Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Απριλίου 20, 2015

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Η“εγκληματική οργάνωση” συγκροτήθηκε από τρεις αξιωματούχους της ΕΠΟ (δύο μέλη του ΔΣ και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος) και στη συνέχεια τη διεύθυνσή της ανέλαβε πρόεδρος ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, το ένα εκ των δύο μελών του ΔΣ και το υψηλόβαθμο στέλεχος.

Στα δύο μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ και το υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδίας ασκείται ποινική δίωξη για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και κατά περίπτωση απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Στον πρόεδρο ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας ασκείται ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης κατά συνήθεια, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και ηθική αυτουργία σε δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Στα δύο μέλη της ΚΕΔ ασκείται ποινική δίωξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, β) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, δ) δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Για το τρίτο μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία. Οι διώξεις είναι σε βαθμό κακουργήματος”.

Αυτό είναι ένα μικρό αλλά πολύ ζουμερό μέρος του πορίσματος Κορέα, του εισαγγελέα παιδιά όχι του… δημοσιογράφου, για την εγκληματική οργάνωση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως είναι ο καλύτερος… φόρος τιμής στο πρωτάθλημα που για τυπικούς και μόνο λόγους τελείωσε… τυπικά χθες. Στο πρωτάθλημα και στον πρωταθλητή του. Και βέβαια είναι ένα μικρό μέρος. Λείπουν οι ενταλοδόχοι δικαστές και οι διαιτητές που αυτό ο παλίκαρος, ο άντρας, ο Ζωγράφος τους έβαλε όλους να σφυρίξουν χθες σε μια επίδειξη δύναμης που όμως μοιάζει και λίγο σαν τραγούδι στο… σκοτάδι όταν αρχίζεις να βλέπεις περίεργες σκιές. Αυτό το πρωτάθλημα λοιπόν τελείωσε και μαθηματικά χθες και η μόνη έκπληξη είναι ότι τελείωσε… χθες και όχι 2-3 μήνες νωρίτερα. Κι αυτό οφείλεται μόνο στο ότι ο Ολυμπιακός φέτος ήταν σκέτο δράμα όπως φάνηκε κυρίως από το πόσο εγκαταλειμμένος ήταν από τους οπαδούς του που ακόμη στη χθεσινή φιέστα κι… αστα δεν γέμισαν, όπως είδαμε στα πλάνα, ούτε την 7. Αλλά και να ήθελαν να χάσουν το πρωτάθλημα δεν θα μπορούσαν όχι μόνο επειδή ο ΠΑΟ κι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμοι αλλά γιατί απλά δεν θα το… έχανε. Ξέρουμε όλοι το πως και το γιατί.

Παρεμπιπτόντως μια και μιλήσαμε για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, για την οποία τώρα αρχίζουν τα ακόμη πιο ωραία, να γυρίσουμε πίσω στο καλοκαίρι του 2011 που τέσσερα χρόνια μετά γίνεται πάλι επίκαιρο αφού έφτασε η ώρα των δικών. Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν ο Μπέος έκανε πολλές δηλώσεις. Το κεντρικό νόημα ήταν το παράπονο του για την δική του παραπομπή σε συνδυασμό με την απαλλαγή του Μαρινάκη. Υπάρχει όμως μια δήλωση πολύ ξεκάθαρη κι ας είναι χωρίς ονόματα. Είπε λοιπόν ο Μπέος: "ο τσιλιαδόρος παραπέμπεται και ο εγκέφαλος απαλλάσσεται”. Τσιλιαδόρο προφανώς εννοεί τον ίδιο. Ο εγκέφαλος ποιος είναι; Με λίγα λόγια ένας βασικός κατηγορούμενος που ξέρει τα πράγματα από μέσα σύμφωνα και με την δικαιοσύνη που τον κατηγορεί για πολλά και διάφορα δηλώνει πως ο εγκέφαλος του 2011 απαλλάχτηκε! Και ακόμη δεν έχει κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει ποιος είναι ο εγκέφαλος που απαλλάχτηκε. Για να δούμε. θα περάσει κι άλλη εβδομάδα χωρίς να ερωτηθεί ο κ. Μπέος; Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002