Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2009

EKEI KATI ΓΙΝΕΤΑΙ..


Χωρίς κάποιο πρόβλημα, εξαιτίας των διοικητικών αλλαγών που διαδραματίζονται αυτή την περίοδο στην ΠΑΕ, συνεχίζονται τα έργα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Η κατασκευαστική εταιρία που έχει αναλάβει το έργο δεν έχει κάποια ενημέρωση να σταματήσει ή να παγώσει το έργο, λόγω της πιθανής αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα και δουλεύει καθημερινά για την ολοκλήρωση του νέου... σπιτιού των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Η αλλαγή εικόνας που έχει υπάρξει σε σχέση με του προηγούμενους μήνες, είναι εμφανής (φαίνεται άλλωστε στην σύγκριση των φωτογραφιών) και αν η άδεια για την ανέγερση του κεντρικού κτηρίου ήταν ήδη στα χέρια της «ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε.» τότε σίγουρα το έργο θα είχε προχωρήσει πολύ περισσότερο. Άλλωστε η όποια καθυστέρηση έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα και δεν έχει να κάνει με πιθανή οικονομική εμπλοκή ή κάποιου άλλου παράγοντα που να εμποδίζει το έργο, πλην του κρατικού μηχανισμού.

Το βάρος των εργασιών το τελευταίο διάστημα έχει πέσει πάνω στον χώρο που θα γίνουν τα τρία γήπεδα, όπου θα προπονούνται οι ποδοσφαιριστές. Το υπέδαφος είναι σχεδόν έτοιμο και μάλιστα όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά εκεί, σε έναν μήνα το πολύ, το μεγάλο γήπεδο (που είναι και το βασικό, γιατί εκεί θα προπονείται η ομάδα) θα είναι απόλυτα έτοιμο ώστε να πέσει το χόρτο. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τα άλλα δύο γήπεδα, μικρότερων διαστάσεων, που προχωράνε κανονικά και θα ακολουθήσουν αμέσως μετά. Όσο για το υπόλοιπο του έργου και κυρίως του κεντρικού κτηρίου, όπου θα φιλοξενήσει τα αποδυτήρια, τα γραφεία, το γυμναστήριο και τις αποθήκες, λόγω του ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα η άδεια ανέγερσης του, πάει με πολύ αργά βήματα. Ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι προχωράει, είναι ενθαρρυντικό και σίγουρα επισπεύδει τις διαδικασίες για την είσοδο της ομάδας.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και αντιξοότητες. Οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών, με τις πολλές και δυνατές βροχοπτώσεις δεν επιτρέπουν στο επιτελείο που δουλεύει στο εργοτάξιο να προχωρήσει το έργο. Και είναι κάτι που σίγουρα επηρεάζει την ολοκλήρωση του. Αυτό ίσως παίξει και ρόλο στον χρόνο που θα μπορέσει να παραδοθεί το προπονητικό κέντρο στην ομάδα, καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις, το κεντρικό κτήριο θα είναι έτοιμο, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Μιλάμε δηλαδή για μία μικρή καθυστέρηση, που οφείλεται αποκλειστικά στις καιρικές συνθήκες και πουθενά αλλού. Τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002