Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Τελείωσε λοιπόν... Κι αν δεν υπήρχε το πρωτοφανές, να μην ανεβαίνει δηλαδή ούτε ο πρώτος απευθείας λες και είναι μπάσκετ, η ΑΕΚ θα έχτιζε από σήμερα την ομάδα για το πρωτάθλημα που πάντα έπαιζε και ΠΑΝΤΑ θα παίζει. Υπάρχει λοιπόν η διαδικασία των πλέι οφ οπου η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει τρεις ήττες (!) μέχρι οι αντίπαλοι να αρχίζουν να την απειλούν και αν κάποια άλλη ομάδα κάνει ταυτόχρονα τρεις νίκες. Δεν τίθεται θέμα. Όπως είχαμε πει από τον Μάιο του 2013 η ΑΕΚ ανέβηκε από την ημέρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε μπροστά για την αντεπίθεση και την μεγάλη επιστροφή. Απλά για τεχνικούς λόγους θα έπρεπε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι του 2015 για το τυπικό. Πλησιάζει αυτό το ευλογημένο καλοκαίρι. Ερχόμαστε...
@ Το πρωτάθλημα τελείωσε λοιπόν με δύο ισοπαλίες και μόνο νίκες. Καμία σχέση με πέρυσι όχι μόνο σε αποτελέσματα αλλά και σε εικόνα ομάδας. Σαφώς και φέτος το υλικό είναι πολύ ανώτερο όμως και οι αντίπαλοι είναι κανονικοί επαγγελματίες και όχι ερασιτέχνες με δεύτερες δουλειές. Αν μπορούμε να κάνουμε έναν πρώτο απολογισμό σήμερα παρότι τα θεωρητικά πιο δύσκολα ματς είναι αυτά που έρχονται στα πλέι οφ των 10 αγώνων είναι δεδομένο πως η ομάδα φέτος έβαλε βάσεις. Εχει κερδίσει παίκτες που μπορούν να είναι ακόμη και βασικοί σε ρόστερ πρωταθλητισμού, έχει σίγουρα παίκτες 18αδας αλλά το κυριότερο είναι πως έχει αποκτήσει ήδη ένα στιλ παιχνιδιού. Ένα στιλ που της ταιριάζει και που δεν θα χρειαστεί να το αλλάξει την επόμενη σεζόν. Θα πρέπει βέβαια να το εμπλουτίσει με ποιότητα αφού οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Την ταυτότητα της όμως την έχει αποκτήσει. Μια ομάδα που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ψάχνει το γκολ χωρίς όμως να είναι ομάδα του "όσα πάνε κι όσα έρθουν". Με υπομονή που όμως δεν γίνεται βαρετή όπως γινόταν πέρυσι και με πάρα πολλούς παίκτες να συμμετέχουν στο επιθετικό κομμάτι αλλά να κάνουν και την δουλειά τους στα μετόπισθεν. Όλα αυτά είναι κυρίως δουλειά του Δέλλα. Και βέβαια πολύ καλύτερη φέτος είναι η φυσική κατάσταση της ομάδας όπου με... γυμνό μάτι δικαιώνονται οι αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι στο τεχνικό τιμ. Και εκτός του ότι είχε και έχει πολύ πιο γυμνασμένη ομάδα έχει ευνοηθεί και σε άλλα πράγματα όπως και ο ίδιος θα έχει καταλάβει.
@ Το πιο σημαντικό κέρδος λοιπόν της σεζόν είναι μέχρι στιγμής ο Δέλλας. Γιατί αντίθετα με πέρυσι τέτοια εποχή πατάει πολύ γερά χάρη στη δουλειά που έχει κάνει και την ομάδα που έχει φτιάξει και είναι πολύ κοντά στην μεγάλη επιτυχία να κάνει πραγματικότητα το πλάνο του καλοκαιριού του 2013 και να είναι ο προπονητής της ΑΕΚ στην μεγάλη επιστροφή και με απαιτήσεις πρωταθλητισμού. Βέβαια η τελική απόφαση θα παρθεί μετά το τέλος και των πλέι οφ όμως θα πρέπει να γίνουν τρελά πράγματα για να αλλάξει κάτι. Άλλωστε και ο ίδιος ο Δέλλας δηλώνοντας χθες πως αυτός θα αποφασίσει για όλα, για το ποιοι θα μείνουν, θα φύγουν και θα δοθούν δανεικοί δείχνει πως έχει πάρει τα μηνύματα. Αυτό λέει και η λογική. Σαφώς και χρειάζεται κι άλλη βελτίωση, σαφώς και δεν τα κάνει όλα σωστά όμως η φετινή πρόοδος και βέβαια τα αποτελέσματα που πάντα είναι το οξυγόνο του προπονητή δίκαια τον κρατούν στη θέση του. Και έχει ο Θεός. Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι δεν είναι και για πολλά. Χαίρομαι που ο Κρισάντους δείχνει πως αν μη τι άλλο ήταν πολύ βιαστικές και άδικες οι αρχικές κρίσεις. Με την χθεσινή του απόδοση δίνει υποσχέσεις για πολλά γκολ στα πλέι οφ και βέβαια δικαιολογημένα θα έχει θέση βασικού στα επόμενα ματς. Αυτά. Ήταν υπέροχα χθες στον τόπο του θριάμβου. Όλοι μαζί. Μια γροθιά, μια οικογένεια. Με μια ομάδα που μας κάνει περήφανους. Βασίλισσα ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002