Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2009

11ΑΔΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..!!


Ο αγωνιστικός γολγοθάς για την ΑΕΚ σταμάτησε στα Πηγάδια, εκεί όπου η Ένωση έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι, πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Έβερτον, ΠΑΣ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μπενφίκα και Ξάνθη. Έξι κρίσιμα παιχνίδια σε 18 ημέρες. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που είδε αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του να ενσωματώνονται αρκετά αργά στο ρόστερ, για διάφορους λόγους, προσπάθησε μέσα σε αυτά τα ματς να μοντάρει έναν βασικό κορμό και να παίξει με τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το... πείραμα αυτό συνοδεύτηκε από αποτυχία και είναι δεδομένο ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα δούμε αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο 61χρονος τεχνικός, που εξέφρασε την δυσαρέσκεια του μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη, για την απόδοση κάποιων εκ των ποδοσφαιριστών του, αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που είχαν μέχρι στιγμής λίγο χρόνο συμμετοχής ή και καθόλου.

Το γεμάτο ρόστερ που έχει στα χέρια του, του δίνει την δυνατότητα να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές και να ξεκουράσει ή να στείλει μήνυμα, σε κάποιους παίκτες. Με εξαίρεση τους Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, που την συγκεκριμένη στιγμή είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας, με σταθερή απόδοση και δεν υπάρχει ισάξιος αντικαταστάτης τους, σε όλες τις άλλες θέσεις, ο Μπάγεβιτς μπορεί σταδιακά να αλλάζει πρόσωπα. Για να δούμε πιο αναλυτικά τι επιλογές έχει ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Για την αμυντική γραμμή, τα «όπλα» είναι ελάχιστα και αν θεωρήσουμε... δεδομένους τους Αραούχο και Μαϊστόροβιτς, τότε Άρτσε και Γιάχιτς θα διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Σουηδό, ενώ ο Καράμπελας αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, αντί του Χουανφράν.

Στα αμυντικά χαφ οι λύσεις είναι ακόμα περισσότερες, ύστερα από την επιστροφή του Ενσαλίβα, αλλά και την παρουσία των Γιαχάγια, Γκέντσογλου. Εφόσον λοιπόν ο Μπάγεβιτς συνεχίσει να επιλέγει σύστημα με δύο αμυντικούς μέσους, τότε ο Καφές θα μπορέσει να... ξεκουραστεί και δύο εκ των τριών παραπάνω παικτών, να θέσουν υποψηφιότητα για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου πάντα βέβαια παίζει και η περίπτωση του Σάνελ Γιάχιτς, που μέχρι στιγμής δεν τα πηγαίνει και άσχημα. Σε αυτή την θέση, με πιο εύκολους αντιπάλους, δεν αποκλείεται να δούμε και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, που θα μπορούσε να προσφέρει μία επιπλέον -δημιουργική- λύση από το χώρο του κέντρου. Άλλωστε με τον Μπάγεβιτς την περασμένη σεζόν, οι περισσότερες συμμετοχές του ήταν σε αυτή την θέση.

Για τους ποδοσφαιριστές που θα παίζουν πίσω από τον επιθετικό ή στα πλάγια της μεσαίας γραμμής (ανάλογα με το σύστημα που επιλέγεται κάθε φορά), οι Μαντούκα, Σκόκο, Γκερέιρο, θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Αντί αυτών, ο Λεονάρντο που έχει μείνει για καιρό στον πάγκο (είναι ο μόνος που έχει «πληρώσει» σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση του Λίβερπουλ), αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Ο Χέρσι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες, καθώς έδειξε ότι του αξίζουν, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί περισσότερος χρόνος και στον Ιορντάκε. Ο Ρουμάνος ναι μεν έχει εκτεθεί από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, αλλά από 5λεπτα και 10λεπτα που έχει αγωνιστεί, δεν μπορεί να κριθεί με ασφάλεια. Και βέβαια υπάρχει και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος μετά από ένα διάστημα παραγκωνισμού, φαίνεται ότι σιγά σιγά παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Όσο για την επίθεση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι λύσεις ελάχιστες και αν δεν δούμε το... θαύμα, να επιστρέφει ο Τζιμπούρ, τότε Μπλάνκο, Σκόκο, Παυλής και Νέμεθ, είναι οι παίκτες που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. Η επιστροφή του Ούγγρου, που όπως φαίνεται αργεί ακόμα, θα δώσει ανάσες στον ντεφορμέ Μπλάνκο και παράλληλα μία... σιγουριά στο σκοράρισμα, που μέχρι στιγμής φαίνεται να απουσιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002