Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Δεκεμβρίου 12, 2010

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ...

Η τελευταία ουσιαστική ευκαιρία για να ξαναμπεί η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ουσιαστικά... πετάχτηκε στο Περιστέρι, όταν η Ένωση δέχθηκε ένα γκολ στο 90' και έχασε ένα δικό της τρίποντο μέσα από τα χέρια της. Πλέον το βασικό κίνητρο για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, στους αγώνες πρωταθλήματος είναι οι πειστικές εμφανίσεις, όπου η ομάδα θα παρουσιάζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι ολοένα και πιο βελτιωμένη, με σκοπό να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα στη βαθμολογία. Από κει και πέρα, αν προκύψει και ένα... θαύμα, που στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουμε να συνηθίσει να βλέπουμε, τότε καλοδεχούμενο. Όμως κανείς πλέον δεν μπορεί να λέει την λέξη «Πρωτάθλημα», δίπλα στην λέξη «στόχος».
Για να γίνει όμως αυτό, ομάδες όπως η Λάρισα, ο Ατρόμητος, η Κέρκυρα, θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν να δέχονται... δώρα από την ΑΕΚ, τα οποία φροντίζουν να τα αξιοποιούν κατάλληλα. Ομάδες που βρίσκονται από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω, που συνεχίζουν, όχι μόνο να δυσκολεύουν την Ένωση, αλλά να παίρνουν εύκολα το αποτέλεσμα. Που είχε άλλωστε ως σκοπό να αφήσουν τον δικέφαλο από νωρίς εκτός βασικού στόχου για φέτος. Ο Μανόλο Χιμένεθ λοιπόν είναι υποχρεωμένος από τώρα κιόλας να «χτίσει» μία νοοτροπία απέναντι σε αυτές τις ομάδες, ώστε του χρόνου ή σε κρίσιμα παιχνίδια που θα έρθουν την φετινή περίοδο, κυρίως στο Κύπελλο, οι παίκτες του να τα «καθαρίζουν» εύκολα ή δύσκολα.
Ας γίνει επιτέλους η αρχή από αύριο. Μία πειστική εμφάνιση που θα ζεστάνει κάπως τον κόσμο, που μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές τον χρειάζονται πολύ σύντομα κοντά τους. Την ερχόμενη κιόλας Πέμπτη η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Ζενίτ, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι και οι παίκτες χρειάζονται τη βοήθεια των οπαδών τους. Καλό λοιπόν θα είναι από σήμερα κιόλας να φτιάξουν ένα υπερ τους κλίμα και με την εικόνα τους να τους... καλέσουν στο ΟΑΚΑ σε τέσσερις μέρες από σήμερα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ΑΕΚ, είναι οι Τζιμπούρ, Νασούτι και Ντιόπ, που βρίσκονται εκτός αποστολής, ενώ ο Ισπανός θα είναι αυτός που θα κρίνει και την κατάσταση του Τραϊανού Δέλλα και κατά πόσο είναι σε θέση να ρισκάρει την συμμετοχή του (τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει άλλον παίκτη εκεί) ενόψει Ζενίτ.
Σύμφωνα ωστόσο με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, αρχικά φαίνεται να καταλήγει σε σύστημα 4-2-3-1 με τους Αραμπατζή, Γιάχιτς, Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα, Μάκο, Γκέντζογλου, Λεονάρντο, Μπερνς, Σκόκο και Λυμπερόπουλο, την στιγμή που κάνει σκέψεις και για 4-3-3, με τον Γεωργέα να παίρνει τη θέση του Γιάχιτς στο δεξί άκρο, τον Βόσνιο να περνάει στα χαφ και τον Λεονάρντο στον πάγκο. Ωστόσο, με τις τελευταίες εμφανίσεις του Ίσμαελ Μπλάνκο με την φανέλα της ΑΕΚ, δύσκολα μπορούμε να πούμε ότι θα μείνει εκτός ενδεκάδας, όταν πρόκειται για τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002