Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΑΝΕΤΑ !!..ΔΗΛΩΣΕΙΣ..


Tων ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ

Έπρεπε τελικά να φτάσουμε στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου για να δούμε την ΑΕΚ να κερδίζει ένα ματς άνετα και απλά. Με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση να κερδίζουν και να μη σταματούν ακόμη και στα τελευταία λεπτά και ενώ το ματς είχε κριθεί. Η Ενωση είχε και πάλι δύο δοκάρια (με Μπλάνκο και Καφέ στις καθυστερήσεις), όμως τούτη τη φορά δεν της στέρησαν τους βαθμούς. Η ΑΕΚ είχε κενά διαστήματα, όμως από την άλλη πλευρά η Λάρισα δεν φάνηκε ικανή να κόψει από την απλή και κυρίαρχη στο δεύτερο κυρίως μέρος ΑΕΚ, τη νίκη που πήρε παίζοντας καλό κατά διαστήματά ποδόσφαιρο. Εύλογα οι 8.000 οπαδοί της έφυγαν (για πρώτη φορά φέτος)από το γήπεδο χωρίς να έχουν... πεθάνει από το άγχος και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και τη γενική εικόνα της ομάδας.

Ήταν η πρώτη φετινή άνετη νίκη της ΑΕΚ η σημερινή απέναντι στη Λάρισα, και τούτο έκανε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να εμφανιστεί (πέρα από ικανοποιημένος για τους τρεις βαθμούς που «είχαμε ανάγκη») και χαλαρός να συζητήσει ακόμη και για τον Μπλάνκο αλλά και για μεταγραφές. Ο προπονητής στάθηκε στη σημασία που είχε για την ομάδα το αποτέλεσμα του αγώνα, όπως επίσης και για την πίεση που είχαν οι παίκτες: «Δεν θα έλεγα ότι δεν είχαμε άγχος στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά. Πετύχαμε το γκολ. Πρώτα θα ήθελα να πω ότι θέλαμε πολύ τη νίκη. Μας χρειάστηκε. Δεν ήταν εύκολο να μπεις μέσα στο παιχνίδι μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν. Κάποια πίεση είχαν οι παίκτες και φάνηκε στο γήπεδο. Στο πιο χειρότερο σημείο δεχθήκαμε την ισοφάριση. Στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα, αλλάξαμε κάποια άλλα. Και το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν στο κατάλληλο σημείο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στην προσπάθεια και για τη νίκη».

Όσο για τη συνέχεια, ο Μπάγεβιτς ζήτησε προσπάθεια μέχρι το τέλος: «Από εδώ και πέρα μας χρειάζονται τα αποτελέσματα. Δεν θα κοιτάμε τη ποιότητα, όσο την κοιτούσαμε πριν. Θα κοιτάμε αυτοί που θέλουν και μπορούν. Προσπάθεια μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι με τα αποτέλεσμα θα φτάσουμε να έχουμε και καλό παιχνίδι». Στην πορεία ο προπονητής ρωτήθηκε σχετικά και πάλι με τα δοκάρια που δείχνουν να... βασανίζουν φέτος την ΑΕΚ: «Όλα εκεί που βλέπουμε ότι χρειάζεται αλλαγή, προσπαθούμε να αλλάξουμε. Το δοκάρι είναι... δοκάρι. Μακάρι να μπορούσα να... βγάλω το δοκάρι και να μπει η μπάλα μέσα. Μας χρειάζεται ακόμη πιο σιγουριά μέσα στο παιχνίδι. Πίστη ο ένας στον άλλο. Όχι μόνο όταν έχεις μπάλα, αλλά και αμυντικά», ενώ έπειτα συμφώνησε με την τοποθέτηση - ερώτηση δημοσιογράφου αν «είναι μία καλή ευκαιρία για τη διακοπή και εφόσον δεν θα λείπουν πολλοί παίκτες να δουλέψει η ομάδα στη δημιουργία παιχνιδιού», με τον Μπάγεβιτς να τονίζει: «Η διακοπή είναι ευκαιρία να δουλέψουμε στην τακτική από τη μέση και μπροστά. Πρέπει να δώσουμε δύο μέρες ρεπό στους παίκτες και Κυριακή να ξεκουραστούν πάλι».

Σχετικά με την απόδοση του Ισμαέλ Μπλάνκο ο Μπάγεβιτς έδειξε σίγουρος ότι θα έρθει ξανά στα επίπεδα σκοραρίσματος που είχε, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι καλύτερο γι' αυτόν να παίζει δίπλα σε έναν παίκτη στην επίθεση: «Ο Μπλάνκο έχει μάθει να είναι σε επαφή με τη μπάλα όσο μπορεί περισσότερο. Όταν δεν την έχει ανοίγεται και πάει δεξιά αριστερά για να πάρει τη μπάλα. Με το Νέμεθ είναι πιο εύκολο γι' αυτόν. Αλλά όχι μόνο με τον Νέμεθ. Σήμερα ήταν 5-6 παίκτες που ήταν κουρασμένοι. Και ο Μπλάνκο είναι ένας από αυτούς. Αυτό το διάστημα που έχουμε θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Δεν μπορείς να πεις ότι ο Μπλάνκο δεν τρέχει και δεν προσπαθεί. Και είναι μέσα στις φάσεις. Χάνει αυτός τις ευκαιρίες. Όχι άλλος. Γιατί είναι μέσα στις φάσεις». Επιπλέον ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε το χρόνο να... αποφασίσει αν θα μονιμοποιήσει τον Γκέντσογλου στο κέντρο της άμυνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002