Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλό είναι μετά από τις νίκες να γίνεσαι λίγο... σπαστικός. Ας γίνω λίγο λοιπόν αφού όλα πάνε τέλεια και η ΑΕΚ έχει κάνει ακριβώς το ξεκίνημα που ήθελε και που έπρεπε να κάνει. Πέντε νίκες με αντιπάλους που θα είναι από την μέση και πάνω στην βαθμολογία και υποψήφιες για να μπουν στα πλέι οφ της ανόδου μαζί με την ΑΕΚ. Πέντε νίκες που εξασφάλισαν και τυπικά την πρώτη θέση στην τελική βαθμολογία, που ήταν δεδομένη από... πέρυσι, αλλά δίνουν και αέρα για την τελική διαφορά στη βαθμολογία που θα καθορίσει πως θα ξεκινήσουν οι ομάδες στα πλέι οφ και που στην ουσία είναι ο βασικός στόχος της ΑΕΚ. Ολα πάνε καλά λοιπόν και καλύτερα από πέρυσι που τέτοια εποχή ο προβληματισμός ήταν πολύ μεγαλύτερος. Ομως η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ μπορεί και πρέπει να παίξει καλύτερα. Αδυναμίες έχουν φανεί ήδη σε όλα τα στιλ παιχνιδιού εκτός από το ματς της πρώτης αγωνιστικής που η ΑΕΚ δεν μάσησε στο πολύ σκληρό παιχνίδι του Αιγίου, με την ανοχή του διαιτητή, και αντεπεξήλθε στις ανάγκες εκείνου του αγώνα παίζοντας πολύ καλά για αυτό που μπορούσε με δεδομένες τις συνθήκες. Από εκεί και πέρα τόσο απέναντι σε κλειστές άμυνες όσο και στην Πάτρα που είχε άπλετο χώρο για κόντρα επιθέσεις έδειξε πως έχει ελλείψεις. Και σε παραγωγή παιχνιδιού αλλά και σε μονάδες.
@ Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θέλει τώρα ένα αμυντικό - κεντρικό χαφ και πλέον είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να μπει στην ομάδα ένα σέντερ φορ. Ακόμη πιο σίγουρο είναι πως οι παίκτες αυτοί πρέπει να είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες. Τόσο καλύτεροι που να θέτουν υποψηφιότητα για να είναι βασικοί στην ομάδα που του χρόνου θα πάει για να πάρει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα είναι βέβαιο πως και δεξί εξτρέμ αν έρθει σε αυτή την λογική σχετικά εύκολα θα μπει στην εντεκάδα αλλά ίσως είναι πρόωρο κάτι τέτοιο και πιθανόν είναι καλύτερο να δούμε τι μπορούν να κάνουν μέχρι το τέλος ο Πλατέλλας, ο Ντούνης αλλά και ο Αραβίδης που, αν έρθει με μεταγραφή σέντερ φορ, θα πάει δεδομένα στα πλάγια. Για να ξέρουμε και ποιοι θα μείνουν για του χρόνου. Η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση λοιπόν, στις θέσεις που έψαξε, χωρίς όμως μεγάλη ζέση, και στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Από εκεί και πέρα σίγουρα στα ματς που έρχονται μπορεί να πάρει κάποια περισσότερα λεπτά συμμετοχής και ο Φαγέ που είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Β Εθνική που δεν νομίζω πως είναι τόσο κατώτερος από Ανάκογου και Ρόβα σε μια θέση που είναι εμφανές πως κάτι λείπει. Και εκτός των άλλων είναι και σε μια ηλικία που δείχνει που αν η ΑΕΚ καταφέρει να τον αναδείξει θα κερδίσει παίκτη με μέλλον και αξία μεταπώλησης.
@ Σε ότι αφορά την παραγωγή παιχνιδιού είναι δεδομένο πως αν δεν υπήρχε η τεράστια βελτίωση, σε σχέση με πέρυσι, στην αξιοποίηση στημένων φάσεων η ΑΕΚ θα είχε μεγάλο πρόβλημα. Ομως το ότι αξιοποιεί τα στημένα η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καλό και μακάρι να είναι έτσι και καλύτερα στο μέλλον. Στην παραγωγή παιχνιδιού νομίζω πως η κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά με ενίσχυση στον άξονα με έναν παίκτη που να μπορεί να ξεκινάει σωστά το παιχνίδι από πίσω και βέβαια με έναν φορ που να γεμίζει την περιοχή και να δίνει επιλογές στους συμπαίκτες του. Από εκεί και πέρα βέβαια είναι θέμα δουλειάς. Ποιοτικής και στοχευμένης.  Ο πήχης είναι πάντα ψηλά. Μην ξεχνάμε πως από αυτή την ομάδα πρέπει να μπει η βάση για μια ομάδα πρωταθλήτρια την επόμενη σεζόν. Οπως είπε και ο Δέλλας ο εφησυχασμός απαγορεύεται. Ακόμη τίποτα δεν έχει γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002