Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μεγάλη ηρεμία την επόμενη μέρα της πρώτης γκελας. Καμία σχέση με πέρυσι που παραλίγο να τελειώσει το όνειρο... Δέλλα πριν αρχίσει. Την τρίτη αγωνιστική. Θα κοιμόμασταν με Τράι και θα ξυπνάγαμε με... Σάκη. Αν θέλετε τι γνώμη μου ευτυχώς που δεν έγινε αυτό τότε. Δεν αλλάζω γνώμη ακόμη κι αν ο Δέλλας δεν καταφέρει να φτάσει στην κανονική κατηγορία της ΑΕΚ. Ακόμη κι αν δεν βγάλει την φετινή σεζόν. Εκτός του ότι δεν έχω σε καμία υπόληψη κάποιον άλλο Έλληνα προπονητή και βέβαια και τον Σάκη, για επίπεδο ΑΕΚ πάντα, είναι σίγουρο πως αν φύγει ο Δέλλας αύριο ή το καλοκαίρι ή σε δυο μήνες θα ξέρουμε σίγουρα γιατί έφυγε και θα έχει δείξει σε μεγάλο βαθμό τι μπορεί να κάνει. Και τι δεν μπορεί... Οπότε αν χαθεί το στοίχημα θα ξέρουμε γιατί το έχασε. Και κατά την γνώμη μου θα ξέρουμε και τι θα ψάχνουμε. Επίσης αν τα καταφέρει και συνεχίσει και την επόμενη σεζόν τότε το ρίσκο μετά από δυο χρόνια ¨δοκιμής" θα είναι πολύ μικρότερο. Για να δούμε. Μέρα με την ημέρα κρίνονται όλοι στο ποδόσφαιρο. Και ευτυχώς αύριο έχει πάλι αγώνα.
@ Με συντριπτικό ποσοστό ανακηρύχθηκε καλύτερη ομάδα της χρονιάς που τελειώνει η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Η Εθνική του Φερνάντο και όλων των παιδιών. Η Εθνική που μας έκανε υπερήφανους και μας ξενύχτησε στη Βραζιλία... Η Εθνική που μας έκανε να μην κοιμηθούμε το βράδυ από την στεναχώρια μας επειδή για ένα πέναλτι έμεινε έξω από τους 8 του κόσμου. Η ομάδα ΜΑΣ. Πόσο ντροπή θα έπρεπε να νιώθουν χθες το βράδυ αυτοί οι άθλιοι που διέλυσαν την ομάδα όλων των Ελλήνων, την περηφάνια μας, σε λίγους μήνες. Μόνο ο Ρανιέρι κέρδισε ή μάλλον θα κερδίσει 750.000 ευρώ από αυτές που δεν περισσεύουν από τον Ελληνικό λαό για να... φύγει. Και τον υπεύθυνο για όλα αυτά, για τον διασυρμό και την οικονομική καταστροφή το μόνο που τον απασχολεί είναι να διαρρέει με κάθε ευκαιρία στον ξεμωραμένο σιχαμερό ότι δεν παραιτείται με τίποτα. Αυτός είναι ο μεγάλος καημός. Μην χαθεί το... κελεπούρι. Μην χαθεί ο ξεδιάντροπος που η δικής του κατασκευής Εθνική Ελλάδος ξέπεσε κάτω κι από του... Τριβέλλα με τις πιτζάμες του. Μένουν εδώ. Συνεχίζουν το αίσχος τους. Μόνο η τεράστια καταστροφή που προκάλεσαν οι επιλογές τους στην Εθνική Ελλάδος σε χρόνο ρεκόρ θα Αρκούσαν σε... κανονικούς ανθρώπους για να αποτελέσουν παρελθόν για λόγους ευθιξίας. Αλλά για αυτούς είναι απλά άλλη μια μέρα στην δουλειά. Ποια δουλειά; Αυτή που οδήγησε κάποιους στις παρακάτω κατηγορίες. Και τα χειρότερα για αυτούς έρχονται. Χθες ένας φίλος μου έκανε παράπονο επειδή δεν έβαλα στο τέλος του κειμένου για το Χ στο Κρανίδι το γνωστό κείμενο. Ζητώ συγνώμη και συνεχίζω. Σαν... μοναχικός γραφικός. Κι ένας να θυμηθεί τι κατηγορίες υπάρχουν για ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ακόμη, στελέχη της ΕΠΟ και της ΚΕΔ εγώ είμαι ευχαριστημένος. Οι κατηγορίες βέβαια είναι και για πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Η μεγάλη πρόκληση είναι πως ακοή υπάρχουν αυτοί που συμμετείχαν σε όλα αυτά. Διαβάστε:
"Οι διώξεις είναι προσωποποιημένες, και βασίζονται στις εξής κατηγορίες: συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ηθική αυτουργία ως προς την εγκληματική οργάνωση. Απάτη κατά συναυτουργία και κατ'  εξακολούθηση συνήθεια και επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, καθώς και ηθική αυτουργία με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος κατ' επάγγελμα και συνήθεια. Στα αδικήματα συγκαταλέγεται και αυτό της δωροδοκίας - δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές δραστηριότητες σε βαθμό πλημμελήματος.
Την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης φέρουν συνολικά 7 από τα 16 εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Στο πόρισμα αναμένεται το πως η εγκληματική οργάνωση έστηνε ματς, όριζε συγκεκριμένους διαιτητές - εξαπατώντας ασφαλώς τον φίλαθλο κόσμο-, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ τονίζονται ιδιαίτερα οι συνέπειες της χειραγώγησης, με ομάδες που υποβιβάζονται χάνοντας τεράστια ποσά και άλλες που αντιθέτως αποκομίζουν τεράστια κέρδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002