Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

H XΡONIA ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..!! ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ

Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα, αφού υπάρχουν μπροστά μας οι αγώνες διαβάθμισης για την άνοδο στη Superleague, αλλά θεωρώ ότι η υπόθεση άνοδος τελείωσε. Με δέκα βαθμούς διαφορά από την τρίτη θέση των πλέι οφ και κυρίως με την εικόνα της ΑΕΚ μέχρι τώρα στη σεζόν 2014-15, δεν πιστεύω ότι υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που να αμφισβητεί ότι η Ένωση θα παίζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη μεγάλη κατηγορία. Από όλα αυτά που έχει καταφέρει μέχρι τώρα η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπορούμε να βρούμε σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά οφέλη που θα είναι η… κληρονομιά της για τα δύσκολα, αλλά και πολύ όμορφα, που έρχονται.
Ας «ακτινογραφήσουμε» τα σημαντικότερα για να καταλάβουμε και ποιο είναι το. κάδρο της επόμενης μέρας.
Προπονητής: Φανταστείτε στο τέλος της περσινής σεζόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συν αυτώ να έκριναν ως αποτυχημένο τον Τραϊανό Δέλλα και να υπέκυπταν σε μία κατάσταση που είχε δημιουργηθεί εναντίον του από μερίδα του κόσμου, αλλά και μερίδα του Τύπου. Ο τεχνικός της ομάδας θα. εξοστρακιζόταν χωρίς ουσιαστικό λόγιο και αιτία. Ευτυχώς όμως αυτοί που αποφάσιζαν είχαν γνώση όλων των παραμέτρων της περσινής αγωνιστικής περιόδου και έκριναν ότι έπρεπε να είναι και πάλι αυτός στον πάγκο της ομάδας. Και φέτος δικαιώθηκαν και ο ίδιος ο Δέλλας δικαίωσε τη δουλειά και την ποιότητά του.
Νοοτροπία νικητή: Θεωρείτε ότι μία αήττητη σεζόν στη Football League δεν είναι ικανή να σπείρει στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» τον σπόρο της ανταγωνιστικότητας σε υψηλότερο επίπεδο; Λάθος! Σε όλη τη σεζόν μέχρι τώρα η ΑΕΚ απέδειξε ότι αυτό το. έχτισε σιγά-σιγά και τώρα μπορεί να απολαμβάνει τους. καρπούς. Και το έδειξε στην ευκολία που κέρδισε τα περισσότερα ματς, ειδικά στον β’ γύρο, αλλά και στα ματς που βρήκε μπροστά της ομάδες Superleague. Μία ήττα κι αυτή στο 89′ από τον Ολυμπιακό, κι ενώ στο πρώτο ματς έχει υποκλιθεί όλη η Ελλάδα για την ανωτερότητά της στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ρόστερ επόμενης χρονιάς: Να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η 11άδα της Ένωσης που θα αρχίσει την επόμενη σεζόν θα είναι αλλαγμένη σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου. Την ίδια ώρα όμως το ρόστερ της θα παραμείνει ίδιο κατά ένα πολύ σημαντικό ποσοστό. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που ίσως δεν πάρουν φανέλα βασικού, αλλά θα αποτελούν πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις.
Εμπιστοσύνη του κόσμου: Πέρσι τέτοιο καιρό η ΑΕΚ έπαιρνε άνοδο, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, αλλά ο κόσμος δεν ήταν ικανοποιημένος. Φέτος η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και η ποιότητα που βγάζει έχεις σταθεί η αιτία να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την κερκίδα. Οι φίλοι της είναι πολύ ικανοποιημένοι με αυτό που βλέπουν, αλλά και αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον. Και μιλάμε για μία σεζόν που έρχεται και εμπεριέχει μεγάλες απαιτήσεις. Οι φίλοι της θέλουν να τη δουν ψηλά από την πρώτη -κιόλας- χρονιά της επιστροφής της εκεί που ανήκει και πιστεύουν ότι έχουν μπει οι βάσεις για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002