και της μεγάλης επιστροφής μπορεί να φέρει πολύ καλύτερο και σίγουρα με μεγαλύτερη προοπτική παίκτη από τον Κατσουράνη. Από τον Κατσουράνη των 35 ετών και 6 μηνών, και χωρίς προετοιμασία, που είναι τώρα και όχι από τον Κατσουράνη των 28 ή των 30. Φυσικά είναι από τους μεγαλύτερους παικτές που έχει βγάλει η Ελλάδα στον 21ο αιώνα όμως μιλάμε για το τώρα. Το σήμερα. Από εκεί και πέρα σίγουρα μια επιφύλαξη για τον παρεμβατισμό που θέλει να έχει ο Κατσουράνης στα αποδυτήρια των ομάδων του, που δεν έμεινε κρυφός ούτε στον ΠΑΟ, ούτε στον ΠΑΟΚ και του στέρησε την θέση του στον ρόστερ και των δύο ομάδων, υπήρχε αλλά παρά την παρουσία κολλητού του προπονητή στην ΑΕΚ δεν νομίζω πως θα τον έπαιρνε να είναι έτσι αν ερχόταν. Ο λόγος που τελικά η ΑΕΚ αποφάσισε να μην τον πάρει είναι καθαρά αγωνιστικός και πιστεύω δικαιολογημένος. Και βέβαια ποτέ δεν θα του έδινε τον ενάμιση χρόνο συμβόλαιο που εξασφάλισε, έστω και με οψιόν, από τον Ατρόμητο.
@ Από εκεί και πέρα υπήρξε ολόκληρη παραφιλολογία. Αρχικά για το αν θα ήταν επιστροφή... προδότη. Προσωπικά από τότε που επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς, το 2002, με αποδοχή από αρκετό κόσμο ενώ εγώ θεωρούσα πως κανείς ΑΕΚτζής δεν θα δεχόταν να ξαναπεράσει ούτε έξω από το γήπεδο έπαψε, για να μην στεναχωριέμαι άδικα, να αποτελεί κριτήριο μου για τον οποιονδήποτε το αν πήγε σε άλλη ομάδα από την ΑΕΚ ή διάλεξε άλλη πριν το καλοκαίρι του 2013. Και ο Κωστάκης ο Μανωλάς όταν γυρίσει κάποια στιγμή πάλι δεν θα ανοίξει μύτη και γράψτε το που το λέω. Φυσικά ο Κατσουράνης είχε πολύ καλύτερη στάση απέναντι στην ΑΕΚ από πάρα πολλούς που έφυγαν και θα ήταν τουλάχιστον άδικο να του κλείσει η πόρτα λόγω μειωμένης... ΑΕΚοφροσύνης. Σε ότι αφορά αυτούς που φεύγουν και μας πληγώνουν ελπίζω η νοοτροπία να αλλάξει και όποιος γύρισε την πλάτη στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη να βρίσκει για πάντα την πόρτα κλειστή όπως έγινε με τον Φούντα π.χ. Να φτιαχτούν έστω και τώρα νέες αρχές, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά ο επόμενος που θα θέλει να πάει αλλού. Δεν πιστεύω λοιπόν πως το ότι πήγε στον ΠΑΟ ή στον ΠΑΟΚ έπαιξε ρολο στο να μην γυρίσει στην ΑΕΚ, ο Κατσουράνης. Από την άλλη βέβαια είναι λίγο εκνευριστική η προσπάθεια που έγινε να γυρίσει ως ο απόλυτος... ΑΕΚτζής. Ειπαμε... Ιδίως αυτό που κυκλοφόρησε το ότι ερχόταν για έξι μήνες και χωρίς λεφτά εκτός των άλλων είναι και υποτιμητικό για τον ίδιο αφού φάνηκε σαν να μην μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ ούτε... τσάμπα. Χθες τέλος πάντων ο ίδιος έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Υπέγραψε για ενάμιση χρόνο, με οψιόν και για τις δύο πλευρές το καλοκαίρι, και δήλωσε πως ο Ατρόμητος ήταν η πρώτη του επιλογή από την αρχή. Η καλύτερη επιλογή. Αρα μάλλον έστειλε τον Λύμπε ως μάνατζερ του στον Μελισσανίδη για να δει τι θα μπορούσε να πάρει καλύτερο και τελικά πήγε στην πρώτη του επιλογή. Κι εγώ από την πλευρά μου ελπίζω να αποδειχτεί η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ, πολύ καλύτερη από αυτόν που ποτέ δεν ήταν πρώτη επιλογή για Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Μπράνκο. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και την Κυριακή πάρτε μαζί και την οικογένεια και πάμε στη Βασίλισσα μας. Στο ΟΑΚΑ στις 5 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002