Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ;;;


Ακόμη τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Η εμπλοκή του Χαράλαμπου Κοζώνη στα διοικητικά της ΑΕΚ, στην παρούσα, φάση δεν είναι δεδομένη. Ο ισχυρός επιχειρηματίας συνεχίζει τις συζητήσεις με τους κ.κ. Θανόπουλο, Νοτιά, οι οποίοι με τη σειρά τους τον έχουν ενημερώσει για το «άνοιγμα» της ΠΑΕ και τις υποχρεώσεις που τρέχουν. Μέχρι στιγμής, όμως, ο οικονομικός έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί, επομένως ο κ. Κοζώνης δεν γνωρίζει το πόσο θα του κοστίσει η είσοδος του στην «Ένωση»!

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι συνεργάτες του γνωστού επιχειρηματία δεν θεωρούν το deal βέβαιο. Βέβαια, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της ομάδας, από τη στιγμή που η οικονομική του επιφάνεια του το επιτρέπει. Το σίγουρο είναι δείχνει διάθεση να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα, να την βγάλει από το αδιέξοδο και να της δημιουργήσει το δικό της γήπεδο. Παράλληλα, επιθυμεί να επεκτείνει τις business του στην Ελλάδα, πράγμα που λίγοι έχουν κάνει με το να επενδύσουν σε ΠΑΕ.

Από κει και πέρα, διευκρινίστηκε ότι «ο κ. Κοζώνης δεν πρόκειται να αναμειχθεί με την ΚΑΕ. Θέλει όμως να συνεργαστεί με την Ερασιτεχνική και να την βοηθήσει», εξ ου και ορισμένες επαφές του εκπροσώπού του, Χρήστο Παπαδημητρίου με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο. Σήμερα, εκτός απροόπτου, θα γίνει νέο ραντεβού του κ. Κοζώνη με τον Νίκο Νοτιά στη Νέα Υόρκη. Όπως προκύπτει από τις συζητήσεις, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ παραχωρεί την ΑΕΚ χωρίς να ζητεί ούτε… δολάριο.

Φάνηκαν αλλαγές…

Ανάσες σε ορισμένα πρωτοκλασάτα ονόματα αναμένεται να δώσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο αυριανό παιχνίδι με το Θρασύβουλο για το Κύπελλο. Σίγουρα η ενδεκάδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές, αφού στην «Ένωση» ποντάρουν στην καλή πορεία και εκλαμβάνουν το θεσμό ως διέξοδο της μέχρι τώρα κακής τους παρουσίας στο πρωτάθλημα.

Στο χθεσινό δίτερμα, λοιπόν, ο Σερβοέλληνας τεχνικός έδειξε μέχρι ένα σημείο τις προθέσεις του. Ο Σάχα ήταν κάτω από τα δοκάρια και την άμυνα συμπλήρωναν οι Αραούχο, Μανωλάς, Άρσε και Γεωργέας. Θέση στα κεντρικά χαφ είχαν οι Μάκος- Γιαχάγια, ενώ στα άκρα οι Λεονάρντο (αριστερά) και Ιορντάκε (δεξιά). Πίσω από τον προωθημένο Παυλή αγωνίστηκε ο Μαντούκα. Κατά τη διάρκεια του μίνι διπλού έπαιξαν με τους βασικούς οι Καράμπελας και Γκέντσογλου.

Να θυμίσουμε ότι εκτός μάχης τέθηκαν οι Νέμεθ- Γκερέιρο, λόγω ελαφράς διάτασης στους προσαγωγούς, ο Χουανφράν (κάκωση) και ο Καφές που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός του διπλού έμειναν οι Σκόκο, Γιάχιτς και Ενσαλίβα, οι οποίοι έκαναν προληπτικά ατομικό πρόγραμμα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Μανωλάς, Γιάχιτς, Άρσε, Ενσαλίβα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκέντσογλου, Παυλής, Ιορντάκε, Μπλάνκο, Σκόκο, Λεονάρντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002