Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ..ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν άντεξε και ξέσπασε… Με δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Kυπέλλου με την Κέρκυρα (1-0), ο τεχνικός της ΑΕΚ εξαπέλυσε βολές κατά των μετόχων της ΠΑΕ: « Αν δεν εμπιστεύονται τίποτα και πρέπει να ελέγχουν κάθε μας ενέργεια και για τους παίκτες που κοιτάμε και όλα, τότε για ποιο λόγο μας κρατάνε; Ας μας πουν «σας ευχαριστούμε πολύ και γειά σας. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο ειλικρινείς και πιο σωστοί μεταξύ μας»!

« Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε κάπου αλλού. Θέλω όμως να κάνω μια δήλωση. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο ειλικρινείς και πιο σωστοί μεταξύ μας. Και η διοίκηση σε μας και εμείς. Δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω από όσα λέμε εδώ και δύο μήνες. Αν μας πιστεύουν και εμένα και τον Στέλιο καλώς, αλλιώς ας μας πουν να φύγουμε. Εγώ δεν θέλω να πεθάνω, ούτε να χάσω την ηρεμία μου. Αν δεν εμπιστεύονται τίποτα και πρέπει να ελέγχουν κάθε μας ενέργεια και για τους παίκτες που κοιτάμε και όλα, τότε για ποιο λόγο μας κρατάνε; Ας μας πουν «σας ευχαριστούμε πολύ και γειά σας. Ο Στέλιος και εγώ θέλουμε να βοηθήσουμε. », τόνισε αρχικά ο «Ντούσκο» και πρόσθεσε:

«Αν δεν μας πιστεύουν και δεν ενδιαφέρονται για αυτά που ζητάμε, να μας το πουν. Ακόμη και στο ταξίδι του Μανωλά στην λατινική Αμερική μας έλεγαν τι πρέπει να κάνουμε και πως πρέπει να το κάνουμε». Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς της «Ένωσης» αρκέστηκε στο: « Πήραμε αυτό που θέλαμε, την πρόκριση. Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι από τη δική μας πλευρά σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο. Είχα ζητήσει από τους παίκτες να προσέχουν και να μη δώσουν την ευκαιρία στην Κέρκυρα να βγάλει επιθέσεις στην κόντρα και από την άλλη να πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται κάποιο γκολ. Δεν το κάναμε και σε τέτοια παιχνίδια, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και τα έχουμε χάσει, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Και μετά έρχεται ο φόβος όσο πλησιάζει το τέλος. Τελικά κάναμε αυτό που θέλαμε και αυτό μένει. Η προσπάθεια θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά οι παίκτες έχουν και δικαιολογία σε αυτά που είπα. Κάποιοι έπρεπε να κάνουν καλύτερα κάποια πράγματα, πιο ουσιαστικά. Το γκολ ήρθε μετά από πολύ καλή ενέργεια, αλλά και η σέντρα του Παυλή ήταν πολύ καλή. Όλα έγιναν έτσι όπως έπρεπε. Για τον Σκόκο δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι.

Ερωτηθείς για το αν η σημερινή εμφάνιση, επηρεάσει την ομάδα του στα επόμενα παιχνίδια με Πανιώνιο και Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν το νομίζω και ούτε θα επιτρέψουμε να μας επηρεάσει. Κερδίσαμε αυτό που θέλαμε. Ήταν αδύνατο να δείτε παιχνίδι με ποιότητα, όταν ο αντίπαλος παίζει πίσω και για 50 λεπτά παίζαμε στα 50 μέτρα του γηπέδου. Αν είχαμε βάλει νωρίτερα γκολ, γιατί είχαμε ευκαιρίες, θα είχαμε παίξει καλύτερα στη συνέχεια. Είχαμε έξι ευκαιρίες καθαρές και το πέναλτι. Πάλι όμως η προσπάθεια έγινε ως το τέλος και βάλαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό».

Εξάλλου, με δηλώσεις του μετά από τον αγώνα του ΟΑΚΑ, ο Στέλιος Μανωλάς διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παραιτηθεί. «Εγώ δεν έχω παραιτηθεί» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων, που στη συνέχεια, αναφερόμενος στις σχέσεις της διοίκησης με το τεχνικό επιτελείο, υπογράμμισε ότι: «Οι σχέσεις και το κλίμα μπορούν να βελτιωθούν. Θέλουμε όλοι να τα λύσουμε. Όλοι όσοι αγαπάμε την ΑΕΚ πρέπει να δουλέψουμε για την πάμε ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002