Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΠΑΙΚΤΩΝ..


Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για εμάς, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεν πιέσαμε σωστά, ούτε πήραμε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανεβήκαμε. Στην κατάσταση που είμαστε βαθμολογικά, κάθε ματς είναι ντέρμπι. Πρέπει να ξεφύγουμε από τη θέση που είμαστε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται». Στη συνέχεια, ο προπονητής της «Ένωσης» ρωτήθηκε για την αλλαγή του Γκέντσογλου και είπε ότι αυτή ήταν αναγκαστική. «Ο Γκέντσογλου ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και για αυτό αντικαταστάθηκε. Είναι ένας παίκτης και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι. Η άμυνα δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να αποκτήσουμε ακόμη καλύτερη αμυντική λειτουργία». Όταν ρωτήθηκε για τις διοικητικές εξελίξεις, ο Μπάγεβιτς επιστράτευσε χιούμορ απατώντας στους δημοσιογράφους: «Δεν ξέρω τίποτα, εσείς γνωρίζετε περισσότερα», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους της ΑΕΚ για την στήριξη στην ομάδα.

Ο Νάτσο Σκόκο πήρε την ΑΕΚ από το... χέρι στο δεύτερο μέρος και την οδήγησε σε μία σημαντική νίκη, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Αργεντινός, καθώς οι τρεις αυτοί βαθμοί θα βοηθήσουν την ομάδα ψυχολογικά στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο MVP της αναμέτρησης, όπως αναδείχθηκε από την σχετική ψηφοφορία, τόνισε: «Σε προσωπικό επίπεδο είναι σημαντικό να βοηθάω γιατί φαίνεται ότι αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνουν και στο γήπεδο. Σε ομαδικό θέλαμε πολύ τη νίκη αυτή και είναι σημαντικό πως καταφέραμε να την πάρουμε. Επίσης είναι σημαντικό γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν τρίτος στην βαθμολογία και καταφέραμε να τον πλησιάσουμε και να ανεβούμε κι άλλο» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Καφές: Μια νέα αρχή

Ο Παντελής Καφές ήταν ο μόνος διασωθέντας του πρώτου μέρους και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, δεν κρύφτηκε, λέγοντας: ««Η ομάδα περνάει μια άσχημη κατάσταση. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και είπαμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε κι άλλο για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλουμε μια σειρά από νικηφόρα αποτελέσματα και ελπίζουμε πως το παιχνίδι αυτό θα είναι μια νέα αρχή για μας» τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε δείξει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και πρέπει να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα στη συνέχεια για να μας πιστέψει και ο κόσμος. Το ξέρουμε πολύ καλά και εμείς οι ίδιοι αυτό. Αυτή την στιγμή μεγαλύτερη σημασία έχει το αποτέλεσμα έτσι ώστε μέσα από τις νίκες να ανεβεί λίγο η ψυχολογία μας». Όσο για το ματς με την Έβερτον: «Ξέραμε από την αρχή της κλήρωσης πως είχαμε να κάνουμε με πολύ καλές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με την Έβερτον για να έχουμε ελπίδες για την δεύτερη θέση και την πρόκριση».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002