Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2009

TA NEA MAS..


Αυξάνονται οι επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το κέντρο της άμυνας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, γεγονός που αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στον ανασταλτικό τομέα. Ο Ζεράλδο Άλβες, μετά από την επάνοδο του στις προπονήσεις είναι πλέον ετοιμοπόλεμος και στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα ερχόμενα ματς. Ο Πορτογάλος στόπερ το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι είναι μια αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας και μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη και στα άκρα της ανασταλτικής γραμμής. Από την άλλη, κοντά στην επιστροφή του είναι και ο Γιώργος Αλεξόπουλος που τις τελευταίες εβδομάδες μετράει αντίστροφα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της «Ένωσης» ο Έλληνας δυναμικός αμυντικός θα είναι στην διάθεση του Μπάγεβιτς το αργότερο σε 20 μέρες. Αυτό σημαίνει πως ο τεχνικός του «δικέφαλου» θα έχει στα χέρια του αρκετές επιλογές στο κέντρο της άμυνας στην συνέχεια της σεζόν.

Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες της ΑΕΚ, που αύριο επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα βρίσκονται το πρωί στο βουνό καθώς στις 11.00 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προπόνηση. Ουσιαστικά, από αύριο ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη αναμέτρηση, που είναι στην Καβάλα το προσεχές Σάββατο. Ένα παιχνίδι με αυξημένο βαθμό δυσκολίας, αν κρίνουμε από τις ως τώρα εμφανίσεις της Καβάλας, η οποία αποτελεί και την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μέσα στην διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και παράλληλα θα δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα. Πρώτος στόχος πάντως δεν είναι άλλος από την σκληρή δουλειά, κυρίως στους τομείς που η ΑΕΚ συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα. Γι αυτό αναμένεται να δουλέψουν αυτές τις ημέρες οι «κιτρινόμαυροι» τόσο στην τακτική όσο και στην γενικότερη αμυντική λειτουργία της ομάδας. Βέβαια, όπως σήμερα έτσι και τα επόμενα 24ωρα οι προπονήσεις θα διεξάγονται με αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών. Παίκτες, όπως ο Μάκος, ο Γιάχιτς, ο Μαϊστόροβιτς, ο Γκερέιρο αλλά και οι νεαροί Ταχτσίδης και Παυλής θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το αργότερο την προσεχή Πέμπτη. Μέχρι τότε ο Ντούσκο θα μπορεί να δουλέψει και να καταστρώσει τα πλάνα του με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

Ευκαιρίες στους Έλληνες

Με δεδομένο ότι η χρονιά φέτος για την ΑΕΚ είναι αποτυχημένη ασχέτως με τα όσα μπορέσει να καταφέρει ως την λήξη της σεζόν, ο Ντούσκο έχει αποφασίσει να δώσει αρκετές ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες που έχει στο ρόστερ. Ήδη, ποδοσφαιριστές όπως ο Γκέντσογλου, ο Ταχτσίδης και ο Παυλής έχουν πάρει ευκαιρίες και θα πάρουν κι άλλες στην συνέχεια. Άλλωστε, πρόκειται για νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να εξελιχθούν μέσα από τα παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και με τον νεαρό Κώστα Μανωλά, ο οποίος για την ώρα δεν έχει αγωνιστεί σε ματς πρωταθλήματος με την φανέλα της «Ένωσης». Στα πλάνα του 61χρονου τεχνικού είναι να δώσει ευκαιρίες και σε δυο ποδοσφαιριστές που είναι πιο έμπειροι αλλά και ιδιαίτερα άτυχοι ως τώρα. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαγό και τον Αντώνη Ρίκκα, οι οποίοι φέτος αγωνίζονται ως επί το πλείστον με την Β’ ομάδα της ΑΕΚ. Όποιος από αυτούς καταφέρει να αρπάξει την ευκαιρία θα μπορεί να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του στην ομάδα...

Δημοσίευση από την ΩΡΑ των σπορ 15/11/2009 10:16 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002