Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 16, 2010

11 ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ...

Ο Μανόλο Χιμένεθ μας έχει συνηθίσει σε ατάκες που... γράφουν. Ο Ισπανός έχει μπει για τα καλά στην ελληνική νοοτροπία, ενώ ξέρει πολύ καλά το πώς θα «φτιάξει» τους παίκτες του στα μεγάλα παιχνίδια. Απόψε η Ένωση δίνει το πιο κρίσιμο ματς για τη φετινή χρονιά και μέχρι στιγμής και ο Ισπανός απάντησε αφοπλιστικά σε Ρώσο δημοσιογράφο που τον ρώτησε πως έχει προετοιμάσει την ομάδα του για τον αγώνα με τη Ζενίτ: «Τους έδειξα τον Μονομάχο σε DVD», είπε, για να κάνει σαφές πως στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, θα βλέπουμε μόνο «μαχητές». Παράλληλα, γνωρίζοντας για την απεργία των ΜΜΕ και με τη βοήθεια των Ρώσων δημοσιογράφων που βρισκόντουσαν στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου, έδωσε και άλλες ωραίες απαντήσεις, του... στυλ: «Αν δεν σας κάνει ο Κερζάκοφ, δώστε τον σε μας», αλλά και σε σχετική ερώτηση για το αν η ΑΕΚ παραταχθεί με στόχο την ισοπαλία, απάντησε: «35 χρόνια στο ποδόσφαιρο, δεν έχω καταφέρει να βρω τον τρόπο που θα πάρω ισοπαλία».
«Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει παίξει η ΑΕΚ μέχρι τώρα. Πρέπει να δώσουμε την απαιτούμενη σημασία και να είμαστε σε τέτοια κατάσταση για ένα τέτοιο παιχνίδι. Αύριο πρέπει να είναι μία γιορτή για τον φίλαθλο κόσμο ο οποίος πιστεύω ότι θα έρθει και θα μας στηρίξει. Εμείς θα πρέπει να του δώσουμε αυτή τη χαρά και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Η Ζένιτ είναι μία ομάδα που μπορεί να παίζει στο Europa League αλλά έχει τη δύναμη και το ρόστερ για να παίξει στο Champions League. Αλλά θεωρώ ότι η διάθεση και ο ενθουσιασμός που θα δείξουμε θα είναι επιπέδου Champions League», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Ισπανού, για να δεχτεί εν συνεχεία ερωτήσεις.
-Αύριο θα σας αρκέσει η ισοπαλία; Θα παίξετε προσεκτικά;
«Στα 35 χρόνια που βρίσκομαι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πραγματικά δεν ξέρω πως γίνεται να παίξεις για την ισοπαλία. Μπορείς να παίξεις και το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο στο τέλος, αλλά να παίζεις για την ισοπαλία, δεν ξέρω με ποιον τρόπο γίνεται».
-Πως έχετε προετοιμαστεί για τον αγώνα με τη Ζενίτ; Έχετε δει κάποιο βίντεο;
«Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, όπως κάνουμε με κάθε παιχνίδι, όπως δουλεύουμε καθημερινά, συνειδητοποιώντας βέβαια ότι η Ζενίτ δεν είναι μία απλή ομάδα, αλλά ευρωπαϊκή ομάδα. Και αύριο ενθουσιασμός που πρέπει να δείξουμε αύριο στο παιχνίδι, θα πρέπει να είναι τόσος όσος να ισορροπήσει την δυναμική αυτή της Ζενίτ. Και πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο για να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους που θα έρθουνε. Χθες είδαμε το DVD τον μονομάχο, όχι τη Ζενίτ, γιατί αυτό μας δίνει κίνητρο. Η Ζενίτ είναι μία πολύ γνωστή ομάδα, σαφώς και γνωρίζουμε ποια είναι η Ζενίτ, αλλά συγκεντρωνόμαστε κυρίως στο πως θα φτιάξουμε τη δική μας ομάδα».
-Όταν δουλεύατε μαζί με τον Κερζακόφ στη Σεβίλλη, για ποιο λόγο δεν είχατε τις καλύτερες σχέσεις (σ.σ. γιατί δεν τον χρησιμοποιούσε)
«Ο Κερζάκοφ είναι από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω γνωρίσει. Δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο ισπανικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο της Σεβίλλης. Βεβαίως αυτή η δυσκολία έγινε ακόμα μεγαλύτερη, όταν νέος ο Κερζακοφ έπρεπε να αντιμετωπίσει τους Κανουτέ και Λουίς Φαμπιάνο που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Κερζακόφ θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως είναι τώρα στη Ζενίτ, όπως βεβαίως μπορούσε και στη Σεβίλλη. Αλλά αν δεν είστε ευχαριστημένοι μαζί του, μπορείτε να μας τον δώσετε».
 
-Είστε ευχαριστημένος που δεν θα παίξει ο Κερζάκοφ;
«Ο Κερζακόφ είναι ένας σπουδαίος παίκτης και σίγουρο είναι σημαντικό που δεν θα παίξει, αλλά σίγουρα ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει θα είναι ισάξιος. Ο παίκτης που ήρθε από την Ρουμπίν, ο Μπουκάροφ, είναι πολύ καλός. Αυτό έχουν οι μεγάλες ομάδες δεν έχει σημασία ποιος παίζει, όλοι είναι πολλοί καλοί. Αλλά η Ζενίτ αύριο θα έχει μία εξίσου καλή ομάδα, όπως θα είναι αυτή της ΑΕΚ»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002