Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ο Ολυμπιακός λοιπόν ειχε το δικαιωμα και να νικήσει, όπως λέγαμε χθες. Και νίκησε. Δίκαια και με καθαρο σκορ απέναντι στην χειρότερη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης που έχει περασει από την Ελλάδα. Δεν έχει σημασια βέβαια αυτό και για μένα δεν μειώνει την νίκη του ΟΣΦΠ. Την βρήκε σε αυτή την κατάσταση την Μάντσεστερ και την τσάκισε. Και καλά έκανε. Φυσικά δεν έχει προκριθει ακόμη, υπαρχουν άλλα 90 λεπτά μπροστά σε ένα γήπεδο που εννίοτε γέρνει. Εχει όμως πάρα πολλές πιθανότητες να περάσει. Φυσικά και για την νίκη και για την πρόκριση, αν χτύπα ξύλο, έρθει δεν θα πω μπράβο. Οπως πολύ σωστά έγραψε και ο Παντελής Θαλασσινός δεν μπορείς να πεις συγχαρητήρια στον Τσοχατζόπουλο για την βίλα όταν ξέρεις πως έχει γίνει. Και για όσους λένε διάφορες χαζομάρες περί κόμπλεξ κτλ να τους πω απλά πως είναι δείγμα απόλυτης υγείας το να θες να χάνει όπου κι αν παιζει ο αντίπαλος σου. Να το γράψω άλλη μια φορα για όσους δεν το καταλαβαίνουν. Εκατοντάδες οπαδοί της Ρεάλ περίμεναν έξω από το Μπερναμπέου για να αποθεωσουν τους οπαδούς της... Ιντερ στον τελικό Τσάμπιονς Λογκ του 2010 επειδη έσωσαν την... πόλη από το να σηκώσει στο Μπερναμπέου Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάρτσα, αποκλείοντας την από τον τελικό. Ενα από τα εκατοντάδες παραδειγματα, το αναφερω επειδη το έζησα, έχω ζησει κι άλλα, έχω διαβάσει πάρα πολλά. Ετσι γίνεται παντού στον κόσμο, έτσι γίνεται και στην Ελλάδα και ειναι απόλυτα φυσιολογικό. Ηθελα λοιπόν να χασει ο Ολυμπιακός, στεναχωρήθηκα που νίκησε, θέλω να αποκλειστεί, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες, και θα λυπηθώ πολύ αν προκριθεί. Αυτό θεωρώ φυσιολογικό και... πάμε παρακάτω. Στα δικά μας.
@ Αρχικά θα πω την γνώμη μου για τον Κυριάκο Θωμαϊδη. Εναν δημοσιογράφο που κάνει ένα άλλο ειδος δημοσιογραφίας, μοναδικό σχεδόν στον αθλητικό χωρο με συνέπεια εδώ και χρόνια. Αρκετοί και κυριως προβεβλημένοι δημοσιογράφοι και πολλοί παραγοντες που κατά καιρούς έχουν περασει από τις εκπομπές του έχουν προσπαθήσει να τον χτυπήσουν με τον εύκολο τρόπο. Βγάζοντας τον γραφικό. Κάποιοι παράγοντες τον πήγαν και στα δικαστήρια. Αθωώθηκε σε όλα από ότι γνωρίζω και κυριως στην μεγάλη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Θωμά Μητρόπουλο. Από τα μεγάλα κανάλια έφτασε να κάνει εκπομπή ακόμη και στο Blue Sky, που το αγαπάω για ευνόητους λόγους αλλά σίγουρα είναι περιθωριακό κανάλι, μέχρι να επιστρέψει πάλι στον ΣΚΑΪ. Η άποψη μου για αυτόν ειναι θετική χωρίς βέβαια να παραβλέψω πως πάνω στην προσπάθεια του να αποκαλύψει έχει κάνει και λάθη. Καλύτερα όμως να κάνει κάποιος και λάθη στην προσπάθεια του να αποκαλύψει παρά να γελάει και να προσπαθήσει να παρουσιάσει σαν φυσιολογικά αυτά που γίνονται εδω και 20 χρόνια στο Ελληνικό ποδοσφαιρο με αποτέλεσμα να το έχουν ξεφτιλίσει.
