Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2009

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝ-ΔΗ..ΑΠΟ ΤΗΝ www.exedrasports.gr

Ο «Τίγρης» και τα ραβασάκια
Πιθανολογώ πως το ερώτημα από την Δευτέρα (12/01) το βράδυ μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δώσει 15 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο και να κάνει κουμάντο στην ΑΕΚ. Η απάντηση -όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου- είναι πως αν ο «Τίγρης» έριχνε σωσίβια σε επιχειρήσεις, επειδή έχει μεγάλη ψυχή, θα είχε ακόμα τη σχολή οδηγών στη Νίκαια και δεν θα έκανε κουμάντο στη Μεσόγειο. Εγώ βέβαια δεν είχα ποτέ και τόσα λεφτά…
Αν θέλει την ΑΕΚ; Πάω στοίχημα το σπίτι μου πως τρελαίνεται! Αλλά αυτό το στοίχημα δεν έχει απόδοση της προκοπής. Επειδή τη θέλει όμως δεν σημαίνει πως θα την πληρώσει και χρυσή, ειδικά όταν οι μέτοχοι έχουν αρχίσει να παίρνουν φόρα και να κουτουλάνε το κεφάλι τους στον τοίχο ψάχνοντας διαφυγή. Αλλωστε, θα μπορούσαν να του ανοίξουν την πόρτα τον Μάιο, όταν παρουσίασε την πρόταση των 70 εκατομμυρίων. Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Μελισσανίδης έχει τον λόγο του να καπνίζει ο ίδιος από τη ζοχάδα, σαν τα πούρα που αγαπάει. Γιατί, εκτός όλων των άλλων, οι μέτοχοι κάνουν σαν τις ερωτευμένες κοπελίτσες. Ολο κάτι θέλουν να του πουν και όλο δεν το λένε, γιατί υπάρχει και ο εγωισμός στη μέση. Αλλά με ραβασάκια δεν γίνεται δουλειά σε τέτοιες υποθέσεις.
Βέβαια και ο ΑΕΚτζής τα έχει πάρει στο κρανίο και έχει τα δίκια του. Τα λεφτά δεν είναι στην τσέπη του βέβαια, αλλά -σου λέει- αν τη θέλεις την ομάδα πάρτη, βρε ευλογημένε, να τελειώνει η ιστορία. Για να κάνει και ο καθένας τον λογαριασμό του. Βλέπετε, ο οπαδός έχει τον τρόπο του. Πιάνουν όλοι το οικονομικό ένθετο των κυριακάτικων εφημερίδων και κοιτούν τι δουλειές κάνει το αφεντικό της ομάδας και μετά βγάζουν ποσοστό και για τις μεταγραφές. Οι Ολυμπιακοί την εποχή που ο Κόκκαλης έπαιρνε αβέρτα τα τυχερά παιχνίδια ανά την Ευρώπη (και όχι μόνο) είχαν κάνει επιστήμη αυτούς τους λογαριασμούς.
Το τι πέφτει τελικά στο ταμείο και πόσο βγαίνει από την τσέπη του προέδρου ή απλά έτσι φαίνεται είναι άλλο θέμα. Το οποίο όμως έχει να κάνει με την περίπτωσή μας. Γιατί μπορεί εμείς να νιώθουμε πονόψυχοι και να δίνουμε και κάνα ευρώ στις ανθρωπιστικές οργανώσεις για να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, αλλά όσο πιο πολλά έχεις τόσο πιο πολύ τα σκέφτεσαι. Και στην τελική ειδικά για την ΑΕΚ ο μοναδικός λόγος να μπει σε αυτήν τη φάση ο Μελισσανίδης στην ΠΑΕ, με τις μεταγραφές να τελειώνουν προτού ξεκαθαρίσει το θέμα της (νέας) αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και τους μετόχους να μη βγάζουν μία από τον κουμπαρά, αλλά μόνο τον Κούλη μπροστά -για να λέει με δάκρυα πόσα χάλασαν για τη… φουκαριάρα την ομάδα-, είναι ο Μπάγεβιτς. Αλλά όσο και να τον γουστάρει, 15 εκατομμύρια για χάρη του (και αυτά για να καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα) δεν δίνει. Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις μπορεί να το ξαναδεί το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002