Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2009

Στον "Δ" που κυκλοφορεί!

Εγγυητής της επόμενης μέρας στην ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός με τις δηλώσεις του για τις εξελίξεις του καλοκαιριού και για το ότι θα πρέπει να βάλουν όλοι την ΑΕΚ πάνω από το κάθε τι, μοιάζει ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την ομάδα (ξανά) στις επιτυχίες. Όπως έχει κάνει ο ίδιος και στο παρελθόν…

Διαβάστε, επίσης, στον "Δ" για την επίσημη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη που προαναγγέλλει ουσιαστικά την ενασχόληση του με την ΑΕΚ μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ολο το παρασκήνιο του πλάνου του "τίγρη" με τον Βίκτωρα Ρέστη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο ρόλος του σιωπηλού Νίκου Νοτιά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη στον δικέφαλο. Οι κούπες, το Τσάμπιονς Λιγκ, ο τσαμπουκάς και τα δώρα του δυναμικού πρωταθληματικού προέδρου…

Ο "Δ" σας αναλύει τα οικονομικά δεδομένα στην ΑΕΚ. Πόσα χρωστά και που, τι χρειάζεται για να βγει η φετινή χρονιά και ποιο είναι το "άνοιγμα" στα ταμεία της ομάδας. Γιατί χρειάζεται άμεσα μια "δυνατή" τσέπη. Η ομολογία της αποτυχίας των νυν μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τι παρέλαβαν το 2004 και τι παραδίδουν 4,5 χρόνια μετά στον… επόμενο.

Ο "Δ" αναλύει ενδελεχώς τα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά θέματα της θητείας τους. Ο κόσμος της ΑΕΚ δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα στην ομάδα: "Ξεχρεώστε και φύγετε από την ΑΕΚ!" Μιλούν στον "Δ" για την "καυτή" επικαιρότητα οι σύνδεσμοι: Original 21, Θύρα 21, Πατήσια club, "Πειρατές του ονείρου", Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης, Defenders, Αγιος Νικόλαος Κρήτης.

Η ΑΕΚ πάει για την νίκη στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα φιλοξενείτε από τον Ηρακλή και θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα. Τα πλάνα του Ντούσκο και τα 19 "διπλά" της Ενωσης στην έδρα του "γηραιού".

Αρθρα, σχόλια και απόψεις από τους: Σταύρο Καζαντζόγλου, Τάσο Καπετανάκο, Κυριάκο Χήνα, "Παγκυπριώτατο", Μάρκο Κυκιβαράκη, Βαγγέλη Παπαθεοδώρου, Χαρίδημο Μανουσάκη, "Τελευταίο των Μοϊκανών" και τα "Παιδιά της Σκεπαστής".

Ακόμα:

Η "Βασίλισσα" κάνει "απόβαση" σήμερα στο "νησί των Ιπποτών". Για την νίκη μέσα στην Ρόδο επί του Κολοσσού. Οι τρεις νίκες της προϊστορίας, η αναβολή της έφεσης του Πανιωνίου και το οριστικό "ΟΚ" για το κλειστό των Πατησίων.

Πρωταγωνιστές: Η Γιολάντα Ζύκα σας παρουσιάζει το πανό που συντροφεύει την ΑΕΚ στα παιχνίδια όλων των τμημάτων της. Η Original στηρίζει την "μαρτυρική" Παλαιστίνη που περνά "εφιαλτικές" στιγμές και η "κιτρινόμαυρη" οικογένεια δεν κλείνει τα μάτια της στον φρικτό πόλεμο και στις χιλιάδες ζωές που χάνονται. Μιλά στον "Δ" ο αρχηγός της Παλαιστινιακής Κοινότητας στην χώρα μας Αμπντάλα Ατάρι.

Διαβάστε στην σελίδα της Ερασιτεχνικής για τα αγωνιστικά νέα στο χάντμπολ, τα δύο τμήματα βόλεϊ και την νέα εποχή στο τμήμα Ποδηλασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002