Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

ΑΣΣΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ..

Ταγκό με τρεις

ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ και ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ

Οι μουσικές νότες από τον πλέον ερωτικό χορό που έχει τις καταβολές του στην Αργεντινή που ακούγονται από το βράδυ της Κυριακής πολύ δυνατά πλέον στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, αλλά και τον αγωνιστικό χώρο, δεν βγαίνουν από κάποιο στερεοφωνικό συγκρότημα.

Τα δωρεάν μαθήματα ταγκό που έχει αρχίσει να προσφέρει η λάτιν τριάδα είναι ικανά να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» σε ρυθμούς πιο ελκυστικούς, που μπορούν να μεταμορφώσουν την εικόνα της Ενωσης και να την οδηγήσουν εκ του ασφαλούς σε μια πορεία πιο σταθερή και αξιόπιστη.

Ισμαέλ Μπλάνκο, Νάτσο Σκόκο και Ογκουστίν Πελετιέρι είναι τα μέλη αυτής της αργεντίνικης «τρόικας» που στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ξεχώρισαν και δείχνουν ότι στο εξής μπορούν να αποτελέσουν το βαρόμετρο της αγωνιστικής παρουσίας της ΑΕΚ.

Ο Μπάγεβιτς ξέρει ότι έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες η αξία των οποίων -ειδικά στη φετινή ομάδα- μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά περίμενε τη στιγμή που θα καταφέρουν να συγχρονιστούν απόλυτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κι αν ο Μπλάνκο αποτελεί τη σταθερή αξία της επιθετικής γραμμής, ο Σκόκο χρειάστηκε να περάσει από χίλια κύματα μέχρι να φανερώσει ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου του το βράδυ της Κυριακής.

Ειδικά για τον «υδραυλικό», του οποίου τις αρετές περίμεναν να δουν να ξεδιπλώνονται σε όλο τους το εύρος οι φίλοι της ομάδας αρκετούς μήνες, καθώς οι συχνές αλλαγές θέσεων, η έλλειψη σταθερότητας στην απόδοσή του και η εμφανής πίεση που ένιωθε να αποδείξει ότι οι περγαμηνές που τον συνοδεύουν δεν αποτελούν απλά αναφορές σε μια κόλλα χαρτί, αλλά η πραγματικότητα.

Δεν είναι τα πέντε γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα ούτε οι ασίστ (πρώτος στη σχετική κατηγορία της Super League με επτά), αλλά η ολοκληρωτική αλλαγή που παρουσιάζει στον τρόπο που παίζει. Ισως το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Μπάγεβιτς και το τετ α τετ που είχε μαζί του και εμπιστοσύνη που έχει εκφράσει στο πρόσωπό του ο Σερβοέλληνας τεχνικός να βοήθησε στην ανανεωμένη εικόνα του από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Για τον Πελετιέρι το ζητούμενο ήταν η σταθερότητα. Μετά τα πέντε πρώτα παιχνίδια, που δεδομένα είχε δώσει ένα χαρακτηριστικό δείγμα των δυνατοτήτων του, η απόδοσή του είχε αρχίσει να πέφτει κατακόρυφα, αφού με τόσο γεμάτη χρονιά στα πόδια του τα αποθέματα ενέργειας ήταν φανερό ότι είχαν αρχίσει να εξαντλούνται. Οι ανάσες που πήρε (έστω κι αν έμοιαζε παροπλισμένος) έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανάταση που έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια και καθιστά την παρουσία του καταλυτική στον τρόπο της αμυντικής -κυρίως- λειτουργίας της ΑΕΚ.

Νάτσο Σκόκο
Βρίσκει το ρόλο του

Η κλάση του και η ποδοσφαιρική του ποιότητα μπορεί να εκθέσει οποιονδήποτε αμυντικό. Οι κινήσεις του και η εκρηκτικότητά του τον βοηθούν να γίνεται απειλητικός κάθε φορά που παίρνει την μπάλα στα πόδια του. Αυτό όμως που του έλειπε και πλέον δείχνει ότι έχει αρχίσει να το βρίσκει είναι η αγωνιστική σταθερότητα και η δημιουργικότητα. Οπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ της Ενωσης πολύ δύσκολα ο «υδραυλικός» θα μπορούσε να παίξει ως δεύτερος επιθετικός. Ομως, πλέον, δείχνει ότι βρίσκει το ρόλο του και ως οργανωτής ελεύθερος πίσω από τους δύο φορ, τους οποίους μπορεί να τους αξιοποιήσει, αλλά και να γίνει ο ίδιος εκτελεστής.

Ισμαέλ Μπλάνκο
Σταθερή αξία

Η δυνατότητά του να κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ ήταν δεδομένη. Ελειπαν κάποια άλλα στοιχεία τα οποία έχει αρχίσει να βάζει στο παιχνίδι του και ανεβάζουν την αγωνιστική του αξία κατακόρυφα. Δεν είναι πλέον μόνο το γεγονός ότι μαρκάρει ψηλά και πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς, αλλά και το γεγονός ότι συμμετέχει με ενεργό τρόπο στην ανάπτυξη της ομάδας, χωρίς απλά να την περιμένει, αλλά ανοίγοντας διαδρόμους στους συμπαίκτες του και δίνοντας σωστά και χωρίς ρίσκο την μπάλα, έστω κι αν η δουλειά που κάνει είναι σχεδόν αθόρυβη.

Ογκουστίν Πελετιέρι
Πανταχού παρών

Η περίοδος ντεφορμαρίσματος στον αγωνιστικό τομέα, αλλά κυρίως η άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν ο Αργεντινός μέσος, πέρασε. Πλέον δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι έχει ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και μαζί με αυτό την ψυχραιμία, το πάθος, αλλά και τις δυνάμεις που του έλειπαν για να μπορεί να παρουσιάσει την εικόνα του ολοκληρωμένου «κόφτη». Κι αν οι εμφανίσεις του συνεχιστούν σε αυτούς τους ρυθμούς, τα 2,5 εκατ. ευρώ που είναι το ποσό της οψιόν αγοράς από τη Λανούς μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να αναζητούνται από τη διοίκηση της ΠΑΕ για να κλείσουν τον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002