@ Στην χθεσινή του εκπομπή νομίζω πως έκανε λάθος. Οχι επειδη εμπλέκεται η ΑΕΚ αλλά επειδή πάνω στην προσπαθεια του να χτυπήσει ανθρώπους που πράγματι πρέπει να... χτυπηθούν, δημοσιογραφικά εννοειται αλλά και νομικά αν γίνεται, παρασύρθηκε και προέβαλε κάτι χωρίς να είναι βέβαιος για τί πρόκειται. Είναι πολύ άσχημο σε μια εκπομπή που παρελασε όλη η μπάχα και η δυσωδία του Ελληνικού ποδοσφαίρου να εκπλέκεται το όνομα της ΑΕΚ μαζι με άλλες... 37 ομάδες που δεν ακούσαμε ποτέ ποιες ειναι. Και όλα αυτά για να αποδειχτεί διαπλοκή με τον Κουρίδη επειδή το καλοκαιρι του 2002 εκπροσωπούσε νομικά τον Ντέμη για την περίπτωση που θα τον έδινε με μεταγραφή ο Ψωμιάδης, οπότε λόγω της... γνωριμίας δεχτηκε την πλαστή ενημερότητα. Ο στόχος ξεκάθαρα ήταν αυτός, δηλαδή να χτυπηθεί ο Κουρίδης που επαναλαμβάνω πως ίσως πρεπει να "χτυπηθεί" όμως για άλλους λόγους. Αυτός είναι ένας λάθος λόγος. Ακόμη κι αν η ΑΕΚ πήγαινε πλαστή ενημερότητα δεν νομίζω να συνηθίζεται το τσεκάρισμα της... ενημερότητας. Θεωρείται δεδομένο. Αλλά εκτός αυτού αποκλείεται η ΑΕΚ να έδωσε πλαστή ενημεροτητα και ιδίως το 2007 όταν οι μέτοχοι της ήταν όλοι παρόντες και ενεργοί και η αρχή της σαιζόν την ειχε βρει στους ομίλους του Τσάμπιονς με τις γνωστές... εισπράξεις. Θεωρώ αρκετά πιθανό να έχει γίνει το... γνωστό, για εμάς που ασχολούμαστε με την ΑΕΚ, μπέρδεμα με την χειρογραφη ενημερότητα. Επειδή η ΑΕΚ ήταν στο 44 αλλά μέχρι την αποπληρωμή του τα χρέη της που έσβησε το άρθρο φαίνονταν κανονικά στην εφορια δεν μπορούσε να πάρει φορολογική ενημερότητα μέσω ΤΑΧΙS και για αυτό έπαιρνε χειρογραφη. Είχε ξαναγίνει αυτό το μπέρδεμα επί διοίκησης Αδαμίδη, είχε παρουσιαστεί ως τρομερη αποκάλυψη και μετά... πέθανε στην σιωπή όταν εξηγήθηκε το γιατί είναι χειρόγραφη. Δεν ξέρω αν έχει γίνει το ίδιο σε αυτή την περίπτωση αλλά από την άλλη δεν μπορώ ν φανταστώ πως με αποδεδειγμένη, έτσι την παρουσίασε ο Κυριάκος, πλαστογραφία ενημερότητας να ειναι ακόμη... ελευθερος αυτός που την έκανε. Τέλος πάντων.
@ Ο Ντέμης και ο τότε οικονομικός διευθυντής της ΑΕΚ κινούνται νομικά και θα μάθουμε κάποια στιγμή τι έχει γίνει με αυτή την ιστορία. Ξαναλέω όμως και πάλι πως είναι κριμα να ακούγεται το όνομα της ΑΕΚ και μάλιστα με μια τόσο βαριά κατηγορια την εποχή που ήταν στο καλύτερο σημείο της οικονομικά μαζί με τα αποβρασματα και τα σκουλίκια που κατέστρεψαν το Ελληνικό ποδοσφαιρο. Ελπίζω να είναι λάθος του Θωμαϊδη αλλά να μην το πληρωσει πολύ ακριβά γιατί η εκπομπή του χρειάζεται κι ας γελάνε μαζί του αυτοί που έχουν συμφέρον να το κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002