Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2009

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠ..ΜΙΛΑ..


Πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο νομικός εκπρόσωπος του Χαράλαμπου Κοζώνη, Χρήστος Μαυρομάτης, αναφορικά με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό... μέτωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο εκ των δικηγόρων του υποψήφιου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, μίλησε για τα όσα συνέβησαν σήμερα στην Γράμμου και την μη καταβολή των τραπεζικών εγγυητικών επιστολών από τους νυν μετόχους, αλλά και τα δύο deal που βρίσκονται εν εξελίξει.

Αρχικά ο Χρήστος Μαυρομάτης, είπε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς ο Κοζώνης επέλεξε οπαδό της ΑΕΚ να τον εκπροσωπήσει ως νομικός σύμβουλος. Όχι απλό οπαδό, αλλά φανατικό οπαδό της ΑΕΚ. Είμαι υποχρεωμένος να λειτουργώ ως οπαδός αλλά και ως δικηγόρος, αυτό όμως ορισμένες φορές δεν είναι καλό γιατί όταν η ιδιότητα μπλέκεται με το οπαδικό συναίσθημα, πολλές φορές μπερδεύεται η κατάσταση», για να αναφερθεί εν συνεχεία στα όσα ειπώθηκαν σήμερα. «Οι σημερινές εξελίξεις δεν κατέληξαν σε αποτέλεσμα. Ως προς τις λεπτομέρειες του προσυμφώνου έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό έχει να κάνει με την καταβολή των 5εκατ. ευρώ και είναι ξεχωριστό κομμάτι, από το deal της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Κοζώνη».

Παρακάτω, ο Χρήστος Μαυρομάτης, στάθηκε στα δύο deal που βρίσκονται σε εξέλιξη, με το ένα να είναι το... μεγάλο (όπως το χαρακτήρισε) και το άλλο μικρότερο: «Έχουμε μια μεγάλη συμφωνία η οποία έχει όριο μέχρι 31/12. Μέχρι τότε θα πρέπει να δούμε αν ο Κοζώνης έχει γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου. Το μικρότερο deal είναι αυτή η προκαταβολή των 5εκατ. . Πράγματι, ο κ. Κοζώνης εκδήλωσε ενδιαφέρον να γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου. Ενημερώθηκαν της ΑΕΚ και τον επισκέφτηκαν στο Σικάγο. Εκεί έγιναν διαπραγματεύσεις. Έγινε αποδεκτό το ενδιαφέρον αυτό από τον πρόεδρο της ΑΕΚ και τον μεγαλομέτοχο κ. Νοτιά.

Ένα όρο έβαλε ο κ. Κοζώνης για να προχωρήσει τη συμφωνία. Είπε δηλαδή το ύψος των χρεών να είναι στο ύψος που του γνωστοποιήθηκε (περίπου 30εκατ. ευρώ) από τον οικονομικό διευθυντή της ΑΕΚ. Παράλληλα είπε, εγγράφως ότι εγώ δέχομαι να επιβαρυνθώ με απόκλιση μέχρι 5-7%», τόνισε αρχικά ο κ. Μαυρομάτης και πρόσθεσε: «Υπολογίζουμε ένας έλεγχος να έχει τελειώσει τέλος Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη το πολύ, ώστε μέχρι 31/12 να ολοκληρωθούν τα νομικά θέματα. Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα την καταβάλλει ο κ. Κοζώνης. Αυτή είναι η βασική συμφωνία και την αποδέχεται η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, στάθηκε στην ταύτιση που έχει το μικρό και το μεγάλο deal και που κολλάει η συμωφνία: «Το ποσό των 5εκατ. με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου έχει μια μικρή σχέση. Όταν λέμε χρέη 30εκατ. εννοούμαι στο δημόσιο, παίκτες ομάδες. Εκδηλώθηκε η ανάγκη από την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι επειδή οι ανάγκες είναι τεράστιες και τρέχουν σε σημείο η ΑΕΚ να έχει σοβαρό πρόβλημα, να μπορεί να βοηθήσει άμεσα ο κ. Κοζώνης. Είχε γίνει κουβέντα για 2εκατ., αλλά o ίδιος ανέβασε την προσφορά στα πέντε. Λέει ο Κοζωνης ότι αν πάνε όλα καλά και μου παραχωρηθεί η ΑΕΚ, αυτό το ποσό θα συμψηφιστεί στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αν όμως κάτι πάει στραβά και χαλάσει η δουλειά, από τον οποιοδήποτε μέτοχο που θα υπογράψει αυτό το συμφωνητικό, να εκδοθεί μία ή πολλές τραπεζικές εγγυητικές επιστολές οι οποίες λήξεως Μαιου 2010 άτοκα να μου καλύψουν το ποσό.

www.aek365.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002