Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2009

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ...


Τη νίκη που θα δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας μετά την επεισοδιακή εβδομάδα που πέρασε θέλει η ΑΕΚ απόψε (19:00, Novasports 1) απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Οδηγός για την «Ένωση» αποτελεί το περσινό 4-0 και στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους που θα συρρεύσουν μαζικά μετά από αρκετό καιρό στο γήπεδο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν πρόκειται-όπως όλα δείχνουν-να εγκαταλείψει το αποτελεσματικό 4-3-1-2, ωστόσο η επιστροφή των Μπασινά και Τζεμπούρ αναμένεται να επιφέρει κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα. Ο πρώτος δείχνει να είναι φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ αντί του Γεωργέα, χωρίς να αποκλείεται τελικά να πάρει θέση στο κέντρο και να «θυσιαστεί» ένας μέσος από την τριάδα Πελετιέρι, Ενσαλίβα και Καφέ. Ο Γαλλοαλγερινός αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αντί του Εντίνιο ως παρτενέρ του Ισμαέλ Μπλάνκο στην επίθεση. Πιθανότερο σχήμα είναι το ακόλουθο: Σάχα, Χουανφράν, Μπασινάς (Γεωργέας), Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Πελετιέρι, Καφές, Σκόκο, Τζεμπούρ, Μπλάνκο.

Ο 60χρονος προπονητής ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στα ανασταλτικά καθήκοντα και στους Γκαλέτι, Λέτο, Μπελούτσι και Ντιόγο, που αποτελούν τους μεγαλύτερους κινδύνους από πλευράς Ολυμπιακού. Στην αποστολή της ΑΕΚ περιλαμβάνονται επίσης οι Μάχο, Πλιάτσικας, Ζεράλντο, Κουτρομάνος, Μαντούκα, Εντίνιο και Παυλής. Εκτός έμειναν οι Λαγός και Αλεξόπουλος.

Μπλάνκο: «Θέλω να σκοράρω»

Να επαναλάβει το περσινό του κατόρθωμα, όταν με κεφαλιά άνοιξε το δρόμο στην ομάδα του για το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού έχει ως στόχο ο Ισμαέλ Μπλάνκο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Novasports. «Σίγουρα στο ντέρμπι δεν θα ήθελα να σκοράρω μόνο ένα, αλλά δύο και τρία γκολ! Το σημαντικό, όμως, δεν είναι ποιος θα πετύχει γκολ, αλλά να νικήσει η ομάδα. Θέλω να έχουμε, όπως και πέρυσι, λίγη τύχη και αν καταφέρω να σκοράρω, ακόμα καλύτερα, αφού είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πετυχαίνεις γκολ σε ντέρμπι», δήλωσε ο Αργεντινός φορ.

Όσο για το τι έφταιξε και η ΑΕΚ φαίνεται να έχει τεθεί από πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου, ο «Ζορό», είπε: «Συνηθίζουμε να ρίχνουμε όλο το φταίξιμο στον προπονητή. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές μπαίνουμε στο γήπεδο, εμείς χάνουμε, εμείς νικάμε, εμείς φέρνουμε ισοπαλία, αλλά στο τέλος πάλι ο προπονητής την πληρώνει. Ίσως με τον προηγούμενο προπονητή δεν καταφέραμε να βρούμε τον ρυθμό που μας ζητούσε».

Τέλος, δήλωσε ευτυχής στην Ελλάδα. «Σίγουρα μου λείπουν κάποια πρόσωπα, η οικογένειά μου, αλλά επειδή ήταν όνειρο ζωής να φύγω από την Αργεντινή και να αγωνιστώ στην Ευρώπη, όταν παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία την άρπαξα και εννοείται ότι δεν το έχω μετανιώσει. Ίσως κι αυτή η μεγάλη επιθυμία μου να με έκανε να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα στην Ελλάδα και στην ομάδα μου».

Σχεδόν… sold out

Περισσότεροι από 45.000 φίλαθλοι αναμένονται απόψε στο ΟΑΚΑ. Οι καλές εμφανίσεις της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, αλλά και το όνομα του αντιπάλου αποτελούν πόλο έλξης παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Μέχρι χθες είχαν πωληθεί περισσότερα από 20.000 εισιτήρια χωρίς να υπολογίζονται όσα έχουν πάρει οι οργανωμένοι, ενώ υπενθυμίζεται πως τα διαρκείας είναι 18.200. Αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας ανηφόρισαν στους Θρακομακεδόνες και μετά το τέλος της προπόνησης ενθάρρυναν τους παίκτες ζητώντας τους νίκη στο ντέρμπι.

Παρουσία Νοτιά εν όψει εξελίξεων

Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρίσκεται απόψε ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κρίσιμο ΔΣ της Δευτέρας (10:00)-προτού αναχωρήσει το απόγευμα για τις ΗΠΑ- όπου αναμένεται να εγκριθεί η σύναψη νέου δανείου, αλλά και το ποσό που θα χρειαστεί να βάλουν οι μέτοχοι για να βγει η χρονιά.

Βλέπει Καράμπελα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να έχει μπει ο Νίκος Καράμπελας. Ο 25χρονος αριστερός μπακ μένει ελεύθερος από τον Άρη στο τέλος της περιόδου και ο Σερβοέλληνας τεχνικός εκτιμά πολύ τις δυνατότητές του και τον γνωρίζει άριστα από τη συνεργασία τους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θεωρείται δεδομένο πως το προσεχές καλοκαίρι η ΑΕΚ θα κινηθεί για ακραίους αμυντικούς και μέσους.

Πάει Ανόρθωση ο Τόφας

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα να μετακομίσει στην Αγγλία, ο Γιώργος Τόφας βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση. Ο 20χρονος Κύπριος επιθετικός δεν ήταν στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και πρόσφατα είχε δοκιμαστεί από τη Μίντλεσμπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002