Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2009

ΣΧΕΔΙΑ ΝΙΚΗΣ...ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ..

Την επίθεσή του από… την άμυνα ετοιμάζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στη χθεσινή προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ επισήμανε τους κινδύνους της επιθετικής τετράδας των «ερυθρόλευκων» και φανέρωσε τους τρόπους αντιμετώπισής τους. «Προσοχή να μη σκοράρουν», ήταν το σύνθημα του 60χρονου κόουτς. Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σκόκο και Τζεμπούρ, για τους οποίους χθες ο «Ντούσκο» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι είναι: «Σημαντικοί και οι δύο». «Παραχωρούμε την ΑΕΚ… δωρεάν», τόνισε χτες ο Νίκος Κούλης. Σήμερα επιστρέφει ο Νοτιάς.

Σχέδιο νίκης…

Απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζητούσε το ευκολονόητο… Γρήγορο γκολ. Εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο τεχνικός της ΑΕΚ προτίμησε να κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου στην αμυντική γραμμή, επισημαίνοντας τους κινδύνους που κρύβει η λάτιν επιθετική τετράδα του αντιπάλου.

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τους παίκτες του ήταν το μηδέν παθητικό, προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τη νίκη. Ακολούθως πέρασε σε μια ανάλυση του καθένα ξεχωριστά και τον τρόπο παιχνιδιού τους: «Ο Ντιόγο ξέρει να τραβάει τον στόπερ εκτός θέσης, αλλά είναι πολύ καλός και στο να αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες. Θέλει προσοχή και να τον μαρκάρουμε από κοντά», είπε αρχικά στους παίκτες του ο Σερβοέλληνας τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στον Μπελούτσι: «Του αρέσει να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους που δημιουργεί ο Ντιόγο και να έρχεται ως κρυφός φορ». Ο 60χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στα επικίνδυνα άκρα των «ερυθρόλευκων», σημειώνοντας πως «ο Λέτο είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, παίρνει πρωτοβουλίες και δημιουργεί ευκαιρίες», όπως και ο Γκαλέτι, μια και «το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ φανερώνει ότι παίρνει πολλές προσπάθειες».

Πάντως ένα ήταν το σύνθημα- επιθυμία που άκουσαν οι «κιτρινόμαυροι», κατά τη διάρκεια που παρακολουθούσαν τα βίντεο από παιχνίδια του αντιπάλου: «Προσοχή, να μη μας βάλουν γκολ»!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, χθες ο Μπάγεβιτς δεν έκανε πρόβα ενδεκάδας. Αν λάβουμε υπ’ όψη μας τις δοκιμές της Πέμπτης, τότε σίγουρα θα προτιμήσει το σύστημα 4-3-2-1, με τον Μπασινά στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του ανέτοιμου Γεωργέα και τους Καφέ, Ενσαλίβα, Πελετιέρι τριπλέτα στο κέντρο. Οι Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς και Χουανφράν θα καλύψουν τις τρεις υπόλοιπες θέσεις στην άμυνα. Ο Σκόκο θα εκτελέσει εκ νέου ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τους Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

Μοναδικός απόντας από το ντέρμπι θα είναι ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος χθες ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Με το πέρας του προγράμματος, ο τεχνικός της ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή. Εκείνοι που άκουσαν τα ονόματά τους ήταν οι: Σάχα, Μάχο, Κυργιάκος, Γεωργέας, Πλιάτσικας, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Καφές, Κουτρομάνος, Πελετιέρι, Εντίνιο, Μπλάνκο, Ενσαλίβα, Τζεμπούρ, Μαντούκα , Μπασινάς, Σκόκο και Παυλής.

«Δίνουμε την ΑΕΚ… δωρεάν»!

Την πρόθεση των μετόχων να παραχωρήσουν… δωρεάν την ΠΑΕ ΑΕΚ επανέλαβε χτες ο Νίκος Κούλης: «Περνάμε μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά οι μέτοχοι που δεν θα αφήσουν την ΑΕΚ στην τύχη της, θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν. Δεν θέλουν να έχουν την ΑΕΚ "όμηρο" και όποιος θέλει, όποια στιγμή θέλει, να έρθει να την πάρει δωρεάν. Κι ας έχουμε χάσει λεφτά. Ο,τι αποφασίσουμε τη Δευτέρα, θα το πούμε ανοικτά στον κόσμο», ανέφερε ο ένας από τους μετόχους της «Ένωσης», δείχνοντας έτσι τον προβληματισμό και το μπέρδεμα που αντιμετωπίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, όπως είχαν κάνει προ ολίγων ημερών οι Κιντής και Κανελλόπουλος και αναφερόμενος στον αμείμνηστο Λουκά Μπάρλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, υπογράμμισε: «Κάθε διοίκηση τη ΑΕΚ έχει ως μέτρο σύγκρισης τον Λουκά Μπάρλο. Ολοι θέλουμε να τον πλησιάσουμε στις διακρίσεις που είχε και στην αγάπη που έδειξε. Εχασε πάρα πολλά για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποί του υπέφεραν όταν υπέφερε κι αυτός και τους ευχαριστούμε με ταπεινότητα».

Πάντως, σήμερα φτάνει στην Ελλάδα μεγαλομέτοχος της ομάδας, Νίκος Νοτιάς. Η άφιξή του αναμενόταν με ιδιαίτερη ανυπομονησία, μια και την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί το κρίσιμο Δ.Σ. «Ειλικρινά δεν έχουμε... κανένα πλάνο, θα τα συζητήσουμε όλα τη Δευτέρα», ανέφερε ο κ. Κούλης, ενώ παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μέτοχοι θα καταφύγουν στη λύση δανείου… Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002