Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2009

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟ...

Στον "Δ" που κυκλοφορεί!

Το δίωρο της απόλαυσης ξεκινά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης είναι αποφασισμένοι να "περιποιηθούν" τους "ερυθρόλευκους" που "ανοίξανε και μας περιμένουν". Όπως έκαναν δηλαδή και πέρυσι…

Ετοιμάζεται και ο κόσμος της ΑΕΚ για το μεγάλο παιχνίδι. Περισσότεροι από 40.000 Ενωσίτες στο Ολυμπιακό Στάδιο για την νίκη. Τι λέει ο Σωτήρης Κυργιάκος στο περιβάλλον του για το ματς με τον Ολυμπιακό και την "μάχη" του με τον Ντιόγκο.

Οι σκέψεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Στέλιου Μανωλά για το παιχνίδι. Διαβάστε τι λένε για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες ο Μπάγεβιτς, ο Σεμπάστιαν Σάχα και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Τι λένε οι τρεις τους και για το επεισόδιο μεταξύ του Τζιμπούρ και του Σκόκο.

Το σχέδιο νίκης του Ντούσκο για το ντέρμπι. Η 11αδα της Ενωσης και η "δίψα" των ποδοσφαιριστών για την 5η σερί νίκη. Η προϊστορία των αγώνων με την ομάδα του Πειραιά και οι μεγάλες νίκες της Ενωσης.

Ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος δίνει το σύνθημα μέσω του "Δ" για το ματς με τον Ολυμπιακό. "Με πάθος και δύναμη συντρίψτε τον Ολυμπιακό" δηλώνει και μιλά επίσης για την ομάδα, την διοίκηση και το θέμα του γηπέδου.

Επίσης, όλες τις λεπτομέρειες για το γηπεδικό ζήτημα και την επι(στροφή) της ΠΑΕ προς την Νέα Φιλαδέλφεια, για την οποία διαβάσατε πρώτοι από τον "Δ" τον Νοέμβριο.

Τοπίο στην... ομίχλη τα διοικητικά της ΑΕΚ. Ο Νίκος Νοτιάς έφτασε στην Ελλάδα διαβάστε τι θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας. Τα τρία πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα στον δικέφαλο.

Ο Αντώνης Λεφάκης (γιος του πρώην προέδρου στο μπάσκετ) μιλά στον "Δ" λίγες ημέρες μετά την απόλυση του από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Δηλώνει χαρακτηριστικά "Χαίρομαι αν βοήθησα την ΠΑΕ..." και σχολιάζει την δικαιολογία του οικονομικού προβλήματος της εταιρίας, τα 800 ευρώ που ήταν ο μισθός του και καταθέτει την άποψη του για την νυν διοίκηση και τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Αρθρα, σχόλια και απόψεις από τους: Σταύρο Καζαντζόγλου, Τάσο Καπετανάκο, Κυριάκο Χήνα, "Παγκυπριώτατο", Μάρκο Κυκιβαράκη, Βαγγέλη Παπαθεοδώρου, Χαρίδημο Μανουσάκη, "Τελευταίο των Μοϊκανών" και τα "Παιδιά της Σκεπαστής".

Ακόμα:

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο κλειστό του Ελληνικού και ο Κώστας Φλεβαράκης έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για την νίκη παρά τα πολλά προβλήματα. Η προϊστορία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Μπάμπης Καραμανλής μιλά στον "Δ" για τον Νίκο Χατζή. Τι λέει για τον αρχηγό της Ενωσης και το θέμα που δημιουργήθηκε με τα χρήματα του ΟΠΑΠ και το οποίο παραλίγο να "τινάξει" την ομάδα στον αέρα.

Μεγάλο αφιέρωμα στην κοπή πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ολη η "οικογένεια" ήταν εκεί και τιμήθηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στον σύλλογο.

Διαβάστε στον "Δ" το ρεπορτάζ των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Η "μάχη" του χάντμπολ στο Αργος και το ντέρμπι του ανδρικού βόλεϊ στην Κυψέλη με τον Πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002