Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 23, 2015

ΤΑ ΣΦΗΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Aυτό που με στεναχωρεί και το έχω γράψει εδώ και καιρό είναι πως οι καλές προθέσεις του Κοντονή θα πάνε χαμένες επειδή θα αναγκαστεί να κάνει πίσω και θα δώσει μια εύκολη νίκη στα λαμόγια που είναι στριμωγμένα στη γωνία και τρώνε τις γροθιές της δικαιοσύνης την μία μετά την άλλη. Γιατί είναι βέβαιο πως ο υπουργός θα κάνει πίσω. Όχι επειδή αυτά που θέλει να κάνει είναι λάθος, κυρίως στον τομέα πρόληψης της διαφθοράς, αλλά γιατί σε ένα χώρο που δεν ξέρει πήγε να παίξει το παιχνίδι με όρους πρωτόγνωρους. 


Το ότι εκτός της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής οικογένειας βρίσκονται μόνο το Πακιστάν, η Ταϊλάνδη και η Ζιμπάμπουε από όλο τον πλανήτη δείχνει το πόσο δυνατό είναι παγκοσμίως το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Το οποίο αυτοδιοίκητο δεν ευθύνεται βέβαια για το χάλι του Ελληνικού διεφθαρμένου ποδοσφαίρου. Αυτοί που το εφαρμόζουν στην Ελλάδα φταίνε. Και αυτοί πρέπει να εξαφανιστούν από το ποδόσφαιρο και καμία ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί αλλά πιστεύω και δεν θέλει να τους κρατήσει. 

Ήταν μεγάλο λάθος εξ αρχής του Κοντονή το ότι δεν έψαξε περισσότερο την συναίνεση με την ΟΥΕΦΑ, κυρίως, και την ΦΙΦΑ και ότι δεν εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο πλεονέκτημα που του δίνουν οι ΑΝΤΡΕΣ εισαγγελείς και ανακριτές που έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί τους πονηρούς που νόμιζαν ότι θα είναι μια ζωή στο απυρόβλητο.  
Η ΟΥΕΦΑ έχει τον τρόπο αν την έχεις μαζί σου να πείσει την ομοσπονδία κάθε χώρας να κάνει πράγματα που πρέπει. Τίποτα από αυτά που έχει ο Κοντονής στο νομοσχέδιο δεν απαγορεύονται από κάποιον κανονισμό της ΦΙΦΑ παρότι λένε τα αντίθετα τα κάθε είδους παπαγαλάκια που έχουν αναλάβει εργολαβία την υπεράσπιση της ΕΠΟ αλλά στην πραγματικότητα την υπεράσπιση των συμφερόντων της ομάδας που 20 χρόνια τώρα ευνοείται από αυτή την κατάσταση. 

Εκτός βέβαια από το γελοίο σημείο που ο Κοντονής με 20 λέξεις καταργεί το αυτοδιοίκητο λες και είμαστε στη Ζιμπάμπουε. Τα υπόλοιπα που είναι νορμάλ και απαραίτητα για την προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς φυσικά δεν απαγορεύονται αλλά πρέπει να τα περάσει στο καταστατικό της η ΕΠΟ και όχι να γίνουν βάσει νόμου.    

Εκτός από το ότι θα μπορούσε με το πόρισμα Κόρεα και την έρευνα Ανδρεάδη να κάνει σύμμαχους τις διεθνείς ομοσπονδίες, όχι όμως με ένα ταξίδι ξεπέτα μόνο αλλά με συνεχείς επαφές και χρησιμοποίηση σωστών ανθρώπων εκτός… κομματικού σωλήνα αλλά εντός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, θα μπορούσε επειδή ειναι κράτος και μπορεί, να πιέσει και την διοίκηση της ΕΠΟ να δεχτεί κάποια ίσως και όλα όσα περιέχει το νομοσχέδιο. 

Τρόπος  υπάρχει. Αλλα χρειάζεται υπομονή, στρατηγική, αποφασιστικότητα και γνώση. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Και επιμένω πως το ότι εξακολουθεί ο Κοντονής να έχει την βία ψηλότερα στην ιεραρχία των προβλημάτων του ποδοσφαίρου από την διαφθορά δείχνει πως ο άνθρωπος δυστυχώς ειναι ακόμη στο… μπουσούλημα σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο. Και δυστυχώς ο Δον Κιχωτισμός που χτύπησε κόκκινο με την κατάργηση του αυτοδιοίκητου με… ένα άρθρο θα δεχτεί άγρια προσγείωση και πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουν όλα ως έχουν και θα φανεί, χωρίς να είναι σε καμία περίπτωση έτσι, πως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Κρίμα θα είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002