Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2009

ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ..


Η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα έχει ήδη ξεκινήσει για την ΑΕΚ αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ουσιαστικές δοκιμές στις προπονήσεις , εξαιτίας των απουσιών που έχει. Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς και Μάκος, που θα μπορούσαν να έχουν θέση στο βασικό σχήμα για το προσεχές παιχνίδι της Ένωσης, δεν βρίσκονται στους Θρακομακεδόνες και επιστρέφουν αύριο. Παρόλα αυτά, στην χθεσινή προπόνηση, ο Σερβοέλληνας τεχνικός έδειξε κάποια πράγματα και από αυτά μπορούν να βγουν μερικά συμπεράσματα, ακόμα και αν δεν είναι απολύτως ασφαλή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δοκίμασε ο 61χρονος τεχνικός, κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Σάχα, δεξιά έπαιξε ο Αραούχο, αριστερά ο Καράμπελας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Άρτσε και Γκέντσογλου. Στην μεσαία γραμμή, στο 4-4-2, δεξιά έπαιξε ο Χέρσι, αριστερά ο Λεονάρντο και αμυντικά χαφ οι Μαντούκα, Καφές. Επιθετικό δίδυμο οι Μπλάνκο και Σκόκο. Μια ομάδα άκρως επιθετική, που πολύ δύσκολα θα παραταχθεί σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα πολύ επικίνδυνη. Άρα θεωρείται βέβαιο ότι ο Μπάγεβιτς θα προβεί σε αλλαγές, με παίκτες που θα ενσωματωθούν αύριο στην ομάδα

Ο Σάχα και η άμυνα

Η ίωση που ταλαιπωρεί τον Σεμπάστιαν Σάχα, πιθανότατα δεν θα του στερήσει την συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου και θα καθίσει κανονικά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Από κει και πέρα στα άκρα οι Καράμπελας και Αραούχο δεν χάνουν τις θέσεις τους και απομένει να δούμε αν ο Μαϊστόροβιτς θα έχει παρτενέρ του στο κέντρο τον Γκέντσογλου για ακόμα ένα παιχνίδι ή ο Άρτσε, που δοκιμάστηκε χθες, θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα.

Οι σκέψεις για Ρίκκα και η επιστροφή Λεονάρντο

Στις δοκιμές της Τρίτης, κάποια στιγμή στο βασικό σχήμα πέρασε ο Αντώνης Ρίκκα (στην θέση του Μαντούκα που πήγε στα πλάγια). Οι εμφανίσεις του νεαρού αμυντικού μέσου με την ομάδα U-21 δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον επαναφέρει στην πρώτη ομάδα και κάποια στιγμή να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσει στο παιχνίδι με την Καβάλα, εκεί όπου δίπλα στον Παντελή Καφέ θα βρεθεί ένας εκ των Μάκου ή Γιάχιτς και όχι ο Μαντούκα που δοκίμασε (χθες) αρχικά, αφού δεν υπήρχε άλλος αμυντικός μέσος διαθέσιμος. Με δεδομένη την απουσία του Ενσαλίβα, αλλά και τον Γιαχάγια να μην έχει κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ένας εκ των δύο διεθνών θα είναι αυτός που θα παίξει και βασικός. Όσο για τα πλάγια της μεσαίας γραμμής, ο Μαντούκα με τις τελευταίες εμφανίσεις του δεν βγαίνει από την ομάδα, ενώ πλέον ο Λεονάρντο δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς και να χτυπάει, μετά από καιρό, θέση στην ενδεκάδα.

Μπλάνκο και Σκόκο στην επίθεση

Η απουσία του Κρίστσιαν Νέμεθ από το παιχνίδι του Σαββάτου δεν αφήνει και πολλές επιλογές στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Το δίδυμο που δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση, Σκόκο και Μπλάνκο, εκτός απροόπτου, θα είναι και αυτό που θα αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα του σαββατιάτικου αγώνα, αφού ο Μιχάλης Παυλής πολύ δύσκολα θα κρατήσει έναν εκ των δύο Αργεντινών στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002