Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για το αυτοδιοίκητο, που δεν επηρεάζεται αν η Ελληνική δικαιοσύνη στείλει στη φυλακή τους αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης!

ΗΠόρτο, η διαχρονική ελπίδα όλων μας ότι κι εμείς μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη έκανε πάλι χθες το θαύμα της. Ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρει να κρατήσει το 3-1 στο Μόναχο έδειξε για άλλη μια φορά πως το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό άθλημα όπου μπορεί κάθε προγνωστικό να ανατραπεί. Κι αν είχε αποβληθεί και ο Νόιερ όπως προβλέπει ο κανονισμός τότε μπορεί να μιλάγαμε για άλλο σκορ. 

Παρεμπιπτόντως είναι βέβαιο πως κάπου θα δούμε το σχόλιο φίλου του Ολυμπιακού που θα αναρωτιέται τι θα γινόταν αν ήταν στη θέση του Γερμανού γκολκίπερ ο… Ρομπέρτο και ο διαιτητής δεν του έδινε κόκκινη σε αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Θα γινόταν ότι συνήθως. Ολοι οι υπόλοιποι θα λέγαμε το αυτονόητο, όπως το λέμε και για το Πόρτο - Μπάγερν και ο διαιτητής θα γινόταν… διεθνής. Απλά πράγματα. Και βέβαια το μεγάλο της μυστικό παραμένει ο πρόεδρος της και το εκπληκτικό τμήμα σκάουτινγκ που αν είχα δική μου ομάδα θα έδινα όσο όσο για να το αντιγράψω. 

Μπράβο στην Πόρτο λοιπόν που παρά την ανανέωση που της κοστίζει το πρωτάθλημα Πορτογαλίας για δεύτερη χρονιά δείχνει πως η φανέλα με τα δύο Τσάμπιονς Λιγκ ή κύπελλα Πρωταθλητριών παραμένει βαριά. Οπως παραμένει ακόμη ελαφριά η φανέλα της Παρί παρά τα εκατομμύρια, το μυθικό μπάτζετ και το ρόστερ που λίγες ομάδες έχουν στην Ευρώπη. Βέβαια όπως ειπε κι ένας φιλος κι η Τσέλσι έχει ελαφριά φανέλα αλλά και κύπελλο πήρε και σε ημιτελικά είχε φτάσει. Σαφώς αλλά δεν έχτισε την Τσέλσι ο… Μπλαν. Την έχτισε ο Μουρίνιο.

Και μια και μιλάμε για Ευρώπη ας πάμε στην αναμενόμενη, για όσους γνωρίζουν τα βασικά απάντηση, των FIFA-UEFA στις προτάσεις Κοντονή για το αθλητικό νομοσχέδιο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει δικούς της κανόνες στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί αβάντα στη διαφθορά που έχει καταστρέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και σύντομα θα κάτσει στο εδώλιο.

Οι FIFA-UEFA δεν θέλουν την διαφθορά, δεν θέλουν πρωταθλήματα του ενός, δεν θέλουν παράγοντες - όργανα του ισχυρού και διαιτητές - καμικάζι και βέβαια σέβονται την δικαιοσύνη κάθε κράτους που μπορεί να φυλακίσει όποιον αποδεδειγμένα έχει παρανομήσει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Και όχι μόνο αυτό αλλά η ιστορία έχει δείξει πως η UEFA δεν διστάζει να τιμωρήσει με αποκλεισμό από τις δικές της διοργανώσεις ομάδες που έχουν παρανομήσει σε εγχώρια πρωταθλήματα. Είναι δεδομένο πως το ίδιο θα πράξει όταν, με το καλό, μιλήσει η Ελληνική δικαιοσύνη, και σε αθλητικό επίπεδο, για την τεράστια υπόθεση της διαφθοράς με τον πρόεδρο μεγάλης ομάδας Α Εθνικής και των… υπαλλήλων του.

Ο Κοντονής πρέπει να δει ως συμμάχους τις διεθνείς ομοσπονδίες αλλιώς κινδυνεύει να γραφικοποιηθεί και να ρίξει άθελα νερό στο μύλο των… διεφθαρμένων και των διαφθορέων. Και βέβαια υπάρχει μεγάλος κίνδυνος από το νομοσχέδιο του να μείνουν σαν διατάξεις αυτές που λογοκρίνουν με απειλή προστίμων τον τύπο και το ιδιώνυμο για τους οπαδούς και να εξαφανιστούν, για να μην γίνουμε ποδοσφαιρικό… Σουδάν, οι άλλες που καταργούν ουσιαστικά το αυτοδιοίκητο. Επαναλαμβάνω πως το αυτοδιοίκητο δεν ειναι… κακή λέξη. Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε γιατί κάποιοι απατεώνες το χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν κυρίως για λόγους εντύπωσεων και τρομοκρατίας. 

Μια χαρά μπορούν να μπουν φυλακή τα λαμόγια και να τιμωρηθούν ομάδες όπως προβλέπει ο κανονισμός αν ο πρόεδρος τους ειναι επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης χωρίς να πειραχτεί καθόλου το αυτοδιοίκητο που χρειάζεται γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα σε όλο τον κόσμο και πρέπει να έχει κανόνες. Εχει καλές προθέσεις ο Κοντονής αλλά πρέπει να προσέξει. Η αποφασιστικότητα από την γραφικότητα κάποιες φόρες χωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή. Και σίγουρα αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα ψάχνουν τρόπο να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002