Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2009

ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ..ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..!!


Ακόμα 48 ώρες

ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ και Ο.Ε. ΡΑΜΖ

Ο χρόνος αυτήν τη φορά δεν είναι σύμμαχος της ΑΕΚ. Οι μέρες -της ούτως ή άλλως περιορισμένης προθεσμίας- περνούν, αλλά λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Και από τη στιγμή που ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται σε αυτήν τη χρονική περίοδο, η «καυτή πατάτα» επέστρεψε και πάλι στα χέρια των νυν μετόχων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Οι 48 ώρες που απομένουν μέχρι να λήξει το κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή μοιάζουν με τα συναισθήματα του... τερματοφύλακα στα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν ως την εκτέλεση ενός πέναλτι.

Η χθεσινή μέρα κύλησε με νέες φήμες για ενδιαφέρον του αρκαδικού διδύμου των Μπάκου - Καϋμενάκη στα διοικητικά της ΑΕΚ και στη συνεχιζόμενη αίσθηση πως θα υπάρξει ρελάνς με τον «άγνωστο Χ» επιχειρηματία. Επί της ουσίας όμως - βλέπε την καταβολή 50.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»- δεν υπήρξε καμία κίνηση και τα... χαμόγελα περιορίζονται. Βλέπετε, οι μέτοχοι αντιλαμβάνονται πως πρέπει να βρουν άμεσα σανίδα σωτηρίας και να βγάλουν τη σεζόν, βρίσκοντας 14 εκατ. ευρώ (και κάτι... ψιλά) για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Οι μέτοχοι είχαν αποκλείσει την προοπτική του νέου δανεισμού -αφού επέλεξαν πριν από μία εβδομάδα το πλάνο Κιντή- αν και μπροστά στο τέλμα τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί (ο Νάσος Θανόπουλος περιμένει το τελικό «ΟΚ» για να προχωρήσει στη συμφωνία νέας δανειοδότησης με τη Morgan Stanley). Εκτός αν υπάρξει έκπληξη από τον Νοτιά (αν και εμφανίζεται αποστασιοποιημένος το τελευταίο διάστημα) και υπάρξει κίνηση για την αγορά όλων των διαθέσιμων μετοχών ή οι υπόλοιποι μέτοχοι (που εμφανίζονται «κουρασμένοι», όπως τόνισε και ο Νίκος Κούλης) συνδράμουν με τον οβολό τους για να βγει η σεζόν.

Το δεύτερο πλάνο
Ως πιθανότερο (αλλά και πιο δύσκολο) σενάριο, πάντως, είναι να προχωρήσουν οι μέτοχοι στο δεύτερο μέρος του σχεδίου Κιντή. Ητοι, σε περιορισμό των εξόδων, πολιτική χαμηλού κόστους, αλλά με πρωταθλητικές βλέψεις. Κάτι που σαφώς εύκολα λέγεται, αλλά δύσκολα γίνεται. Ειδικά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρισκόμαστε μεσούσης της περιόδου και οι τριγμοί που λογικά θα προκύψουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι καταστροφικοί για την ηρεμία και τους στόχους της ομάδας.

Ο Κιντής αναχωρεί (σήμερα ή αύριο) εκ νέου για τις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους (παράλληλα, γνωστοποίησε πως δεν θα είναι παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς θα βρίσκεται στην Ιταλία), αλλά δεν έχει καμία εικόνα για τα χρήματα που θα έχει διαθέσιμα στη συνέχεια. Ακόμα καλά καλά ούτε και ο ίδιος δεν γνωρίζει ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν οι μέτοχοι, προκειμένου να καλύψουν τις υποχρεώσεις της εταιρείας.

Οπως προκύπτει, οι δύο άμεσες λύσεις που υπάρχουν στην Ενωση είναι α) η ενδεχόμενη πώληση κάποιου πρωτοκλασάτου παίκτη (Μπλάνκο, Σκόκο ή Τζιμπούρ) που θα φέρει χρήματα στο ταμείο και β) το τηλεοπτικό συμβόλαιο που αναμένεται να υπογραφεί εντός των ημερών μεταξύ της Super League και του συνδρομητικού καναλιού για τα δικαιώματα της ερχόμενης σεζόν και η προκαταβολή που αναμένεται να δοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002