Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Απριλίου 03, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Τελικά το ερώτημα " θα παίξει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός;" για να πάρει και τα... 30 εκατομμύρια με τα αυξημένα οικονομικά μπόνους της επόμενης σεζόν φαίνεται πως απασχόλησε πολύ κόσμο χθες. Και όσο βγαίνουν περισσότερα στοιχεία και βέβαια τα ονόματα, με εισαγγελική άδεια από την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, είναι βέβαιο πως θα απασχολήσει το απλό αυτό ερώτημα περισσότερο. Ιδίως αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ, που βέβαια τεκμηριώνονταν με έγγραφα, για την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης. Διάβασα πολλά σχόλια και βέβαια πολλοί ήταν και φίλοι του Ολυμπιακού που θεώρησαν πως οι υποθέσεις Φενέρ και Μέταλιστ ειναι άσχετες γιατί εκεί είχαμε στημένα παιχνίδια. Πράγματι. Στην ουσία τους οι υποθέσεις είναι διαφορετικές. Μα εγώ δεν έγραψα πουθενά πως ο Ολυμπιακός ή κάποιος παράγοντας του κατηγορείται για στήσιμο αγώνα. Όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει εμπλοκή σε διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Σύντομα θα μάθουμε από τον αρμόδιο ανακριτή διαφθοράς που έκτος από την θαυμάσια φήμη που τον ακολουθεί έχει ψάξει και πάρα πολύ καλά την υπόθεση. Για παράδειγμα έχει... δει με τα μάτια του ολόκληρα τα παιχνίδια που του έχουν επισημάνει διάφοροι μάρτυρες ως ύποπτα για να κρίνει ο ίδιος παίκτες αλλά και διαιτητές. Κι αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα για το τι έχει κάνει.
@Αν λοιπόν προκύψει εμπλοκή του Ολυμπιακού ή άλλης ομάδας τότε είναι βέβαιο πως δεν θα περάσει απαρατήρητο από την ΟΥΕΦΑ. Μπορεί οι περιπτώσεις Φενέρ και Μέταλιστ να μην είναι ίδιες λοιπόν αλλά δείχνουν κάτι. Για παράδειγμα η Φενέρ είναι ομάδα με μεγαλύτερο όνομα στην Ευρώπη από τον Ολυμπιακό, περισσότερο κόσμο και περισσότερα λεφτά. Η ΟΥΕΦΑ όμως δεν δίστασε να την πετάξει έξω.
Και βέβαια δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις που η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε ομάδες με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της χωρίς τα παραπτώματα να έχουν σχέση με τις δικές της διοργανώσεις αφού έγιναν σε τοπικό επίπεδο. Υπάρχουν κι άλλες. Όπως του Ολυμπιακού Βόλου για παράδειγμα που αποβλήθηκε από το Europa βάσει της δικογραφίας χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στημένο παιχνίδι και φυσικά χωρίς να έχει γίνει καμία δίκη για να αποδειχτεί αν ο νυν δήμαρχος είναι ένοχος. Τέσσερα χρόνια πριν τη δίκη αποκλείστηκε κι έφαγε κι αλλά τρία χρόνια αποκλεισμό από τις Ευρωπαίκές διοργανώσεις με αναστολή. Και μάλιστα η ΟΥΕΦΑ δεν περίμενε καν την τελεσίδικη απόφαση των Ελληνικών πειθαρχικών επιτροπών. Τον απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και πολύ μετά τον έριξε στην Δ Εθνική η ΕΕΑ αφού η τότε απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ ήταν απλά αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.
@Ας θυμηθούμε όμως και την ανακοίνωση της απόφασης της ΟΥΕΦΑ σε μετάφραση στα Ελληνικά:
"Ο Ολυμπιακός Βόλου αποβλήθηκε από το φετινό Europa League και τιμωρήθηκε με επιπλέον τρία χρόνια από κάθε διοργάνωση της UEFA, με αναστολή για πέντε χρόνια, έχοντας παραβιάσει το άρθρο 5 των κανονισμών της.
@Η απόφαση ελήφθη από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης. Ο ελληνικός σύλλογος έχει προθεσμία ως τις 15 Αυγούστου τα μεσάνυχτα για να ασκήσει έφεση σύμφωνα με το άρθρο 49 του Πειθαρχικού Κανονισμού.
Η διοίκηση της UEFA θα αποφασίσει ποιος σύλλογος θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο Europa League, όπου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στα πλέι οφ στις 18 και 25 Αυγούστου".
Έτσι λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες αποβλήθηκε η ομάδα του Βόλου από το Europa League λίγο πριν τους αγώνες με την Πάρι.
@Επίσης κάτι άλλο που διάβασα και στο οποίο... δεν πρέπει κανείς να ελπίζει είναι το ότι δεν έχει βγει μέχρι τώρα από όσα έχουν ακουστεί κυρίως στον ΣΚΑΪ μια σοβαρή αναφορά σε αγώνες του Ολυμπιακού. Η ιστορία έχει δείξει πως δεν είναι ανάγκη να μιλάει για την ομάδα του κάποιος για να την πληρώσει η ομάδα. Σχεδόν πουθενά στη δικογραφία δεν φαίνεται να μιλάει για Ολυμπιακό Βόλου ο Μπέος. Η ομάδα του όμως αποκλείστηκε.
@Και βέβαια είναι μάλλον χειρότερο να κατηγορείται κάποιος, αν υπάρχει τέτοιος και με σεβασμό πάντα στο τεκμήριο αθωότητας, επειδή χειραγωγεί ολόκληρα πρωτάθληματα α και β και γ εθνικής παρά για ένα απλό στημένο ματς. Ας κάνουμε λίγο υπομονή για να δούμε τι θα προκύψει και ποιοι θα πάνε σε δίκη και βέβαια με τι κατηγορίες. Όταν τα πράγματα φτάσουν εκεί και ι να μην θέλουν οι αθλητικές αρχές θα κάνουν αυτό που πρέπει. Οι Ελληνικές γιατί οι ξένες πάντα θέλουν και μπορούν. Νομίζω πως τα φετινά πλέι οφ θα έχουν τελικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002