Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2009

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..


Το διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις σίγουρα ωφέλησε τον Μπάγεβιτς και τους ποδοσφαιριστές του, ύστερα από ένα κακό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Επίδοση άκρως απογοητευτική και για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο της, που βλέπει ότι η υπόθεση τίτλος έχει ήδη κριθεί. Και βέβαια το λέμε αυτό διότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα και μόνο εδώ τα πρωταθλήματα μπορούν να κριθούν από Οκτώβρη μήνα. Ωστόσο, αυτή την άποψη δεν την ενστερνίζονται και οι ποδοσφαιριστές, που τις τελευταίες μέρες έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και είναι αποφασισμένοι να κάνουν την δική τους αντεπίθεση και όπου... τους βγάλει.

Κανείς βέβαια δεν μιλάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως κανείς δεν το αποκλείει κιόλας. Άλλωστε υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα θα αρχίσει άμεσα να αποδίδει με βάση την αξία του υλικού της και θα μπορέσει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, συνδυάζοντας θέαμα και αποτελέσματα. Το αποψινό παιχνίδι με Πανθρακικό θέλουν να είναι η αρχή της αντεπίθεσης, καθώς περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Το ματς είναι δύσκολο από κάθε άποψη, καθώς στο ΟΑΚΑ θα παραταχθεί μία ομάδα με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ και το ψυχολογικό βάρος που κουβαλάνε οι παίκτες από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων, κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το ματς. Ο Μπάγεβιτς που έδειξε σε βίντεο τον αποψινό αντίπαλο, έχει τονίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου και το «κλειδί» είναι το γρήγορο γκολ.

Όσον αφορά τα πλάνα του Μπάγεβιτς, η προπόνηση της Παρασκευής, που ουσιαστικά έγινε και η τελική δοκιμή, δεν άφησε ασφαλή συμπεράσματα. Και αυτό διότι χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά σχήματα. Και το 4-4-2, αλλά και το 4-2-3-1. Σύμφωνα πάντως με τα όσα άφησε να γίνουν αντιληπτά, έχει καταλήξει στους περισσότερους παίκτες που θα ξεκινήσουν τον αγώνα και προβληματίζεται για δύο πρόσωπα, που θα τα καθορίσει η διάταξη. Ο Σάχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Αρούχο, αριστερά ο Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας οι Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς και Άρτσε, διεκδικούν δύο θέσεις. Εφόσον η ομάδα παραταχθεί με ένα αμυντικό χαφ, αυτός θα είναι ο Καφές (ο Γιάχιτς θα μείνει πίσω στην άμυνα και ο Άρτσε στον πάγκο) ενώ αν παίξει με δύο, τότε δίπλα στον Έλληνα μέσο θα πάρει θέση ο Γιάχιτς. Για τα άκρα οι Λεονάρντο αριστερά και Χέρσι δεξιά φαίνεται ότι έχουν εξασφαλισμένη την θέση, ενώ αν το σύστημα είναι 4-4-2, ο Γκερέιρο θα παίξει πίσω από τους Σκόκο και Μπλάνκο, ενώ αν η διάταξη είναι 4-2-3-1, τότε ο Βραζιλιάνος θα μείνει στον πάγκο.

Είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αποψινό αγώνα είναι οι: Σάχα, Λούκατς, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μάκος, Καράμπελας, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Παυλής, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Σκόκο, Ταχτσίδης και Αρτσε. Εκτός έμεινε ο Γκουστάβο Μαντούκα, αλλά και οι Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Ενσαλίβα, Αλβες, Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Λαγός, Ρίκκα, Μανωλάς, Νέμεθ, Άλβες, Αλεξόπουλος και Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002