Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2009

ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ;;;;


Η ΑΕΚ έχει να κερδίσει εκτός έδρας από την πρώτη αγωνιστική. Και συνεχίζει αυτό το μαύρο αποτυχημένο σερί της, δείχνοντας ανήμπορη να σταματήσει την κατρακύλα. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει, εκτός έδρας, ούτε τη μισή Καβάλα και με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της. Μία ΑΕΚ που δεν μπορεί να πατήσει στο γήπεδο, που δεν μπορεί να βάλει τη μπάλα κάτω και να οργανώσει παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έκανε ό,τι θα έκανε κάθε σοβαρός αντίπαλος όταν έχει απέναντί του την ΑΕΚ και γνωρίζοντας τις απουσίες που έχει: Έκλεισε καλά τους χώρους και προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Η ΑΕΚ έχασε στην Καβάλα με 2-1. Και έχασε γιατί δεν μπορούσε να κερδίσει. Χωρίς νεύρο, ψυχή από τους παίκτες (παρά μόνο όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αμφισβητούμενο πέναλτι), χωρίς πλάνο μέσα στο γήπεδο. Και το ερώτημα είναι ένα και γενικό: Ποιος θα σώσει αυτή την αγωνιστική ΑΕΚ; Πάντως σίγουρα (όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην πορεία των αγώνων) αυτοί οι παίκτες (πλην εξαιρέσεων), αυτός ο προπονητής και για να μη ξεχνιόμαστε η συγκεκριμένη διοίκηση που έχει αφήσει στο... έλεος την ομάδα.

Το 4-2-3-1 του Μπάγεβιτς δεν λειτούργησε όσο θα ήθελε ο προπονητής. Το γεγονός ότι και η Καβάλα είχε την ίδια τακτική στο παιχνίδι, είχε ως αποτέλεσμα να «μπουκώσει» το κέντρο. Πολλά τα ατομικά λάθη εκατέρωθεν και ένα πρώτο ημίχρονο εντελώς ανούσιο. Θα θυμόμαστε μόνο τη φάση του Ορούμα στο 15' για την Καβάλα που βγήκε τετ α τετ με τον Σάχα τον πέρασε και από πλάγια θέση με εξωτερικό φάλτσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ, και τις δύο καλές στιγμές της ΑΕΚ: Με τον Μπλάνκο, μετά από την μοναδική οργανωμένη και σωστή προσπάθεια της Ενωσης στο πρώτο μέρος και την καρφωτή κεφαλιά του Μαϊστόροβιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ, λίγο πριν βγει το ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, ένα πολύ κακό παιχνίδι. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να ελέγξει το ρυθμό. Με έναν κουρασμένο Γιάχιτς να μη μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού δίπλα στον Καφέ στα αμυντικά χαφ και επιπόλαιες ατομικές ενέργειες των Λεονάρντο, Σκόκο και Μαντούκα οι οποίοι πίσω από τον Μπλάνκο άλλαζαν συνεχώς θέσεις προσπαθώντας να βρουν δρόμους να περάσουν. Μάταια όμως η όποια προσπάθεια κι αν έγινε. Καλά στημένη πίσω η Καβάλα, προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να «χτυπήσει» την προβληματική ξανά άμυνα της ΑΕΚ. Δεν είχαν όμως οι γηπεδούχοι τους γρήγορους παίκτες μπροστά που θα μπορούσαν να απειλήσουν σοβαρά. Από την ΑΕΚ έλειπε πάρα πολύ το πάθος. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι στιγμές που οι κιτρινόμαυροι έβγαιναν πρώτοι στη μπάλα, κέρδιζαν την κατοχή και επιχειρούσαν να απειλούσαν οργανωμένα. Το γεγονός επίσης ότι δεν εκμεταλλεύτηκαν και τις στημένες μπαλιές είχε ως αποτέλεσμα να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Το μοναδικό στοιχείο που παρουσιάστηκε και στα δύο ημίχρονο ήταν η τραγική αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ. Μόνο ο Αραούχο διασώθηκε, αφού έπαιξε με πάθος και έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να μην απογοητεύσει και αυτός. Η Καβάλα με το «καλημέρα» της επανάληψης έδειξε ότι είχε σκοπό να παίξει για να πάρει τη νίκη. Αντίθετα με την ΑΕΚ. Τους γηπεδούχους τους βοήθησε ιδιαίτερα και ο Τριτσώνης ο οποίος είδε πέναλτι στο 54' σε προβολή του Καράμπελα στον Λάκη, το οποίο και επέδειξε αμέσως. Ο Ντομπρασίνοβιτς το εκτέλεσε εύστοχα και έβαλε την Καβάλα μπροστά στο σκορ. Η ΑΕΚ στη συνέχεια αντέδρασε. Έδειξε να παίζει με περισσότερο τσαγανό στο παιχνίδι και αφού πρώτα έχασε μία μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 68' ισοφάρισε με τον Γκέντσογλου. Και εκεί που θα περίμενε κανείς οι παίκτες του Μπάγεβιτς να πάρουν δύναμη από την ισοφάριση και να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη, έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Έπαιξαν με άναρχο τρόπο μπροστά και μόνο με ατομικές ενέργειες του Μαντούκα κυρίως. Θα μπορούσε τα πράγματα να ήταν καλύτερα αν ο Σκόκο ήταν σε καλή βραδιά. Ο Αργεντινός όμως ήταν απογοητευτικός στο παιχνίδι και δεν βοήθησε καθόλου. Ο Μπάγεβιτς από το 1-0 κιόλας προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα. Ένα μία σωστή αλλαγή περνώντας τον Παυλή στη θέση του τραγικού Λεονάρντο και γυρνά το σύστημα σε 4-4-2. Η ΑΕΚ έδειξε για 20λεπτά ότι θέλει να πάρει τη νίκη. Δεν την πήρε όμως, γιατί είπαμε και παραπάνω η αμυντική της λειτουργία ήταν αποκαρδιωτική. Οι παίκτες της Καβάλας όποτε ήθελαν έμπαιναν στην περιοχή και στις πολλές επιθετικές προσπάθειες που έκαναν πέτυχαν το γκολ με τον Γιάννου στο 85'. Η ΑΕΚ στην πορεία... παράδωσε πνεύμα. Και συνεχίζει να μη μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002