Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ακόμη είναι νωπή η... εμπειρία του Κρανιδίου και έφτασε κιόλας το επόμενο ματς. Αυτά είναι τα καλά όταν παίζεις μεσοβδόμαδα, πράγμα που δυστυχώς το έχουμε ξεχάσει σχεδόν τα 3 τελευταία χρόνια παρά μόνο σε κάτι εμβόλιμες αγωνιστικές σαν κι αυτή και φέτος, τουλάχιστον, και στο κύπελλο. Είναι καλό μετά την γκέλα να παίζεις γρήγορα και σήμερα λοιπόν είναι η ευκαιρία για να αλλάξει η τελευταία εντύπωση. Ο Μπακάκης και ο Μπαρμπόσα, τα δυο από τα τρία πρώτα βιολιά της επιθετικής λειτουργίας, λείπουν και όπως όλα δείχνουν οι αλλαγές τους δεν θα είναι οι μοναδικές. Θα δούμε μια διαφορετική ΑΕΚ σήμερα κι αν επιβεβαιωθεί η τελευταία δοκιμή τότε παιδιά όπως ο Φαγέ και ο Σαρρής θα πάρουν την πρώτη ευκαιρία τους. Γράφω την πρώτη γιατί πιστεύω πως με μια φορά δεν μπορείς να κρίνεις και ουτε μπορούμε να περιμένουμε να πάρει π.χ. ο Φαγέ σήμερα την ομάδα πάνω του. Απλά θα τον δούμε και άποψη μου είναι πως μπορούσαμε να τον δούμε και νωρίτερα στην εντεκάδα της ΑΕΚ αφού δεδομένα ο Ανάκογλου δεν μας έβγαλε και τα μάτια μέχρι τώρα. Ιδια θέση, άλλα χαρακτηριστικά. Να δούμε πως θα ταιριάξει με τον Κορδέρο που τουλάχιστον για φέτος, εκτός αν γίνει κανένα μεγάλο μπαμ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ειναι αναντικατάστατος. Αλλά τονίζω πως με ένα παιχνίδι μόνο δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα όχι για τον Φαγε αλλά για κανένα παίκτη που έφτασαν τα... Χριστούγεννα για να πάρει την πρώτη ολοκληρωμένη ευκαιρία. Το... παράκανα ίσως λιγο με τον Φαγέ αλλά είναι ένας παίκτης που πιστεύω πως μπορεί να έχει εξέλιξη. Έχει προσόντα, είναι νέος και έχει παίξει δύο γεμάτες χρονιές στην Β Εθνική. Και στο κάτω κάτω πως θα μάθουμε αν δεν τον δούμε.

@ Μια και είπαμε για μεταγραφές... Ο Αλεξάντρο μπήκε στην... αναμονή κι αυτό δείχνει πως μάλλον υπάρχει κάτι άλλο για την θεση του. Με πιο ευνοϊκές παραμέτρους που να μην πιάνει θέση μη κοινοτικού για παράδειγμα. Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως ο παίκτης έχει τελειώσει. Και με την ευκαιρία να πω την άποψη μου τώρα που είναι λιγότερο σίγουρος από όσο ήταν την Παρασκευή. Με αυτά που είδα και διάβασα πιστεύω πως δεν είναι καθόλου κακή περίπτωση. Ξέρω το παρελθόν του αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πως όταν ο άνθρωπος κάνει ένα λάθος αυτό το λάθος θα τον χαρακτηρίζει για πάντα. Ως σέντερ φορ έχει πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και θεωρώ πως με αυτά που έχει κάνει τα δύο τελευταία χρόνια έχει πετύχει καμ μπακ και σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Ανεξάρτητα λοιπόν αν αποκτηθεί τελικά, που οι πιθανότητες είναι λίγες, θεωρώ πως είναι καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή και μπορεί να είναι ένα ρίσκο που θα βγει. Για να δούμε. Περιμένουμε κινήσεις. Και θα γίνουν...

@ Αγωνιστική μέρα σήμερα σε όλες τις κατηγορίες. Και δεν πρέπει ποιοι κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο. Αυτοί που θα έπρεπε να είναι ήδη σπίτια τους και να περιμένουν τις δίκες τους. Αυτοί που έχουν κάνει κάποια από αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω...
"Οι διώξεις είναι προσωποποιημένες, και βασίζονται στις εξής κατηγορίες: συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ηθική αυτουργία ως προς την εγκληματική οργάνωση. Απάτη κατά συναυτουργία και κατ'  εξακολούθηση συνήθεια και επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, καθώς και ηθική αυτουργία με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος κατ' επάγγελμα και συνήθεια. Στα αδικήματα συγκαταλέγεται και αυτό της δωροδοκίας - δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές δραστηριότητες σε βαθμό πλημμελήματος.
Την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης φέρουν συνολικά 7 από τα 16 εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Στο πόρισμα αναμένεται το πως η εγκληματική οργάνωση έστηνε ματς, όριζε συγκεκριμένους διαιτητές - εξαπατώντας ασφαλώς τον φίλαθλο κόσμο-, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ τονίζονται ιδιαίτερα οι συνέπειες της χειραγώγησης, με ομάδες που υποβιβάζονται χάνοντας τεράστια ποσά και άλλες που αντιθέτως αποκομίζουν τεράστια κέρδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002