Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2009

ΠΛΑΝΑ ΝΙΚΗΣ !!


Η βαριά ήττα από τη Έβερτον στην Αγγλία έδωσε την εντύπωση ότι η ΑΕΚ για ακόμα μία χρονιά, πέταξε... λευκή πετσέτα στο Europa League. Ωστόσο, η νίκη επί της Μπενφίκα την 2η αγωνιστική στο Ολυμπιακό Στάδιο έχουν βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης την ΑΕΚ. Για να καταφέρει όμως η επιτυχία της Ένωσης με τους Πορτογάλους, να έχει αντίκρισμα, θα πρέπει να συνδυαστεί με καλό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι της Λευκορωσίας. Ο «δικέφαλος» ταξίδεψε χθες στο Μινσκ με σκοπό να πάρει... αποτέλεσμα, που 15 μέρες αργότερα θα του δίνει την δυνατότητα να κερδίζει την ΜΠΑΤΕ, στην Αθήνα και να τον βάζει σε θέση οδηγού, σχετικά με την υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Για τον κόσμο τα σημάδια που φανέρωσε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι άλλο Ελλάδα και άλλο Ευρώπη. Εκεί που η φανέλα της Ένωσης παραμένει μεγάλη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή των Λευκορώσων. Αν λοιπόν η ΑΕΚ καταφέρει να πιάσει απόδοση αντάξια με αυτής που αντιμετώπισε την Μπενφίκα, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η επιτυχία, η οποία θα συνοδεύεται με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Γιατί είναι δεδομένο ότι παρόμοια εμφάνιση, κόντρα σε έναν πολύ κατώτερο αντίπαλο από τους «Αετούς», θα σημάνει και νίκη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ΑΕΚ δεν είναι άλλο από τις καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσει στο Μινσκ. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, η βροχή (που χθες έπεφτε) και η αλλαγή καιρικών συνθηκών που θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές, θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο ντεσαβαντάζ σε σχέση με τους... συνηθισμένους, σε τέτοιες συνθήκες, Λευκορώσους. Παρόλα αυτά υπάρχει η αισιοδοξία στο στρατόπεδο του «δικεφάλου» ότι η επιστροφή θα φέρει και θετικό αποτέλεσμα.

Όσο για τα αγωνιστικά πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε, δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Όμως σε κάποιες θέσεις, τα πρόσωπα πολύ δύσκολα θα αλλάξουν. Σε ένα σύστημα 4-3-3, ο 61χρονος τεχνικός θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα, αριστερά πιθανότατα θα βασιστεί στην εμπειρία του Χουανφράν, στο κέντρο οι Μαϊστόροβιτς και Άρτσε, ενώ δεξιά δοκιμάστηκε στην προπόνηση της Τρίτης ο Γιάχιτς, ο οποίος είναι ο μοναδικός (ίσως μαζί με τον Ενσαλίβα που έχει ξαναπαίξει την θέση) που θα μπορούσε να καλύψει το κενό που έχουν αφήσει οι τιμωρημένοι Αραούχο και Γεωργέας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής η τριάδα αναμένεται να είναι: Καφές, Μάκος και Ενσαλίβα. Με τα τελευταία δεδομένα ο Νέμεθ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης (αφήνοντας τον Μπλάνκο στον πάγκο), ενώ στα άκρα όλα δείχνουν ότι οι Μαντούκα και Ιορντάκε θα βοηθούν τον Ούγγρο συγκλίνοντας στην επίθεση. Δεν πρέπει βέβαια να αποκλείσουμε και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002