Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2014

OI AKAΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ !! ( ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ1924..ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΧΛΑ )

Όποιος δεν έχει παρακολουθήσει την πορεία των Ακαδημιών της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια τότε δύσκολα θα καταλάβει τα τεράστια βήματα προόδου που έχουν γίνει μέσα στην ομάδα. Το πώς μέσα σε λίγους μόνο μήνες η Ένωση άφησε πίσω της την ανοργανωσιά και κατάφερε να χτίσει γερές βάσεις για το μέλλον της.
Μια βόλτα από τα Σπάτα, όπου αγωνίζονται πλέον όλα τα τμήματα της, είναι αρκετή ώστε να σε κάνει να αναπνεύσεις, να χαρείς και να ονειρευτείς την ΑΕΚ του αύριο.
Πλέον όλοι στην ομάδα δουλεύουν με διαφορετική ψυχολογία, ίσως για αυτό και το ταλέντο των παιδιών να φαίνεται περισσότερο από ότι τις προηγούμενες χρονιές. Κάθε σαββατοκύριακο ξεκινούν οι αγώνες και χαίρεσαι να βλέπεις ποδόσφαιρο. Χαίρεσαι να βλέπεις παιδιά που κυνηγούν τα όνειρά τους να βάζουν κάτω την μπάλα και να παίζουν τόσο οργανωμένα και τόσο έμπειρα λες και ήξεραν από πάντα το τι έπρεπε να κάνουν με το τόπι στα πόδια.
Χαίρεσαι να τα βλέπεις να καταθέτουν την ψυχή τους σε κάθε αγώνα, να σέβονται όχι μόνο τον Δικέφαλο που φοράνε στο στήθος αλλά και όλους τους αντιπάλους τους. Όλους όσους βρίσκονται εκεί για να τους δουν. Να παίζουν χωρίς να προκαλούν με έναν και μοναδικό στόχο:Το ωραίο ποδόσφαιρο.
Αυτό που έχουν καταφέρει οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών είναι απλά… μαγικό. Ποδοσφαιριστές 16 και 17 χρονών να σου λένε: «εμείς θέλουν να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να χαρούμε το παιχνίδι μας και έτσι θα έρθει η νίκη» και όχι απλά να το λένε αλλά και να το κάνουν πράξη.
Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν ξεκινήσει να χτίζεται και σίγουρα πολλοί παίκτες των Ακαδημιών είναι ικανοί να αγωνιστούν εκεί. Το ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμα, αλλά πραγματικά ένας και μόνος αγώνας τους μπορεί να πείσει πολλούς για αυτό.
ΥΓ: Το «ρεπορτάζ» των Ακαδημιών είναι δύσκολο γιατί απλά δεν είναι ρεπορτάζ. Θέλει αγάπη για να καταφέρεις να βρίσκεσαι μπροστά σε όλα αυτά τα παιδιά που πολλές φορές σε χρειάζονται κιόλας. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί αρκετά χρόνια τώρα έχω δημιουργήσει φιλικές και όχι δημοσιογραφικές σχέσεις με όλα αυτά τα παιδιά που παλεύουν για μια θέση στο όνειρο. Πλέον νιώθω και εγώ μαζί τους ανακούφιση, μιας και βλέπω όλα αυτά τα πιτσιρίκια χαμογελαστά και έτοιμα για το επόμενο βήμα.
ΥΓ2: Ο καθένας από αυτούς είναι διαφορετικός για εμένα, αλλά όλοι έχουν μια ιδιαίτερη θέση στη ψυχή μου. Όποιος και αν καταφέρει να κάνει το επόμενο βήμα, όποιο και αν είναι αυτό θα χαρώ με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Διακρίσεις δεν υπάρχουν, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο,  αφού αγαπώ τις Ακαδημίες και όχι συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.
ΥΓ3: Πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που πήραν τις σωστές αποφάσεις και δούλεψαν σκληρά για αυτή τη νέα ΑΕΚ. Τα αποτελέσματα είναι φανερά και εντυπωσιακά. Το πρώτο ημίχρονο στο ματς κόντρα στην Καλλιθέα ήταν απλά μαγευτικό, ωστόσο κάτι περισσότερο από μαγευτική ήταν η συμπεριφορά των πιτσιρικάδων που έδειξαν ότι δεν απαντάνε σε καμία πρόκληση και δίνουν τις απαντήσεις τους στο γήπεδο, χτίζοντας από τώρα έναν σωστό ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.
Και επειδή σήμερα έχουμε και αγώνα στο ΟΑΚΑ… οι στροφές λιγοστεύουν και η επιστροφή έρχεται…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002