Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ήταν ένα παιχνίδι που η λογική έλεγε πως θα είναι δύσκολο και τελικά αποδείχτηκε δυσκολότατο. Δεν το λέω κατόπιν εορτής αλλά από την ημέρα που επισημοποιήθηκε πως το παιχνίδι θα γινόταν στο γήπεδο που έγινε. Όχι ότι έφταιγε το γήπεδο απλά ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Και μόνο το 7-0 της προηγούμενης Κυριακής και η παράδοση που έχει η ΑΕΚ να την πατάει μετά από τέτοιες εμφανίσεις και νίκες, μιλάμε για την καλύτερη εμφάνιση στις κατηγορίες της... δυστυχίας, έφτανε για την ανησυχία. Ήρθαν και άλλες παράμετροι λοιπόν και το παιχνίδι φώναζε πως είναι επικίνδυνο. Αν κρίνω πάντως από την εικόνα ιδίως του πρώτου ημιχρόνου η φωνή δεν... ακούστηκε.
@ Aπό την πλευρά της η Ερμιονίδα φάνηκε πως ήξερα καλά τον λόγο που ήθελε να γίνει το παιχνίδι στο δικό της γήπεδο. Eνα γήπεδο πολύ δύσκολο που το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα που το ήξερε καλά στο 100% παίζοντας όπως πρέπει να παίζει οποιαδήποτε ομάδα αυτού του επιπέδου θέλει να ελπίζει πως μπορεί να πάρει βαθμό σε αγώνα με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει ΠΑΝΤΑ την υποχρέωση να κάνει το παιχνίδι και να το φέρνει στα μέτρα της. Δεν το έκανε χθες σε κανένα διάστημα του αγώνα και έτσι ήταν φυσιολογική η εξέλιξη του παιχνιδιού.
@ Σαφώς και θα μπορούσε να νικήσει η ΑΕΚ. Η ανατροπή στο 5' είναι μέσα στην περιοχή. Με ένα γκολ από πέναλτι σε αυτό το σημείο το παιχνίδι ακόμη και σε αυτό το γηπεδο με μέτρια ΑΕΚ είχε τελειώσει. Αλλά δεν μπορείς να μείνεις σε αυτό γιατί καλώς ή κακώς είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο διαιτητής χωρίς να είναι καλός πιστεύω πως δεν είχε κακή πρόθεση. Επίσης μεγάλη απώλεια για την ΑΕΚ ήταν ο Μπαρμπόσα που τον έφαγε αυτός ο αντιποδοσφαιρικός δεξιός μπακ που μετά τιμωρήθηκε από τον Μάνταλο στην... καλύτερη ενέργεια του ηγέτη της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Με τον Μπαρμπόσα έξω, με τον Μπακάκη να δείχνει με την... απουσία του πόσο πολύτιμος είναι στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδα και με μέτριο Μάνταλο είναι φυσιολογικό σε μεγάλο βαθμό αυτό που είδαμε χθες. Μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά έτσι είναι. Κάποιοι παίκτες στην ΑΕΚ κάνουν την διαφορά και κάποιοι απλά δεν την κάνουν.
@ Για τον Δέλλα χθες το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη αγωνιστικά αλλά και πνευματικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πράγμα που για μένα έχει πάντα κύριο υπεύθυνο τον προπονητή όταν συμβαίνει. Όπως και το αντίθετο βέβαια. Από εκεί και πέρα η εντεκάδα ήταν η πιο λογική και παρότι ο Γεωργέας δεν πήγε καλά και αυτή η επιλογή ήταν η πιο νορμάλ για την θέση του Μπακάκη. Βέβαια βλέποντας τον αγωνιστικό χώρο και τον τρόπο που έπαιζαν οι αντίπαλοι ίσως θα έπρεπε να μπει νωρίτερα ο Φάγε αφού έχει ύψος και δύναμη, δύο στοιχεία που ταίριαζαν χθες πολύ στο παιχνίδι. Επίσης δεν είναι... κακό κάποια στιγμή να ξεκινήσει και ο Ζόριτς βασικός. Οποτε μπαίνει το παιδί η ομάδα ζωηρεύει. Ίσως να μπορεί να το κάνει από την αρχή. Δεν λέω για χθες. Για το άμεσο μέλλον.
@ Τέλος να πω στον Πλατέλλα πως είναι καλύτερο να πάρει το πέναλτι, κι ας βάλει άλλος το γκολ, παρά να προσπαθήσει να το βάλει ο ίδιος έχοντας χάσει την ισορροπία του όπως έκανε χθες. Δεν είναι ντροπή να νικήσει με πέναλτι αν είναι. Κι αυτό ήταν. Γενικά ο Πλατέλλας πρέπει λίγο να επιστρέψει στα βασικά και κυρίως σε αυτό που μας λέγανε όταν ήμασταν μικροί, ότι δηλαδή σημασία έχει να βάλει το γκολ η ομάδα για αυτό παντα έχουμε στο μυαλό μας να βρούμε αυτόν που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το βάλει. Αυτά Σε κάθε περίπτωση η πρώτη απώλεια είναι πικρή. Αλλά δεν ειναι και καταστροφή. Έρχονται δύο ματς άμεσα. Έξι βαθμοί και καλή μπάλα. Μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002