Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Αφού κατήργησαν κάθε έννοια δικαιοσύνης εδώ και τουλάχιστον 17 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Αφού απαγόρευσαν ουσιαστικά την αντίθετη άποψη, ακόμη και την διαμαρτυρία, εκτός αν προέρχεται από τους... ίδιους, αφού άδειασαν τα γήπεδα, μαζί και το δικό τους, τώρα προχωρούν ακόμη περισσότερο. Ούτε κοινωνική προσφορά πλέον δεν μπορεί να γίνει χωρίς την... άδεια του Ολυμπιακού. Και ακόμη χειρότερα δεν μπορείς ούτε να ευχαριστήσεις(!) κάποιον που προσφέρει αν  δεν τον συμπαθεί ο... Μαρινάκης. Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος αποκάλυψε χθες το πρωί πως η αιτία που έχει γίνει κόκκινο πανί για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε το όνομα του, είναι επειδή τόλμησε να... ευχαριστήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την προσφορά των 50.000 ευρώ για το Δημοτικό θέατρο Πειραιά! Το... περίεργο είναι πως ο Μιχαλολιάκος κατονόμασε τον Μαρινάκη ενώ επίθεση δέχτηκε πρώτα από την εφημερίδα Παραπολιτικά και μετά από την θύρα 7.
@ Συγκεκριμένα η αρχή είχε γίνει την επομένη του... ατοπήματος του Μιχαλολιάκου όταν στα ¨Παραπολιτικα", που κάποιοι ισχυρίζονται πως ανήκουν στον Μαρινάκη αλλά έχει διαψευστεί σε όλους τους τόνους από τον ίδιο αλλά και από τον κύριο Κουρτάκη, εκδότη της εφημερίδας, γράφτηκε το παρακάτω σχόλιο: " Είναι προφανές ότι εξαιτίας της έλλειψης φωτισμού σχεδόν σε όλο τον Πειραιά, ο δήμαρχος της πόλης, έχει αρχίσει να υπερβάλλει στις αξιολογικές κρίσεις του. Όπως, είναι ξεκάθαρο, ότι παρά το γεγονός ότι είναι δήμαρχος Πειραιά, συνεχίζει να μπερδεύει τα οπαδικά του αισθήματα. Από τον ΠΑΟ στον Ολυμπιακό και εσχάτως στην ΑΕΚ. Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ο επόμενος που θα βρεθεί να δώσει 55.000 ευρώ, ίσως ανακηρυχτεί από τον Μιχαλολιάκο, ως "αίωνιος ευεργέτης" της πόλης. Βρε, που κατάντησε ο Δήμος του Πειραιά..."
@ Αυτό έγραψε η εφημερίδα που βέβαια δεν ανήκει στον Μαρινάκη σύμφωνα με τον εκδότη της κύριο Κουρτάκη. Λίγους μήνες αργότερα, πολύ πρόσφατα, ήρθε η ανακοίνωση της θύρας 7 που όλοι γνωρίζουμε πόσο ανεξάρτητη και αδέσμευτη είναι. Με δική της πρωτοβουλία η θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του μνημόσυνου για τα αδικοχαμένα παιδιά της θύρας 7 και απαγόρευσε να παρευρεθεί ο κ. Μιχαλολιάκος, που τα προηγούμενα χρόνια έδινε κανονικά το παρόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Αν θέλει ο κ. Μιχαλολιάκος να δώσει παράσταση, να το κάνει σε άλλο τόπο και σε άλλη στιγμή. Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά, που δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτέ μέλος της Ολυμπιακής οικογένειας, είναι ανεπιθύμητος στο Καραϊσκάκη, όχι μόνο για το Σάββατο που έρχεται, αλλά για πάντα».
@ Και ρωτάω εγώ... Καλά όλα τα άλλα. Αυτό το πέρίφημο "No Politica" των οπαδών του Ολυμπιακού κάθε πότε ισχύει; Πάντως για τον Μιχαλολιάκο δεν ίσχυσε. Αντίθετα είναι η πρώτη φορά που σύνδεσμος οπαδών ανακατεύεται τόσο ενεργά μιλώντας για απερχόμενο δήμαρχο και δίνοντας ουσιαστικά γραμμή να καταψηφιστεί συγκεκριμένη παράταξη. Κατά τα άλλα... φτιάξτε ομάδα και μετά μιλάτε παιδιά!
@ Επειδή πήραν φόρα λοιπόν να τους δώσω κι άλλη μια είδηση για να παίξουν μπάλα. Ανακάλυψα πως και ο δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη είναι... εχθρός του Ολυμπιακού! Και μιλάμε για μια περιοχή, τον Ρέντη,  που έγινε γνωστή χάρη στον Ολυμπιακό από συνθήματα σαν το: "απόψε στο Ρέντη θα έχει πάλι γλέντι" αλλά και την παραγωγή κορνέδων που σύντομα θα γνωρίσει πάλι τις παλιές της δόξες. Αχάριστος ο Δήμαρχος Ρέντη.  Δεν εξηγείται αλλιώς το ατόπημα του να ευχαριστήσει την οικογένεια Μελισσανίδη επειδή πρόσφερε πετρέλαιο στα σχολεία της περιοχής και να ζητήσει κι από άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα. Παρεμπιπτόντως μια τόσο μεγάλη δωρεά της οικογένειας Μελισσανίδη πέρασε ουσιαστικά στο ντούκου αντίθετα με άλλους που δίνουν, και καλά κάνουν, βοήθεια και πριν την δώσουν το έχουν διαδώσει παντού. Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα του αντιολυμπιακού δημάρχου Νίκαιας - Ρέντη. Διαβάστε παιδιά και ορμάτε του. Δώστε γραμμή να ψηφίσουν οι Ολυμπιακοί κανέναν άλλο. Στα πλαίσια του "No Politica" πάντα:
@ "Από τη Νίκαια ξεκίνησε τη δωρεάν προμήθεια πετρελαίου σε σχολεία ο όμιλος AEGEAN του εφοπλιστή Δημήτρη Μελισσανίδη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ομίλου με το γιο του εφοπλιστή Γιώργο Μελισσανίδη να παραδίδει το πρώτο φορτίο με δωρεάν πετρέλαιο σε σχολεία του Δήμου της Β΄ Πειραιά. «Ξεκινήσαμε από τη Νίκαια, με την οποία με συνδέουν προσωπικοί δεσμοί και θα συνεχίσουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως δεσμευτήκαμε στη συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, ώστε 200 σχολικές μονάδες μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να έχουν δωρεάν πετρέλαιο». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μελισσανίδης, κατά τη διάρκεια της υλοποίησης της παράδοσης δωρεάν πετρελαίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας.
@ Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννου Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισήμανε: «Η αλληλεγγύη και η στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας αλλά και ιδιαίτερα των παιδιών αποτελούν προτεραιότητα για μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το σημερινό παράδειγμα θα το ακολουθήσουν και άλλοι στηρίζοντας στην πράξη τους έχοντες ανάγκη».  Αυτά. Με ανώνυμους κύκλους δεν ασχολούμαι. Απορώ μόνο πως τόσα ΜΜΕ αναπαράγουν τέτοια αισχρά λόγια και ουσιαστικά υπογράφουν πράγματα για τα οποία κανείς κύκλος δεν έχει τα... βαρίδια να βάλει το ονοματάκι του ότι τα είπε. Να κλείσω μόνο με μια συμβουλή. Προσέξτε που αφήνετε τους... παίκτες σας γιατί μπορεί να περάσουμε και να μαζέψουμε 2-3. Ψάξου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002